17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама подбирайте си ролите, момичета. Наградите й няма да доведат до още роли в Холивуд, много шум за нищо. Това ще бъде най-големият й хит през целият й живот, горкичката. И не, не й завиждам, защото аз щях да се срамувам от себе си на нейно място.

Такава лигла ,толкова посредственна и слаба актриса.Срам за България.

не наличието на повече стойностни филми е нормално да вземе награда

Наистина добре "поддържаща" роля!

Аз подобни филми бих гледал само ако ми платят, но момичето е родено с късмет. Попаднала е на точното място в точното време и сега не я корете, че е известна, все пак минава за политическа комедия тоя т. н. филм. Момичето е учило за артистка и си изпълнява ролята, а щом са я оценили някакви дейци, браво за нея.

Успехите на Мария Бакалова са уникална реклама за България! Преди да отсъдите и генерализирате не изхождайте само от този филм, а изгледайте поне още един, в който играе. Тя изпълнява роля, а това което за нес е ежедневие, за Запада е екзотика и превъплъщение, оценяват го и зачитат. Дано е номинирана и успее на Оскар-ите. Ще е неверятно. Нима някой подозираше какъв голям човек е Димитър Маринов?

Не е проблема в артистката, а във филма. Това е някаква политическа сатира с твърде явен расистки привкус. Такава "творба" не може да бъде номинирана за "Оскар", защото там не е място за злобни и пошли демонстрации на комплекса за превъзходство, непогрешимост и уникалност на САЩ над всички други народи, в случая казахстанския. Впрочем онзи ден гордата пуйка на американската уникалност и непогрешимост беше публично обезглавена на Капитолия.

Каква екзотика в танца на плодородието откри!? Оставаше още и да се изака на сцената, за да е завършена откъм простотия. И през цялото време - кудкудяка. Браво! Чудесно превъплъщение, сигурно тря'я много талант ...

Момичето не е виновно - предложили му роля, то я изиграло. Артистите са като проститутките - нямат право да отказват роли. Веднъж откаже, втори път откаже - и повече няма да я потърсят. Но филмът е отвратително расистки - гаври се с цял един народ( респективно с източноевропейците).

Комунистите сте за гаврене.

Наградата й е дадена за това, че органично се вписва в расисткия американски шаблон, отреден за източноевропейките: Сладникава хубост, съчетана с вулгарност, готовност за изпълнение на всякакви поръчки и слугинска психика. И този шаблон идва от киното, но създава обществени нагласи и посочва мястото на източноевропейките в реалното общество според разбиранията на такива като Коен.

МНОГО СТЕ ПРОСТИ И СМЕШНИ бе българи. Гордеете се единствено ако някой от вас се е прославил по спортна линия. Само тогава сваляте масово шапки и се кланяте като маймунки. Много ви е просташко мисленето. И нищо не разбирате от изкуство, защото сте генетични тулупи. Заслужавате си и Боцо тиквата, и гешо, и славчо

Абе, тъпанар, за какво да се гордея, че тая баница вика "Свали си гащите, свали си гащите!"? И то на български! Айде, да беше на английски, казахски, японски - нека, "изкуство е, иска жертви". Но на български! Кому беше нужно? Расизъм, нацизъм, но вместо срещу негрите - срещу българите! Тая толкова ли не знае два лафа на кръст на английски, или "художественото послание" на чифутина Коен може да бъде разбрано, само ако е на български, а не на иврите, например?

Защо се палиш толкова ма, лело Гоце..Какво толкова се бараш за националистка и не искаш да признаеш, че простотията на българите е титанична и напълно заслужава публично осмиване и гавра?!

Ти да не си правнук на Аристотел по стринкина линия?

Аз съм по-известна, да го запомните!

И ти се една артистка... Мария ще стане истинска звезда, за разлика от теб.

Далече е все още от “звездната” слава на една друга мазна баница - Моника Люински.

лельо Гочке айде стига си злобяла, никой не е виновен че са ти увиснали дисагите. Да не говорим за това, че трети ден си с дрисък от киселото зеле и това те прави още по-неадекватна.

Защо плюете по сладураната?! Нито демонстрира агресивна сексуалност като плеймейтките и чалгарките, нито ви се е натрапвала по някакъв начин чрез бременно коремче, момичето просто има талант и късмет! Злобарки, злобари!

Талант не знам, но дано поне изкара някой лев от цялата тази известност.

Силен старт на тая продажница:). Не след дълго ще вика “забележителната” си реплика “Свали си гащите, свали си гащите” не на български вече,слава Богу, но в порнофилми.

като дъщеря ти ли?

тука прекали, сценариите са в болната ти тиква.

Интересен феномен се наблюдава в САЩ - подобен филм , но в който да се осмиват така просташки, вулгарно, и направо РАСИСТКИ негрите е немислимо да се появи в САЩ. Но да се осмиват с явен расизъм казахстанци( и източноевропейци) е много весело?! И за какво е наградата? Че нашата негодница вика : "Свали си гащите, свали си гащите!" И трябва да се гордеем с това? Ами гордейте се - влязохте в новините. Ваш'та м..ма лицемерна!

Ам... филма осмива най-вече САЩ.

браво за наградите, но аз този филм не мога да го изтърпя и 2 минути ... не знам точно каква публика би го изгледала?!

В изключително тъп филм. Незнам защо е необходимо да правиш такъв филм. Момичето се нагажда добре спрямо обстановката подкрепя този онзи права яра яра. Но дори северно американците не харесват филма. Но ОК де тя не се срамува от лоша реклама

Как не се научихте, неграмотни прости хорица, че не знам се пише отделно?!

Филмите за Борат са остра сатира Ма как да го разберете с тоз работническо-селски произход днешните “софиянци”. ?!

Много остра сатира: "Свали си гащите, свали си гащите!" . Не всеки разбира такЪва сатира:)

Не е за хвалба това!

Добре се справи моята братовчедка да играе мръсница. От малка си беше такава, особено когато я оправях много се кефеше да я наричам кучка докато я порех анално. Брат ми беше след мене, а после и аверите от кварталната кръчма.

И като написа тази гадост по-добре ли се почувства? По-хубав ли ти стана живота, майка ти и баща ти по-горди ли станаха от теб? Децата ти също ли ? Боклуци като теб сте за разстрел.

Вие сериозни ли сте, бихте разстреляли човек, който е писал коментар във форум, който не Ви изнася?! Щом имате нужда от трупове, значи нещо в психиката Ви сериозно куца и трябва да се обърнете към психиатър.

Това е позор да България! Тая играе идиотка от Източна Европа и мърси българския език!

Ако не беше комунизмът никой нямаше да се подиграва на Източна Европа.

Кой си ти че ще говориш от името на България? България не е монолит и не принадлежи само на определени хора така че се успокой малко и говори за себе си.

Явно и на теб ти харесва ролята на Бакал Мара, която се изразява с репликата й: Свали си гащите, свали си гащите! Бакалска естетика!

А Стоичков докато псуваше на български по световните терени - беше голям пич, нали?

А ти си позор за България!

Политическо награждаване от новите комунисти и неомарксисти за това, че накара 76 годишния Руди Джулиани да си бърка в гащите. Кой знае, какво му е казала за да го направи. Той на 76 г. Надали е придирчив. Може да е решил, че е евтино курве.

Вие, старите комунисти, вече не сте ли комунисти?

Аз не съм комунист и никога няма да бъда!

Да, както винаги, трябва да сме политкоректни. Толкова ли нямаше бял славянин, мъж, православен християнин, който да изиграе ролята?

И задължително да е от работническо-селски произход.

И защо трябва да е мъж и бял? По какви критерии смяташ, че ако не е бял мъж е “политкоректно” при положение че половината човечество е от жени и повечето хора на земята не са бели? А да забравих това е токсичния патриархат, расизъм и сексизъм вплетени в едно.

Чалга е Лили Иванова, а това в вид изкуство, което провокира за размисъл на теми, които са ви е познати, на вас комунистите.

Самата Бакалова казва, че майка и е умряла от срам и е плакала след като гледала "филма". Тъпа чалга, а не кино е това. Както и да е, да е живо и здраво момичето и дано и послужи за трамплин тази жалка бозица. Лоша реклама няма.

това не е филм и тя не играе, изгледах около 25 минути от това нещо (не бих го нарекъл филм), и го спрях след като повърнах. Това е гнусно съдържание монтирано от болни мозъци, а "играта" на тази "актриса" е тотална чалга. Не искам никого да обидя, просто се опитвам да кажа нещо относно Борат 2 по най- възпитания начин.

Гледал ли си Борат 1? Мен ме спука от смях. Нямаш нужната култура да го разбереш. Може би си от болшевишко семейство, където се слуша Лили Иванова.

Болшевики са либерастите които я награждават защото изложи Руди Джулиани!

Поздравления, не лека роля, не всеки може да е изиграе и е извън типичните-източно европейска проститутка, гангстер, терорист, шофоьор на такси, появяващи се за 2 минути с развален английски и рашан аксент.

Ще се върне скоро в БГ подвила опашка като няма повече роли за нея в Холивуд и профука паричките от тази продукция. Друга роля няма да има, това и беше 5 минути слава, нека се наслаждава, защото е до тук.

се правиш?

Не можах да се насиля да изгледам тая "велика творба" на американското кино. Изглежда, че дори американските старлетки, готови на какви ли не фокуси, за да се впишат в някой филм, не са се съгласили да вземат участие в подобен жалък фарс. А нашенката е органично вписана в творбата, защото реално не ѝ се налага да играе роля - тя е себе си, взела се насериозно!

Световна слава ѝ носи епизодът, в който тя предлага да вземе интервю в интимна обстановка от републиканския политически деец Руди Джулиани!!!!Играта на Бакалова е високо оценена от критиците: списание IGN нарича появяването на актрисата във филма „фантастична находка“, а LA Times намира нейното изпълнение за „потресаващо“. Голямо постижение да изиграеш подобно роля и да те хвалят неолибералните медии! Би било хубаво да се гордеем с някаква стойностна роля, но това е жалко!

Пропаганден филм срещу Тръмп, по поръчка преди изборите в Щатите. Гледахте ли го и каква е ролята на Бакалова и колко талантливо се представя!!!!!?????

Мила Роберт е родена за тази роля! Не са я избрали ,защото не се е явила на картинка,а се явила Бакалоф,дето първо говори ,после мисли.

Българите не са дораснали да възприемат този филм. Говорят за някаква обида, а не виждат критиката и осмиването на съвременното западно общество. Браво на Мария, поздравявам я за играта и най вече за смелостта!

Мария също е Българка, следователно тя не е дорасла да разбере филма си? Умник

Някои българи, които не сме от социалистически семейства, имаме културата да рсзберем този филм.

!Санчо! е злонамерена и дебилна!

Интересно е само до тук ли стигат умствените възможности на опростачената ни нация та не можем да я оплюем още по яко!! Хайде напънете се още малко де!! Покажете на какво сме способни бългрете.

аз съм некадърен

Браво на момичето, във филма беше съвсем автентична! Заслужена награда.

Вижте само коментарите. Те самите мъже в България наричат жените мърли и какво ли не. Когато са млади и красиви са к0ври, после са дърти дебели. Що пък се засягате, като половин свят се смее на наш гръб. Доста на място е иронията, във въпросното филмче.

Млада е, но определено не е красива. Има красиви българки, но тази определено не е от тях. Много на място е ролята на простовато селско момиче, подхожда й.

Типичен балкански комплексар /ка

Е, обобщаваш. Тогава американските мъже викат на жените bitches

До ХхХ Бих казала, мръсница!

Стига сте тровили момичето бе тръмпоидиоти... Кво сте направили в жалките си животчета...нищо...НИЩО Аре мятайте се в някъв гроб и да се свършва тая българска мъка

Сигурно си рода на тая недодялана кранта. Мри в кофите!

Какви "тръмпидити" в БГ. Тва са чиста проба бЪГъвидиотени :)))))

Филмът е САТИРА и не е за ПРОСТОЛЮДИ. Да, има нелицеприятни моменти, но талантът на Бакалова е безспорен - истински фойерверк. Дано успее да се справи с всичко извън таланта в Холивуд.

Еврейна Саша Коен се има за голям артист в ролята на олигофрена Борат.

Кат са научиш да пишеш евреин ще се досетиш за ко става дума

Момата е "пуснала" на когото трябва за да бъде за беля зана.

Чадо, забелязана е цяла дума в българския език!И няма нищо общо със първата част на ника ти

Спора на тОпаците ;) ха ха

Мари Кремено, путко зелено, първо научи българския и после пиши, да те бъ в мангалския гз.

Изглеж да тие неприятно че, някои исказва компетененто мнение. Нее нужно всички да харесваме едни и същи артиский.

плаче си за Оскар, жалко че е бизнес, политика, и тн и едва ли ще "инвестират" в това иначе талантливо момиче, но пък бих се изкефил, като знам какво завистливо племе са в булгаристаня от лузерщина, та ще е грандиозно шоу, дори само да я номинират, щото тя реално прави Борат от просташки еврейски филм, в претендент за награди.

Не я удобрявам като артиска малко мие простуватичка и елментарна. Незнам какви са тези хфалебствия по неин адрес. Сигурно идват от фамилията й.

Бакалова би се гордяла, че неграмотна патка, като теб, не я "Удобрява"

Креми, кат си толкУз неграмотна, с каква смелост даваш компетентно мнение

Просто исказвам мнение. Кои е грамотен и кои не е си личи по това как пишиш толкУз. Преди да ме кретикуваш си поглед ни ти колко си грамотен.

Ей дебили. Това е филм, в жанр комедия. Те и извънземните на холивуд на последък са намесени в политиката.... ха ха ха, А колко чалгаропитеци пък се мислят за п*но герои в БГ, не е истина. ха ха ха..... 80% живеят във филм, а не в реалността и не могат да правят разлика, което наистина е смашно, ама май-повече е жалко. БГ-реалност :( :( :(

Проблемът ти е,че се мислиш за по -умен....

Georgie

Отиди да изпиеш една бира пред Партийния дом да ти олекне.

Ти да видиш?!?!? Квкви моралисти, тц тц тц. Я се огледайте как живеете? Какви са ежедневните ви новини от БГ реалността. Калта на улицата, мърсотията в съзнанието ви.Интригите и мизерията във взаимоотношенията ви един към друг, душевна нечистоплътност. Разбира се не на всички, но много голям процент.Обаче критикари към филмовото изкуство...хм. Изисквания и претенции до небесата, а насреща какво...?!?!?!

Какви клишета, все едно си го преписал от някой инфлуенсър!

Georgie

Женския вариант на мъжкото хоро, ще го покажат 3-4 пъти, щото в този пъстър свят трябва да има от всичко и да не е сложно.

Не забелязвате ли,че нашите актриси ги търсят в западните продукции все за ролята на проститутки? Значи, дискриминация има само ако си черен или евреин, но ако си от Източна Европа е закономерно да си бандит или проститутка. Ето това не го забелязва болшинството промити мозъци!

Сериозно. Я кажи за накой филм с нашенска про*титутка, да гледаме от нашите БГ актриси.

Трейнспотинг 2

Защо, когато някой е похвален, че е успял или награден, винаги бива оплюван!

- повече магистрали от 50 години комунисти - газопроводи, хъбове, 50% по-ниски цени на газта ама от бсп-евророма все хленчите против него? :)

Ще помоля да не се сравняват имена на успели българи в сферата си с тази набедена актриса. Филмът е боза, актрисата -посредствена.

Да кажеш за Мария Бакалова, че е посредствена артистка, е същото да твърдиш, че Христо Стоичков е посредствен футболист. Като гледам злобните анонимни коментари, предполагам са написани от Марта Вачкова и други български "артисти", които не могат да преглъгнат, че са те са посредствените. Иначе доста "велики" български "артисти" се пробваха в Холивуд. Всички до един работят като сервитьори и бармани в САЩ, а най-успешните ги взимат като статисти.

Да, аз съм Марта Вачкова!

За какво пък сега , обиждаш Вачкова? Абсурд е, тя и такива като нея и от нейното ниво, да завиждат на момичето. Освен това, тя си е успяла и в нашата страна. По-скоро злобните коментари, са от коплексари никому неизвестни, освен в кварталната кръчма. От типа: "с тая съм бил, с оная съм била, ама те разбираш ли незнаят за тва. ;) ха ха

До известна степен е така, ама не съвсем. Спомням си,че за някаква роля в западен филм, се бяха явили Луиза Григорова и Радина кърджилова. А Григорова е слаба актриса. Тоест, като врлезеш в актьорските среди и търсят актьор от Източна Европа, ще ти е милион пъти по-лесно отколкото ако те търсят от улицата. Не е единствено до талант. По същия начин и Бахаров го снимаха в доста западни продукции и разни други наши актьори. Проблема според мен, че нашите актьори винаги ги търсят за ролята на проститутки, убийци, канибали, бодигардове и все в тоя дух.

Все от някъде се започва. Да играеш роля на отрицателен герой се изисква още-повече смелост и вътрешно психическа стабилност. Само комплексарите, така разсъждават : Въх, сакън да не се изложиме пред чужденците. Айде, ако обичате стига селска чест.

Не си схванал, те ни излагат и ни слагат някаква рамка, а ни е им се радваме...

И Силвестър Сталоун е започнал с порно филми !

Почнал е оттатък океана. За друго иде реч, странно е ,че не вдяваш. Жив и здрав!

Много точно сравнение със Стоичков, но не и с Марта Вачкова. Вачкова си има персона, която влага във всеки образ и е кажи речи една и съща. Не съм я виждал скоро, но не мисля че това й качество я прави посредствена. Може да е проста извън професията си, но не е посредствена, точно както Стоичков е едновременно уникален простак и гениален футболист.