Киану Рийвс и Лорънс Фишбърн отдадоха почит на починалия внезапно Ланс Редик

"Загубихме свой брат и то по един наистина шокиращ начин", каза видимо разстроеният Фишбърн

Обратно в новината

Коментари - Киану Рийвс и Лорънс Фишбърн отдадоха почит на починалия внезапно Ланс Редик | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз го познавам от сериала Бош, където играе полицейски шеф. Жалко за него, добър актьор беше.

Аз мисля да изчакаме аутопсията на човека преди да си правим заключения. А? Какво мислите антиваксърите?

Коментарите за ваксините звучат като вица за заклетия пушач, пафкайки поредната цигара и държейки се за главата да казва - Ей как ме цепи глава, сигурно съм близо до антената на мобилна клетка. Та тъй де, изводи на ограничените хира, на които все друг им виновен.

Много често, започна да се чува внезапно починал и то все набодени...

Внезапно починалите от високи сгради в Русия и те ли от ваксината? Ако потърсиш ключова дума "внезапино почина" от 2018 г., ще видиш, че хора са умирали и преди ковид и преди ваксините и все така внезапно...Който търси смисъл в безсмисленото винаги ще го намери. Това е живота, актьорите често злоупотребяват с различни субстанции, а и да не, работата им ги изцежда...

Толкова си елементарен, че чак е страшно

Трепери Емилчо!

Как не ви омръзна да плащате на тролове, бе нещастници. От 6 милиарда ваксинирани и при поголовното им измиране (според вас) досега да не беше останал кой да пише статиите в дира, мама ви проста тролска...

Умираше ли се поголовно, нямаше да има нужда, да се тестват години за безопасност ваксините. Щеше да се знае много по--рано. Тоест отнема години за да се проявят страничните ефекти и е постепенно.

отнема години да се ограмотят малоумници като теб, а понякога е невъзможно!

Малоумник ще викаш на баща си, че не е използвал презерватив, когато те е правил. Понякога наистина е невъзможно ограмотяване и ти си примерът за това.

То по изказа ти, се вижда кой е отпадъка тук.

Антиваксърите си оплетоха в простотията си - уж елита не се ваксинирвал пък после елита умрял от ваксината. Ланс беше готин пич.

Този не е "елит". Той е едно черно момче пред пенсия, турено да си прав икефо около елита. И какво ти "оплитане"? Реклмано лице на ваксите се гътва от неизяснена причина. честито!

Когато дефиницията на елит се променя както ти одисва...

гледал съм само Джон Уик. Тъпня пълна с празно насилие, насилие и кръв. Няма смисъл, чисто насилие. Този Киану изглеждаше готин а се оказа част от голямата машина. Ах, да и се пишеше будист, един будист не би правил такива филми. Младото поколение отрасна с прекалено много кървища, секс, насилие и Киану реши да е в частта на уравнението дето се вземат кинти а ефектът от делото е безразличен. Всеки си кове кармата

… ти, какъв глупак си… “Един будист не би участвал в такива филми…” … ти, какъв ИСТИНСКИ ГЛУПАК СИ…

Мрежата е пълна с дискусии на тема "Ваксата ли уби Ланс" Дори Форбс си прав итруда да опровергава тази теория. А дирнишката гума си мисли ,че като изтрие тукашните постинги е прикрила цялата шумотевица - патетично!

Не е от ваксината, бре. В IMDb са написали причината - умрял е от разпространеното заболяване undisclosed, което вече сума народ отнесе, вкл. спортисти, артисти и прочее агитатори за здравословен и надлежно ваксиниран живот.

То дискусия и лаф няма как да стане тука. Гумата трие всичко. банове слага. Като малък нереализиран фелдфебел в забравена застава е.

Познат, когото веднъж не съм виждал да боледува с инаправи всички игли за да вземе тъпи 50 лева надбавка. Вярно, не бепе млад. Обаче посред зима съм го виждал години наред да порка на вън и да размахва мотиката... а сега след 3 игли - разболя се от грип и се спомина! не изкара и 5 месеца след треатата игла. Това е факт. А дал ие случайност, сами си правете изводите. Бог да го просто, услужлив и доверчив човек беше! Вярваше на всичко , което му говореха по телевизора.

само ограничени хора могат да мислят, че много знаят, като от 1 милион фактора, само два използват. Но, с две гънки в мозъка толкоз. Успех.

Ланс Редик, защо си се набол?! Отличен актьор ама явно го излъгаха, да повярва в "науката". Толкова добре игра във Fringe и в много компютърни игри участва. Много тъжно.

Звънят ти за мечтана роля. Мацки, кинти, блясък... оправяте хиляди подробности по договора. Стискате си ръцете... е, една подробност - трябва да се набодеш...

Както каза генерал Мутафчийски ;-) Много хора ще измрат - и с две и с три ваксини

И бай Шиле е за затвора, но тъпия български народ с късата памет го забравя него...

Внезапно - вероятно... Неочаквано - не чак толкова, предвид някои негови "агитации"... В IMDb за причина пише "непосочена", т.е. явно не е за казване.

Завалийките ...еми така е

Бог да го прости - голям актьор

Беше много добър във Fringe. Да почива в мир!

Смъртта не е случайност. Всеки умира точно когато трябва. И не се опитвайте с плитките си умове да разсъждавате за нещо толкова велико, като смъртта.

"Почина внезапно"... дори цял документален филм с това име има за ковид "ваксините"-убийци.

Жалко, един от малкото интелигентно изглеждащи чернокожени актьори!

Много як тип беше в джон уик .