Коментари - Кейт Мидълтън изненада ученици в Лондон с мед от собствени кошери (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ше я скъсам

ОТИШЛИ СВАТОВЕ ЗА ЕДИН ЛЕВЕНТ. ПОЧНАЛИ ВСЕ ПАК ДА ПИТАТ ИЗ СЕЛОТО, КАКЪВ ЧОВЕК Е. - АМИ ЗЛАТО ЧОВЕК! КАТО СИ ПИЙНЕ И СИ ЛЕГНЕ. ТАКА 1. 2, 3 КОМШИЯ. НАКРАЯ СВАТОВЕТЕ ПОПИТАЛИ - ДОБРЕ ДЕ, РАЗБРАХМЕ КАТО СИ ПИЙНЕ СИ ЛЕГНЕ, А КАТО Е ТРЕЗВЕН? - Е, АМИ НИЕ ТРЕЗВЕН НЕ СМЕ ГО ВИЖДАЛИ ОЩЕ :)

И този паразит ли да ни интересува?

Хич не ми е симпатична тази безлична и безхарактерна женичка.

Разкошна жена - дай Боже всеки му!

КОЕ Й Е РАЗКОШНОТО....

Интелигентна, красива, добре възпитана, адекватна - за разлика от леко глуповатите, натъпкани с хиалурон селски пръчки, които плоди майка-България :Д

хааа силикон..май имаш предвид хиалурон е другооо

АКО НЕ БЕШЕ ЕВРЕЙКА ПО МАЙКА ОТ ФАМИЛИЯТА ГОЛДСМИТ,СРОДЕНА СЬС САТАНИСТИТЕ РОТШИЛД,НЯМАШЕ ДА И ПРАВЯТ ТАКЬВ ПР. По майчино гени Катрин е хазаро юдейка.

АКО НЕ БЕШЕ Юдейка ПО МАЙКА ОТ ФАМИЛИЯТА ГОЛДСМИТ,СРОДЕНА СЬС САТАНИСТИТЕ РОТШИЛД,НЯМАШЕ ДА Й ПРАВЯТ ТАКЬВ ПР. По майчини гени Катрин е хазаро юдейка.

Учениците са се представили отлично, щом баба Меца, пардон - Кейт им носи медец.

сладурана

Хаха. Тази хабер си няма как се отглеждат пчели. Като й гледам екскурзийките по света не виждам как и кога проверява кошерите през няколко дена.

Ха ха, къде се е чуо и видяло търтей да носи мед?!

Много грозни коментари под тази статия. Защо сме толкова лоши?

важна новина! Хахахахахаха

ама хич не ми дреме.

навсякъде я промотират тая безлична женичка, писнало ми е от нея и от вечно разчекнатата и уста. отврат!

не виждам китайче

показала е на дечицата какво серат херцогините и пчеличките

А с мъзга от собствено изворче - няма ли?

Харесва ми как британците се опитват да се промотират като големите пазители на природата, а природата в тяхната страна е една от най-осакатените в света.

Ок де, не ме кефят бритишите, ама съпругата на британския престолонаследник я наричате с имената и, а съпругата на брат му, дето избягаха в САЩ и само дават некви интервюта, понеже не могат да работят нищо, я наричате херцогиня ли ква беше там ?

А пък Кейт работи нещо. Гледа пчели от безделие.

Тва като новината със заглавие "кралицата (на кое??? нашата ли? Откога имаме кралица???) засади роза" и в новината четем и виждаме на снимка, че само гледа как се засажда някаква роза, на която е сложена снимка на починалия и съпруг.

Какво ме интересуват тези нагли паразити. Я дайте снимки как вади меда или сменя пити в кошерите, а не как черпи с мед който за който някой друг се е трудил