Кейт Мидълтън с паник атаки след Мегзит

Херцогинята е притеснена как ще се справя с допълнителните си задължения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама че глупости. Меган се ожени преди година и нещо за Хари, кой знае какви задължения е изпълнявала в това време, че сега Кейт да се панира от допълнителни задължения...

Вторачили сме погледи в едно семейство, което с нищо не е по-различно от американската фамилия Кардашиян. Избрали са си само да се показват постоянно пред ламерите, да махат на почитателите си от всички краища на света... и накрая трябва да ги съжаляваме, че са претоварени или, че не им се работи вече. Има много кралски фамилии, които са избрали да живеят по-спокоен живот. Някой да е чувал за бърнаут при белгийското или шведското кралско семейство? Е, и техните доходи са по-малки от английското кралско семейство, но те са го ударили на печелбарство и ПР

Статията някой си я е изсмукал от пръстите, големи мозъчни напъни.

И аз живея в стрес - ще ми стигне заплатата до края на месеца, ще се прибере ли синът ми здрав от дискотека,ако се разболеем как ще си платим лечението и др.битовизми.

Страхотна и много силна жена.

Ауу - това сега е много модерно- да имаш паник- атаки. Някога бабите ни са работили на нивата, гледали са деца- въртели са дума- все са били затрупанис работа- пък хал хабер са си нямали да получават паник- атаки. “ На принцесата и дали метла и тя си ударила главата”...

Ей, не е лесно да си тъп, па и злобен! Имало я е, ама не е имало кой да им го обясни и да ги лекува.

Навремето се натискаше за снаха, а сега .... тежко й било?! Да не се оплаква, защото докато седне на престола/ може би когато стане на 60 год/ има още много приеми, вечери, балове ... и какви ли не мероприятия, а в това време бавачките ще й гледат децата. Много бързо се умори от ... тържествата???!

Работният й ден бил 18 часа!? В тях влизат ли романтичните вечери, с които я разтушава принцът? Нещо не ми е ясно.

Уилям би направил най-добре да не допуска повече да го снимат с разни певици , както се случи преди време, защото макар че вестниците спряха дза пишат, жена му едва ли е забравила

Разбирам я тази женица.Не е лесно да вършиш скуката/а не работата/ на две принцеси.Виж миньора е ОК, от него се иска да изкопае по 2 тона руда за една смяна и няма паник-атаки.Защото това е къде-къде по-лесно от това да се чудиш коя рокля да облечеш утре и да се смееш изкуствено по улицата на фотографите.

..това е тихата революция на англичаните. Те са т.н. демократична монархия...Парламентът си управлява с пълна сила, а Нейно Величество има само право на вето и изказване, и глас...Същевременно те не могат да развиват самостоятелен бизнес, защото с милиардите им ще отвеят много от местните бизнесмени неаристократи...Оползват ги главно нещо като чичело за показване... и предпочитат да им хвърлят всяка година от парламента издръжка, но не и да въртят парите си. Не случайно меган изчезна. Не само че нито тя, нито Хари или децата им имат шанс да наследят трона, но и бизнес не могат да въртят. А така Меган си има милиони от киното и може и фирма да си върти.

Както е било преди меганката, така ще си продължи и след нея. още повече, че американката преседя твърде кратко в двора и не е създала нищо трайно, което сега да се стоварва на гавата на зълва й. Кротко! Да не забравяме, че Кейт е бритиш до мозъка на костите и ще намери дух и физически сили да се справи - без да се оплаква и без да обяснява.

С тоя телешки възторг и дълбоко познаване на всичко бритиш, напров да се изкуши човек да ет попита защо не подадеш молба да станеш поданик на Нейно величество, но ....явно с тия български гени , не си достойна

bookkeeping.mariana@

Има си изисквания за да станеш британски гражданин: да си живял минимум 6 години законно в UK, да си взел и два задължителни изпита.

Още малко и ще се разплача! 18 часов работен ден. Тези паразити, освен да си веят шапките на състезанието Роял Аскот и да си организират благотворителни събития друго не правят. Най голяма и грижа на тази е как да не повтори една и съща рокля. Англичаните доказаха че са тъпи не само с гласуването си за Брекзит, но и с това, че все още търпят една монархия, чието място е в археологическия музей.

Айде сега един Кекзит и да се свършва тая мъка!

Оф, да й имам проблемите на тази кокона. Аз пък имам паник атаки как ще си платя сметките и как да се издържам.

Вай, вай, заваллъ.

Милата. А защо не опита да се издържа сама и да си гледа децата без армияот детегледачки, да види колко е лесно. Като са се наредили там да лапат парите на народа, ще излизат да си играят представлението.

Аз пък съм с паник атаки, като се замисля как ще добутам до пенсия. За след това, паник атаките в момента ще ми се струват като песен.

Абе, и нейната не е лесна - все едно да работиш восъчна склуптура от музея на "мадам" тИсо.

Местя.

Измишльотини....

О, какъв непосилен товар е носила ММ!

Не се излагайте с тези глуповати новини. Има доста по стойностни хора от тая оФца.

дя се клеца повече. укрепва съня...

Хари е женен отскоро...Как се е справяла Кейт със задълженията си преди той да се ожени?

Дреме ми....

Боже, жива да я оплачеш, тия се подиграват с народа. Какви чак толкова трудни задължения има? Ами дворецът е пълен с разни там Сара, Южени, Беатрис и другите внуци и внучки на Кралицата да си разхвърля многото задачи , сега и нея да я не мислим.

А бе хора за ман стреса е ежедневие откакто съм се родил.Извинявайте че не о влизам в положението.

18 часов работен ден? Правейки какво? Усмихвайки се и разхождайки тоалети? Посещения и откривания на нищо не значещи неща? Да я ожалиш жива милата! Ако й е тежко да върви в някоя фабрика или мина, та да й олекне.

Типично за България- само просташки коментари. Жалка картина..

Да бе - кой не скача, е "простак".

Да беше взела нашенец, овчар-щеше да пасе овцете и медитира сред природата. Никакви паник атакс.

Срещу Мегзит курмит!!!

Тази някой виждал ли я е със затворена уста

Вероятно завижда, че не се е сетила първа. Но винаги може да се поправи, спретвайки един Кекзит. Да работиш "кралска особа" със сигурност е огромна досата, най-малкото че не може до магазина да се разходиш, а си като птица в златна клетка. Но да е мислила, като се е омъжвала.

Azzzzzzz

ауу и сега какво правим.. паник атаки.. ауу.. дай да и дам лекарство.. да се излекува..

Местим..

Кво толкоз непосилно работи тая особа бе?

Ами трябва да присъства тук там. Ама за едно показване поне 4 часа подготовка - фризьор, гримьор, тоалети и т.н. Това е, което изяжда времето.

направо си е за паник атаки, такива тежки ангажименти има!

1@1, мъка викаш