17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...На километри от Холивуд и преди Лас Вегас да се появи на картата..." Maйами като град съществува от 1896. а Лас Вегас от 1911. Не е баш такава разликата , а и статията говори за 50-60 години на 20 век, когато Вегас е бил в разцвета си

Трийте го тоя.

Не ме ли чухти? К`во чакате!

В Мичурин си е най-добре!

Заради това е "Царево". "Мичурино" става доста по-късно, на името на един руски природоизследовател. Фердинанд го е оценил като курорт, заедно с Евксиноград. Това са двата курорта, които европейският монарх Фердинанд преценява като достойни за резиденция. А това е човек, който е оженил сина си цар Борис III в село Асизи в Италия за царица Йоанна - дъщерята на Виктор Емануил ІІІ-ти. В присъствието на Мусолини, на който дама е била Изабела Прамска. И са газили в калта, защото в Асизи тогава не е имало дори пешеходни пътища. А сватбата се е състояла на 25-ти октомври.

Най-добре се почива в Черноконево.

Абе, не сте ли чели правилника! Прав е! Доказуемо е прав! Трийте го!

Каква ти е тарифата за вечер?

В Елените, Синеморец, Равда, Балчик и някъде там. Затова са измрели или са се сбръчкали.

А толупа Б.Б. къде почива?!

В БГ има много стойностни места за почивка, но както навсякъде по света, в момента в който се разработят безразборно, се превръщат в клоаки - черноморието, Банско, Седемте рилски, Мусала, Пампорово. Има и неразработени естествено, но нека всеки сам ги потърси, за да последват съдбата на останалите.

На Шабла..Не виждаш ли на какъв тюлен прилича БАЦЕ !!!

Пет - десет години след войната! Злото е унищожено. Войната е дала невиждан до тогава тласък на промишленост, технологии, потребление. Много работа, стабилно растящи доходи. Въздухът е изпълнен с надежда, оптимизъм, ентусиазъм. Съзнанието на хората е изпълнено с доброта, романтика, желание за живот, развлечения, любов. Населението се увеличава бързо. Години на страхотен просперитет за запада. Златни години, предизвикващи силна носталгия!