Коментари - Кейт Мос - не може да спре цигарите и отрича, че скоро става на 50 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе като за кака на 50 става, все още има сек... така де хляб в нея и може да попуши... пурата, но хляба е на привършване. Никой не иска да остарява, но не можеш да спреш този процес. Всичко с времето си. Да се наслаждава на живота и да не гледа толкова цифрите. Ако и е трудно да си намери пури за пушене може да иде в Африка и там ще и осигурят голямо количество на ниски цени. Просто някои хора остаряват по различен начин и годинките не им личат толкова. Във фирмата имаме една колежка на 53 и никога не можеш да и ги дадеш. Най-много 43-45 да кажеш. Винаги спретната, добре облечена, жена със стил. Дето се казва - ген. Някои го имат, други не ама кот такоа. Просто живейте, бъдете щастливи и се радвайте на това дето ви е дала природата.

смучене на пури чак гръбнака я боли

Ми да мине на пури тогава, за старт да започне с моята.

Дърта е на библия!

Супер си е жената запазила си е естествената красота. Не е издула устните, няма силикон и други “подобрения” като местните “красавици”.

Не четеш ли , подложила се е на процедури, ама кой да чете.

акт ще има ли за остаряването или само на приказки ще си останем?

ако иска да се запази млада, да дойде да я черпя едно юнашко млеко. има свойствата на пробиотик и е пълно с протеини и витамини. така тестостерона ще я пази а и може да заякне.