Коментари - Ким Кардашиян се показа със супер къса коса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя е ваксината?

Супер къса коса и супер голем г з!

И тва второто е под съмнени вече след оземпика и премахването на имплантите от трътката.

Без фотошопа не става за ебане...

Не е естествена. Наивността, глупоста, неграмотността са. Елитите умишлено налагат тези модели през психология на консумеризма и ниските инстинкти на масите. Четете Едуард Бернайз, племенникът на Фройд, основоположник на консумеризма като идеология. Там е разковничето на модела с който се атакува колективното съзнание естесвено с цел печалба и власт. Статистически погледнато технологията е в пъти по-успешна от опитите на Гьобелс, Сталин, Щази и други желаещи власт и контрол над масите. Мека стратегия за създаване на ценностна система винаги склонна да се продаде за внимание, социална валидация и пари. Фактът, че тази е грозна всъщност е плюс. Резонира много по-ефективно с милионите жени, които трябва с нещо да компенсират липсата на естетически качества. В миналото това се е компенсирало с морално поведение и грижа към околният свят. В съвремието този модел е обърнат на обратно към агресия и претенция.

Просто съвременните технологии дават възможност на всяко магаре да си покаже магарията. А понеже 80% от всичко не стават за нищо (не помня чий закон беше, но хората не са изключение) има кой да хареса тази магария.

Не си разбрал нищо от написаното по-горе....

Супер Крокодил е тая дебелогъза, късокрака пача. С дълга коса, с къса коса, без коса, все тая. Да не говорим, че "хубавите й снимки" са яко редактирани ... Отврат е цялата фамилия. Ако това не е знак, че света загива, и публиката е тотално оглупяла - с тия грозни парцали "звезди" .... не знам кое е!!

Некой заралия сигур я фризирал тая, със суперголемото изотзаде дето е... Те там под Аязмото така ги щавят...

Това е Жокера от Батман

На мен ми напомня на Черната Златка...