Коментари - Ким Кардашиян – уверена пред света, но не и в спалнята | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер гадна и нагла феминистка. Махайте я. На никой не му пука за тая нагла, дебела бабичка.

Изрусена циганка! Отврат!

И аз щех да съм неуверен, ако ми се наложи да си легна с такава * - с тегло и визия на малко бебе косатка - около 250-300 кг...

Сякаш е обявено състезание за просташки коментари! Въй!

И ти реши да се включиш веднага да не останеш по-назад?

Може да не е уверена, но поне си тежи на мястото ;)

Мъжете нежни и "човствителни", жените нагли и агресивни. Мисля, че една Трета световна ще ни понамести чарковете ако не ни затрие тотално в ядрена зима. Ясно е, че кражбите и зануляването са двигателя на дипломатическата и политическа криза и че ще ни меткат да умираме за далаверите на Блек Рок, Вангард и Давос. Ма трябва да гледаме и от хубавата страна. Много идиоти и олигофрени при среща с реалностите на примитивният живот наложен от кризата и войната рязко ще се променят. Тези, които откажат просто ще изчезнат.

Докога ще ни занимават с престарели свирки, които нито са красиви, нито интелигентни, нито дадат добър пример с разюздаността си, а цял живот са златотърсачки... И по този начин дават "добър" пример на нашите родно свирки, които успешно прилагат същите отвратителни похвати и са все на жълтите страници...

Обяви на цял свят че п¥тката и мирише

Рядко гнусна и противна жена. Изкуствена във всичко, алчна, манипулативна, миришеща, космата, кривокрака, късокрака, , супер фалшива, грозна пача. Но най-смешното е, че медиите толкова са промили акъла на публиката, че тази пача минава за звезда. Какъв абсурден свят!!! Да се смееш ли, да плачеш ли .... ??!!

То защото била неуверена в спалнята имаше порноклип с нея и с негър. Ама пък клипа може да не е бил сниман в спалнята :)

И аз ако се прежаля за тая, трябва да е на тъмно. Това са два декара гъз, не е за гледане.

Не си в крак с тенденциите. Сега най - ценени са гъзовете и те се ,,поммпат,,

Най обикновен ЛАЙНОВОЗ !

А та тая много намирисва бе

Ще я подмиеш бе! Никой не те кара да се жениш за нея. Трябва само да ѝ вдъхнеш повече самочувствие в спалнята и да си ходи. Каква по-добра оферта?

не става,смърди си,сичките които са минали оттам се тва казват

И кой ще се прежали за тоя толуп ???

Не съм ѝ фен, но по принцип съм състрадателна душа и като я чух се трогнах, затова ако иска, мога да ѝ помогна да придобие повече увереност в спалнята.

Да се обади на Кобилкина. И тя е свободна. Ще светне веднага как да дава дупенце.