Коментари - Кейт Мидълтън сподели добрите и лошите моменти за всеки, който е преминал през химиотерапия | Лайф.dir.bg
назад

Кейт Мидълтън сподели добрите и лошите моменти за всеки, който е преминал през химиотерапия

Принцесата се завръща към публичното пространство през уикенда, когато ще присъства на парада за рождения ден на крал Чарлз

Обратно в новината
| Редактор : Радостина Димитрова

Коментари - Кейт Мидълтън сподели добрите и лошите моменти за всеки, който е преминал през химиотерапия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в това вампирско семейство влезе ли хубава млада жена, става нещо кофти с нея. Само на камилника и чернилката нищо им няма. Те, като направят по някоя черна магия, и лошото бяга от тях.

дано оздравее дъртата кукумявка за да има после екшън като се разболее пак

Ти се разболееш за да ти гледаме чудото дърт мангал!

Лойто мине птезхимиотерапия си отиеапо-бързо, отколкото без . Жалко. Химеотерапията само изглежда добре, последиците са катостр8фао и, но го разбираш , след процедурите. По-добре да изписват обезболяващи или нещо друго да не се мъчи човек, отколкото химиптерапия. Не знам какво лекари свеитла са в Англия, но са й направили мечешка услуга. Вече,няма връщане Има толкова много видовелечения, точно химиотерапията е най+опасна.

Ше се мре, яко ше се мре. ха.ха.ха

Дано ти да си по напред дъртофелнико!

който се смее последен, най-добре се смее.

много е тъжно, че млад човек, майка на 3 деца преминава през това.

даваме пари за оръжия за да има войни които правят тази богата без да работи а ние останалите сме бедни като работим и тогава се намесва оня отгоре за да въздаде справедливост

Дано пребори болестта - никой не заслужава това, никой. Тя е и млада, има деца. Защо обаче даваме милиарди за оръжия, а пестим от борбата с рака?

Ми не точно. В интерес на истината според публикации в Лансент, за борба с раковите заболявания са инвестирани над 24 мииларда долара само между 2016 и 2020 година в момента сигурно са двойно вече. Това , че нашата държава я вее шапка на тояга не означава , че в глоален мащаб си клатят краката.