Кевин Спейси отхвърли пред британски съд нови 7 обвинения за сексуални посегателства

Актьорът отрече да е извършвал сексуални посегателства срещу единствения ищец по делото в периода 2001-2004 г.

Обратно в новината

Коментари - Кевин Спейси отхвърли пред британски съд нови 7 обвинения за сексуални посегателства | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За толкова години е бил 7 пъти ебан, Ищецът, и чак сега Го е разбрал :》

То веднъж излезе ли ти име, ходи доказвай, че нямаш сестра.

Кво ставало ,кво не ставало само той знае със сигурност. Но е факт, че Холивуд и развлекателния бизнес е пълен с известни звезди пе...раси, ама само Кевин Спейси го бомрадрират с иксове през ден. Нема искове към Елтън Джон например, а той първо има повече кинти, второ се е вихрил баш 70 и 80 г по времето, когато не се знаело кой с кой и с колко и на колко дрога и алкохол.

Случайно осинови две руси, красиви момченца. Как да го пипнат...та той е толкова добричък и помага. Спейси е тръгнал от нищото с извратен баща и ужасно детство. Ама мълчи човека и през всичките години играе Велико.... Сега се обадиха...

Този го изкараха по-голям ебач и от Уайнстийн. Гей, но попаднал на педерасти...

просто не е могъл да си го държи в гащите и го е давал по-агресивно.

Направо му разкатаха фамилията на този човек! Край с кариера, край със семейство, край с всичко. Забележете кога именно се оплакват "жертвите"! Тук се краде с подписи и договори за "покупко-продажба", от фондове, от данъци, от такси и цени....Виж ти там пък какъв начин измислили! Иновативен, както се казва. Просто си набелязваш някоя известна звезда и...започваш атаката. Все нещо ще припечелиш накрая......Е, петното вече е лепнато, но на кой му пука? Виж, в това си приличаме едно към едно!

Някой да е опетнил Емил Димитров и Васил Найденов? А Чайковски, Тургенев, Леонардо да Винчи? А че Жорж Санд е любила по "мъжки" гениите-лирици на класиката Шопен и Лист?

Шекпир, Шелби, Байрон....

И тоя грозник голям е*ач го направиха...

ОЧАКВАМ И ЛЕНА ДА ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЕ :-))))) ............................... КИРЕТО ЩЕ СЕ ОПЛАЧЕ СОЛИДАРНО СЛЕД ТОВА .... ПОСЛЕ КОКОРЧО - ЯКАТА ДУПАРА .................................. ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА ЗАЩО СА МУ ИЗХВЪКНАЛИ ОЧИТЕ???? МНООООГО ГОЛЯМ К...УР ЩЕ ДА Е ПОЕЛ :-))))))))))

Пълен провал е след дъдж качулка, ако нещо е било насила да са се оплакал, но не бол педали и леки жени търсят обезщетения след години, защо ли, а иначе насилниците трябва да се наказват, навреме.