Коментари - Кейт снима и принцеса Шарлот за рождения ѝ ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

една зодия с ррабоба си и на вея мяза студено и зло

нали уж беше до края на април.

другите русите хлапета на общата снимка с другите момиченца са многж по хубави и като куклиа тази е някаква с дръптати малки очи с тотално прихлупенш клепачи и огромни бузо в долнана част все едно еглътнала две топко за тенис на маса изобщо мното веплявилни черто и леко грозномато дете

Принцеса Шарлот ми прилича на Кашалот.

Какво става, бе, Другарката Меги роди ли си чаве?!

Да,бе май месец чукна,Мегънката скрита и покрита!Дей черното бебе,какво стана ,то голямо криене?

Въобще не е вярно че е копиие на Елизабет..прилича но Уилям много

И трите им дечица са много хубави!

А за черното бебе дали се е родило след 46 седмици сурогатна бременноЗ, ше напишете ли? Слоновете раждът по-бързо и лесно, в Африка сичко е черно. И нито едно от трите не прелича на кейтката транджендера, защо ли? Наскоро публикуваха коя е любовницата на Уилямчо, и че е бременна. Естествено, че да ебеш транджендер ФгЗа не е ноо преятно, но тази корона иска жертви все пак, това е кралския труТ. Затова плащът данъкоплатците, да гледът трансджендъри как раждът от сурогатки.

Чарлз е по-хубав!

А кату млаТ е бил напрау красавец. Камила също. Да не вервъш просто, и двамцата са биле убаФци.

стига вече!

"Шарлот е четвърта в списъка за унаследяване на британската корона след дядо си принц Чарлз, баща си принц Уилям и брат си принц Джордж, който е на 5 години. Шарлот има и по-малък брат - принц Луи, който на 23 април навърши 1 година." А Хари къде е в тая схема, или него не го броят за слива, щото е риж? :)))

Само ако не остане никой от наследниците на Уилям или той се отрече от престола в полза на Хари, тогава ще го огрее. Иначе Чарлз, Уилям, като първороден, Джордж, после децата на Джордж, ама ако няма, следва Шарлот. Така че всичко е наред, ти не бери грижа. Това не е наследяване на селската нива, че да дели с брат си.

хайде, тук още една комплексирана еснафка

Копие на прабаба си Елизабет !

малката прилича на майка си и все повече ще прилича - луда глава! Да е жива и здрава, весела, щастлива! А какво става с черното бебе????????

Много чаровно, усмихнато и красиво дете.Да са живи и здрави цялото семейство.

Шарлота за/след закуска има ли снимана?

това че сте ме изтрили показва че прогнозата ми е вярна снимките също го доказват

По-човечни изглеждат тези снимки, направени от майката на дъщерята. А не цялото семйство строени в редица и глътнали бастун пред супер скъпия световно известен фотограф.

Съветвам ви да обмисляте малко повече заглавията на статиите си. Особено в тази рубрика.

и ще бъде луда глава :)

Кейт си снима дъщерята. И двете са принцеси от Кралският двор. Но не знам ,пишещата по две-три страници на ден ,за тези монархо-безделници,КАКВА СЕ ВОДИ в Британският кралски двор ? На заплата ли е ,като...кралски хроникьор ?

кейт не е принцеса а баронка

Именно нея готвят за наследница на короната тя е любимка на майка си и баба си и това е факт. После ще и дадат и царското име. Неведоми са пътищата господни както се казва в дебелите книги нищо че сме прозорливи.

А като знаеш толкова, кой ще бъде крал или кралица докато тя стане на 18? Не вярвам Елизабет пък чак дотогава да устиска. А и да устиска и умре на 200 години, трябва и Чарлз, и Уилям, че и брат й да абдикират доброволвно. Я разкажи повече.