Киану Рийвс с рядък коментар за любимата си жена

Допълват се прекрасно - той пише книги, тя ги илюстрира

Обратно в новината

Коментари - Киану Рийвс с рядък коментар за любимата си жена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудесен актьор, интелигентен мъж. Останалото си е негова лична работа!

Прилича на учителката ми в про-гимназията

Първо трябва да проучвате добре историята,за да разберете,че не всеки струва това,което пишат за него или нея.Кеану е страхотен актьор във филмите .Вижте предисторията и ще разберете повече за "жена "му или самия него.Александра Грант е себична и егоцентрична.Не искам да продължавам да пиша,защото трябва добре да сте запознат с всичко,за да може да видите истината,тази която съществува,а не тази ,която е написана в медиите.

Я се успокой бе, какво толкова си въобразяваш, че знаеш? Явно се познавате и по цял ден си споделяте, баси и важната се изкара...

Боже как може да сте такива елементари амеби, хейтърете тук проми ви се мозъка от чалга и силиконови цици 30г....Киану е страхотен мъж, най-сетне е щастлив по някакъв начин с жена без комплекси и вие пишете простотии

Киану най-вероятно е гей. Иначе на неговите пари да сменя всяка седмица 20 годишни зайчета.

Всеки си носи кръста, кой с акъл, кой без акъл...На теб ти е лесно, не ти трябва много.

Над $100 милиона е раздал, а що мотори подари от своята фирма, че на това отгоре не се спира и сега. Защо бе Киану, стига дразни завистливия, мързелив и търсещ кусури /без собствените си/Ганю балканския юнак!

Напук на фалшивия свят на Холивуд, един прекрасен мъж и човек е открил своята половинка в лицето на нормално изглеждаща жена, непокварена от пластичната хирургия, в която явно вижда нещо повече от силикона, екстеншъните, корекциите и претенциите на измислените псевдо красавици.

Киану е пич, но с ментални проблеми докарващи го до тежки депресии, и предполагам че тази невзрачна жена до него, е по-скоро психоаналитика му. дано момчето издържи и не си смени пола, поне.

Днес за сефте виждам избраницата на К. Рийвс. Готина е. А от изповедта му разбирам, че изживява лично човешко щастие. Дай Бог всекиму. Била по-голяма от него? Много важно! В тая игра хората са просто мъж и жена, останалото няма значение!

всичко което си казал е ок...но не епо голяма той е с 7г по голям

даже с 9

Не е добре момчето! Ама то по хората ходи...

Ко туй бе Нео? Излагаш са момче. Бива ли такива неща? Или и ти си от лявата лента ма го играеш бабоеб като Макроня. Мадафака. Тия от Холивуда тотално изплискаха легените. Или по-скоро извадиха призраците от килерите.

Нищо общо с Макрон. Рийвс е с 9 години по-възрастен от приятелката си, която е на 49. Евала на мъж, който вижда по-далеч от гърди, екстеншъни и напомпани устни.

Потвръждавам изтрития коментар за Рийвс, че е скрит гй.

A може би ти си ограничен и не можеш да акцептираш толкова умен и деликатен мъж като истински мъж. Ревизирай обкръжението, в което живееш. Веротятно в него мъжът се асоциира с грубост поради ниско възпитание и неразвит емоцинален интелект. Просто това е твоята реалност.

До Истината, Вие "истинските" "мъже" спите с други "мъже" нали така. Оставете на нас не истинските мъже да си спим с жени, пък Вие "истинските" си спете с "мъже".

Филантропка това да не е тази, дето се тропка с филанкишията?

Да оставя таз бабичка и да дойде тук - в Мека-та на силикона без силиций, евтинджос и чалга-турбулетки!!

Себе си ще си наричаш бабичка, ако си жена де по никнейма ти. Ако пък си тъп мъж, дедосвай се сам, но спри да приказваш простотии, дори да са иронично написани. Егати епитетите....

Джуки, ти ли си ма?

Не знам кой е джуки, предполагам жена ти се казва така?? Ти ли си мъжът с малко м, бе??

Киану Рийвс е абсолютен пич! Заслужава всички хубави неща, които му се случват! Радвам се за него :)

Той наистина заслужава цялото щастие на света!!!

Трябва да подържа внимание около себе си! Не разбирам публикуването на лични неща!

Не са лични. Човешки са. Лични са за задръстения човек. За целия свят са, ако човек е отворен за света.

До ... Рийвс е отворен само за "мъже". С меки китки, от лявата лента.

ПИЧ !

До далече, Гй та дрънка е рийвс.