Кейт е по-популярна от Меган

На първо място е Елизабет II, следвана от Катрин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И двете по своему са хубави, а що не и красиви. Господ здраве да ви дава мили, млади и красиви мами.

Как може тая малката да се пъчи до Кейт???????Просто няма шансове!!!!!!

Но Меган е по-....! А сега отивам да се трудя за благото ви.

А бе хора, до всички драскачите по-долу. Нямате ли си друга работа! Губите си времето да обсъждате някакви си паразити. Прочетете и коментирайте неща, които са стойностни. Тази Кей не е работила и един ден в живота си ,а пък онзи бабет не знае сутри ли е, вечер ли е, до там е изперкала.

Нормално, Кейт е бъдещата кралица а Меган си е меган от сащ. Едно време и принцеса Даяна е била предпочитана пред Сара Фъргюсън.

Дори Уйлям да стане крал Кейт едва ли ще бъде директно кралица само защото е съпруга.

Вежди по калъп, ама не на всяко лице стоят добре

Кейт е бъдещата кралица, натурална англичанка и въпреки ефективната програма за завладяването на принца, за която даже направиха филм, буди симпатия у бъдещите си поданици. Американката събуди спомена за другата американска актриса, също разведена, която отказа един крал от трона. Едва ли привързаните към традициите си англичани лесно ще я приемат.

Уолис Симпсън никога не е била актриса. И причината да го натиснат Едуард да абдикира по-скоро е била тази, че е симпатизирал на Хитлер, а Уолис са я използвали по-скоро за параван за това действие. Поне така мисля аз от всичко, което съм прочела.

Никога чужденците не са стояли на мястото си в която и да е държава.....

На път в тази държава (UK) да стане премиер е пакистанец. А кметът на столицата й е Индиец

Кметът на Лондон е пакистанец!

Да бе, а мъжът на кралицата -принц Филип е абсолютно натурален англичанин сигурно.... Истината е, че всеки нов, който е по линията на престола, вкл. и Кейт го разкъсват първите години със всякакви идиотски коментари, слухове и фалшиви новини или до появата на следващия нов....

За кралска особа Кейт е изненадващо състарена и с уморен вид. Не допускам сама да отглежда трите деца, може да получи колкото помощ поиска, все пак не е съседката от нашия блок, горката, а бъдещата кралица на Англия. Красива, богата, знатна жена, а някак си има нещастен вид. А това с килимявката на Мегън и версията, че прилича на главния мюфтия на Лондон с тая бяла шапка... смях се до сълзи, готино сравнение. Впрочем вярно е, точно на мюфтия прилича.

Никак не е лесно да си член на кралска фамилия и да се съобразяваш с тежестта на протокола, още повече ако си израснал в обикновено семейство. Помним какво се случи с Даяна, която дори имаше аристократичен произход.

Кейт е с измъчен вид от мерак да е слаба, това и е проблемът, а и все пак три малки дечица са си сериозен ангажимент.

Така е, най-малкото трябва да износиш три деца. А и може би такъв й е гена. Това, че е кралска особа, не значи че е богопомазана, никой не е защитен от законите на природата. Ама хората си коментират без да се замислят. Лично аз я харесвам и така!

Това не е ген, а а тренсджендеризъм. Никоя жена не може да ражда сека втора година и три бебета, като третото беше 5.5 кила и уради некаквъ рекорд. То тека се ражда 5.5 кила бебе, а тя с това бебе се пързалеше на кънки 2 месеца преди ''раждането''. Сурогатки си използва трансджендера, и това е. Факт. А за будали като тебе, се рекламира приказката от под шиковия храст, че била стегната и не задържала килограми. Да, мъжкия метаболизъм нема женски хормони и не натрупва женски хормони, по една единтсвена реална пречина - нема бременноЗ. Никой никога не ''я'' е виждал или снимал да кърми. три бебета тека. А Даяна си кърмеше публично. Не е до протокол. Просто трансджендера не е раждал, и нема кърма.

Вярно е. Кейт е стилна и тактична. А англичаните от учтивост не казват какво действително мислят за дворцовата маймунка

И двете не ми харесват. Нямат особено висок интелект. Особено негърката.

така е не зная какви майки са дано да са добри но имам резерви

Дреме ми на долуподписаният за тези две лелки !

Ами толкова ти е умствения багаж.Ръководи се единствено от долуподписаният ти.

Той поне има умствен багаж а ти и това нямаш

Няма какво да се сравнява тук.Кейт е толкова стилна, като започнем от добротата в очите и и продължим с изисканата шапчица и целият тоалет.Меган с тази шапка ми прилича на главният мюфтия на Англия/ако имат такъв/.

сто процента имат такъв и за килимявката си права много прилича лош избор

Негърчето е мнооооого обколки зад кака Кейт. Има още бая да се учи. На стил и обноски. Кейт е класа.

А коя е Кейт ? А Меган ?

Кейт ,Мегън, разните му принцове и принцеси ,кифли разни и неизвестни разпоретини...ГИ ЗНАЕМ! Тъй ,като по 24 часа в денонощието Лайфа ни информира....само с тях... Но нищо не знаем за двете самоотвержени "стахановки" дето денонощно полагат сизифов труд да ни снасят тази информация...освен предполагам да са от тяхната категория,щом не могат да погледнат извън "средата" си ....и освен ЛАЙФ има и друг Живот !

Браво!

Всички тия кобри искат само парите

Е и власт, привилегии, титли, лесен живот, популярност.

Е то оставаше и да е обратното

Кейт е по-популярна от Меган На снимката Кейт изглежда доста състарена.

Меган тоже освен че това боне не и отива нито цвета нито формата но като цяло и двете ме разочароват.Жалко защото Уйлям и Хари бяха добри момчета и заслужаваха нещо по добро.

Даяна възпита принцовете така. Още като бяха малки им водеше всякакви манекенки да ги запознава.

изглежда глупаво опулена.

Кой го е грижа? Ние си имаме по-популярни безделнички!

МикЪ Стоичкова е по-популярна и от двете!