Коментари - Кевин Спейси с първа роля след съдебните процеси за сексуални посегателства срещу него | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изтрихте ми коментара, в който ви усмихвам писаниците, но смотаното заглавие не го оправихте. Трябва само да размените местата на две словосъчетания, ако разбирате изобщо за какво става дума. Няма как да твърдиш, че си журналист, а да не можеш едно просто изречение да скалъпиш, така, че да те разберат. Колкото и да ме триете, по-добри в работата си няма да станете по този начин!

Независимото кино печели отличен актьор.

Баси и заглавието. Той е посягал на мъже, а не обратното.

Казват, че е посягал доказателства няма. Едно време, преди 30 години имаше нещо наречено "цомбене". В наши дни се води сексуален тормоз (и правилно), но тогава са били други времена. Знаеш ли колко народ ще изгърми ако и при нас почнат да валят такива обвинения? Но основният проблем е, че всичко се крепи на "честната" дума на жертвата. Утре аз мога да обвиня теб и съдът ще приеме, че казвам истината. Каквото и да кажеш ще си сринат без значение дали лъжа или не. Най-грозното е, че дори да докажеш невинността си, някак, по чудо, все ще има недоразбрали, които ще те разнасят, че Сиси долен перверзник и изнасилвач.

Най-грозното е , че дори съдът да признае насилника за виновен, животът на жертвите няма да е същия. Ще им трябва дълго възстановяване. Аз лично не мисле да подкрепям с пари за билет педофили, изнасилвачи и насилници. Всеки си решава.