Кейт и Уилям поздравиха Меган за рождения й ден

Свекърът й - принц Чарлз също се отчете с честитка в социалните мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъри, да не си глътна езика, къч-къч.

На Катето да й присъдят малко ци ци. Плоска е като дъска!

Те съветвам да си отстраниш мухъла от къщата. А не, първо от душата, че то едното без другото е напразно.

Пък моят свекър е прост и неграмотен. Както и свекървата ми, де.

Булята сИга от страх ще мълчи като пукана пуканка.

Пък мойта свекърва, защото не е възпитана, не се отчита за рождения ми ден. Как ми “липсва” само…Майтап, след 1 седмица съм на all inclusive и хич не ми липсва.

В никакъв случай да не се връща в това “семейство”. Нищо хора се оказаха!

Дано не им е вдигнала телефона! Надявам се да са си останали само с поздравите в социалните мрежи

Да са живи и здрави Меган и Хари на пук на родата му!

Пак виждам отпечатъкът на буля Ваня от Малко Дряново. Понякога и подминавам тъпотиите, друг път не ми се отдава чак толкова. Тъпа си, Ваньо, и тъпа ще си умреш. А за да си подхраниш по някакъв начин завистта: Меган и Хари си купиха апартамент и в Берлин. Еми, честито да им е. Какво да ти кажа. А кой използвачка и кой не, не съди по себе си!

Меган печели толкова добре, за разлика от Катето, че някак не й отива да се мазни на родата на Хари. Няма смисъл, хайде.

Меган е скарана с цялата си кръвна рода по бащина линия, успя да настрои срещу себе си и семейството на мъжа си. Добре че имат възпитание , та още я приемат , за да не сринат, поне външно нещата съвсем . И ще остави и Хари сам Писаха, че в Америка не контактува със съседи и други хора.....

Мършлячката от Казанлък, нали? И тя ни търпи цялата си рода, че и свекърва и свекър не я харесваха. Аз съм жив свидетел.

…не търпи….

Хари иска да е сам. С такава рода,…по-добре на километри…

Вярно, за теб външно е много по-важно, отколкото вътрешно. Бях забравила. Едно селско семейство, опитващо се със всички сили да прилича на “граждани”, а не бе на “кралско семейство”, уф как можах да се объркам така

Такава била, онакава била...Дай Боже всекиму накава "мулатка"!!! Мшдля, че пак става мъпрос за традиционната българска тежка завист, затова нека останем толерантни към такива люде - те не са виновни. При този недоимък, нерви, кризи, данъци, борба за насъщния, как да обичаш някого? Скоро я гледах в няколко любовни филма - малко бозички, но по-добре това, отколкото още по-блудкавите индийски и турски буламачи! Тя била много добра акриса, устонавих с голяма изненада! Кейт влезе в този особен "дом" и внесе светлина, свежест, проветри и нахлу нормален въздух. А Метан просто живее нормално като всяка американка, постигнала нещо в живота. Можля ви, не е наша работа да разнищване, да чепкаме с мръсни пръсти и да коментираме неща, които са на светлинни години от нас! Нека уважим чуждия успех поне веднъж, а?

Кой ,,успех,, да уважим? Че върза Хари, без да говорим сега какво му е било на това момче, израснало без майка и без много обич. Хитра използвачка

Оправи си правописните грешки

Тоя коментар е от буля Ваня. Не си седна на задните части това чу че ло.

Продължавайте да ни занимавате с нищоправците!

На мен ми е интересно и забавно. Като не те кефи - подмини, има и други статии!

Точно на теб ти се рИве, ама няма какво да правиш….