Кевин Спейси е осъден да плати над $30 млн.на продуцентите на сериала "Къща от карти"

На толкова са оценени загубите, свързани с уволнението му от продукцията преди пет години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много го уважавам и напълно го подкрепям във проблемите му свързани със жадни за слава и пари ,,жертви” и адвокати. И не!Не мога да не позлорадствам над скорошната новина за отлив на клиенти от атформата където се излъчваше този сериал.На който главната роля и големият успех се дължаха на Кевин Спейси и веговият талант. И сега нека от ….платформата кояно го ограбва с 30 милиона.Нека да го …да му го изззз…направят като вятъра

Т'ва някакви мозъчни пръдни ли са? Че нищо не се разбира!?

Ми не разбираш щот си тъпа!

егати и законите и правила имат тия американци. първо се появява някакво педалче което твърди че преди 10 години на някакво парти някой го бил докоснал по коляното. после продуцентите уволняват актьора, а след това го съдят за загуби. е нали те са го уволнили. той не е напуснал сам. защо никой не търси отговорност на родителите на малкото педалче. къде са били те. в САЩ закрилата на децата е на друго ниво и няма нищо обощо с това в България. как така малкото педалче се е оказало на парти с пияни и надрусани възрастни. а и малкото педалче за какво си е мислело че са го извикали там. да не би да е очаквало че отива да учи по математика. явно малкото педалче се е въртяло на банана и се е надявало да стане известен педал, ама като е разбрало че само го плющели и изведнъж се е сетило че може да изкара някой долар като направи обвинение

"Очевадно" и "очевидно" са две различни думи синоними ... Очевадно, очеИзвадно ... толкова е ясно, че ще ти извади очите, бърка ти в очите истината ... Очевидно - видно за окото, нещо явно, лесно за виждане! По-добре се отървете от архаичните потурнаци в езика си, не се хващайте за гърлата ... "Съединението прави силата" не е просто надпис на стена!

“Очевадно” не е така!

Да си ги търсят от онези лъжливи к...и, които заведоха дела срещу него, базирани на едни големи ЛЪЖИ. Той не можа да участва във втория сериал, благодарение на тези нещастнички, жадна за лесни пари. А и самите компании го отстраниха, то за това и втория сезон беше толкова слаб!!!!!! Първия беше супер, това е все едно да махнеш Арнолд от Хищника - 1. Така че защо той да ги плаща, онези лъжливи мръсници да ги платят те!

Заличиха го неговите хора. При тях май също търсят врагът с партиен билет.

Наш Киро го снимали на парапета с лена- пък нищо. Тая мустакатата що не крещи Me too ( нали и тя знае английски) . Явно или и харесва, или има полза от това . Даяна заварила Чарлз да си приказва с Камила и се развела, а цяла България гледа Киро и Лена на парапет - и Линда си трае.

Нетфликс или шитфликс

И що? Те го уволняват, после го съдят да загубите, които са претърпели в следствие на това, че ка го уволнили? Логика? 0 И като им знам комън лоу-то значи вече всеки работодател ще може да съди бивш служител да претърпени загуби в следствие на уволнението му ... Справедливост ...

А те защо го уволняват, ма! Защото той нарушава договорът!!! И ако не го уволнят те стават съпричастни към престъпренията му и ще понесат дори още по-големи Кети - финансови и репутационни! Я като говориш да логика се запитай той защо е осъден и защо не обжалва уволнението си, ма патко! Още веднъж - той не оспорва уволнението си, тоест причините за него, тоест вината си! Ти наистина ли си толкова проста?

А какво стана с демократичния принцип "невинен до доказване на противното"? Те не изчакват резултата от делата, а още при скандала го уволняват и после го съдят.

Ами действие е - и в случая! Действа перфектно! Ти наистина ли си такъв невежа и толкова прост?!? Да не ти обяснявам подробно, но между момента на извършване на едно престъпление и неговото доказване (и присъда) в съда има времева дистанция, и да - има презумция за невинност до ОФИЦИАЛНОТО доказване и оповестяване на вината и отговорността! Но.. Има случаи, когато вината е очевадна и тази презуммия е напълно формална! Да вземем например случай когато тякой извършва убийство пред много свидетели и е категорично разхознат и идентифициран от всички тях! Той формално невинен ли е до произнасяне на съда? Да! Но е само ФОРМАЛНО!!! А междувременно в този период могат и се случват различни неща (и щети)… А тази презумция пък е наистина само формална при … РЕЦИДИВИ! Тоест при много извършени престъпления и много жертви за по-продължителен период от време! КАКЪВТО Е … точно този сручай! Що ли се хабя да ти обяснявам - ама с това мое добро сърце и възпитание…

Инфо ти си " Дяволът чете евангелието". Премяташ и представяш нещата , както ти е изгодно. Големият аргумент - то било "очевАААдно"" ( казва се "очЕЕЕвидно" , но неграмотната част от населението си е избрала тази дума, защото не разбира произхода и), та очевадното какъв аргумент и доказателство може да бъде ? И си неграмотен . Пишеш граматически неправилно, но даваш мнение по всеки въпрос със самочувствието на незнаещия.

Инфо, абе нали същото стана и с Жонито (Джони Деп). Повдигна му обвиненията Амбърката и хайде всички филми на Жони в коша. От нам кои платформи му свалиха филмите, нам къде си му спрели излъчванията, от другаде прекратиха договорите и какво излезе? НЕВИНЕН! Ами сега? Сега остава да го осъдят и за загубите си, че по време на делата, те са губели от приходите си в неговите участия?