Китаристът на "Куин" Брайън Мей се разболя от коронавирус

Бяха няколко наистина ужасни дни, но съм добре, написа 74-годишният музикант в Инстаграм

Обратно в новината

Коментари - Китаристът на "Куин" Брайън Мей се разболя от коронавирус | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

too much love may kill u anytime!

Вярно ли е ,че Кунчев пак е умрял? Пълна цензура!

Този е с двете ваксини и бустера барабар. Еми да му е честито

Един от най-великите китаристи! Да оздравееш бързо! И добре че е ваксиниран иначе на 74години нямаше да оцелее!

Те тези с ваксинките не оцеляват

Само неваксинираните идиоти мрат.

Мей винаги е бил Полезен Идьот. Има качества, но си е мекотело.

Аделинкей, ти знайш ли, чи повечето песни на Куин дет си денсила са на Джон Дийкън, ма? Де спиш кат преписваш?

Пропуснали сте да напишете, че е бил с три поставени дози Pfizer. В медицинската практика се случва понякога ваксинирн индидивд да се разболее, което се означава като пробив. Но да се разболяват масово хора с поставени три дози от една ваксина (в рамките на по-малко от една година), това вече е абсурд! Изключително жалко е, че в пропагандата започнаха да се включват и хора, които хабер си нямат от имунология! Брайън Мей да си гледа свирнята и да не заблуждава хората! Респект за Ерик Клептън :)

тя ваксината не те пази от разболване и умиране.

положителна проба не означава болен, мамка ви малоумна.

Az ne4i nimi haresva tozi kitaris vapriki 4ie sterilen kitaris no az po mi sa haresva Buddy Guy Ritchie Blackmore ili Jimi Page. A vfsashtdnos Jili Hendtix e nai grandioznia

По добре да го беше написала на Немски , все някой щеше да те разбере !

А, кфо ши кайш зъ Jeff Beck?

Jeff Beck e zhistok kitaris !!

Бек е един от най-незаслужено прехвалените ягоди. Само защото е изкарал малко време с Пейдж и Клаптън. Ако те не бяха станали големи Бек никога нямаше да се радва на тази псевдо слава.

Пиши на Кирилица ! Не се излагай !!

Стодентка, къде си да ти стисна ръката ?

За Браян Мей който е ваксиниран пишете и въпреки, че е ваксиниран пак се е разболял . Той споменава за Ерик Клептън, който е щял да ъмре от първа доза ваксина , която му е нанесла големи поражения. Защо не напишете една статия за това ? Или цензурата не позволява ! Нали сте независима медия и отразявате събитията реално !

Няма такава.

Да,удобно се премълчава ,че даже имал и трета доза.Явно и бустерът помага колкото мултивитамини.

Предлагам Дир.бг да се прекръсти на Ваксинирайтесе.бг. Тъкмо ще са Уоук и ще им дадат бонусчета от ДВ.

Жалко, че повечето известни личности са лакеи на статуквото!

Пожелавам на Брайън Мей бързо оздравяване, но за Ерик Клептън не е прав. Клептън е имал сериозни странични ефекти след поставянето на ваксината и естествено няма как да се съгласи ваксината да е задължителна за всички. Би било ужасно двулично ако си пострадал от ваксината да изискваш от други да си я инжектират.

И всичко опира до това че никой не може да налага на никой друг насилствена медицинска манипулация. Който иска да се ваксинира, който не иска, трябва да бъде оставен на мира. А не да бъде подлаган на медицински фашизъм.

Точно така Браян Мей и Ерик Клептън го доказват това нещо ! Но медиите представят само едната страна а другата е цензурирана и пренебрегнати.

Толкова ли сте прости, че не разбрахте - ваксина не означава че няма да се разболееш!!!!! Означава че ще го минеш по-леко!!!

За справка - Кунчев :))))

Има прекалено много ссмъртни случаи и нежелани реакции от ваксината. А дълготрайните ефекти въобще не ги знаем.

А бе, тъпчо, ваксина в истинския смисъл на думата означава точно това - ЧЕ НЯМА ДА СЕ РАЗБОЛЯВАШ ОТ ТОВА СРЕЩУ КОЕТО Е ВАКСИНАТА! Това, което си биете през 3 месеца е експериментално и както ще излезе в крайна сметка неуспешно лечение. Разбрахте ли ти и другите малоумни ваксърчета?

Ади сега обратно в 4-ти клас да научиш в час по Биология що е то ваксина. После пробвай пак!

Добре че се е ваксинирал, иначе последствията може и да са трагични. Оправяй се бързо

Щом се е ваксинирал, това не може да е вярно :)

Толкова ли сте прости, че не разбрахте - ваксина не означава че няма да се разболееш!!!!! Означава че ще го минеш по-леко!!!

Да, от телевизора това бълват, остава и да си повярваш.

Тъпако, имам възрастни роднини, които отцеляха само защото са ваксинирани - доктори и изследвания го показаха! Гледай си телевизията и си ръси простотиите вкъщи!!!

Да ти припомня ли, какво говориха от началото на пускането на "ваксините" досега: - Който се ваксинира, няма да се разболее, няма да заразява. Ако се ваксинира 70% от населението - пандемията приключва. Тържествено обявиха, че Израил вече е забравил за вируса и се връща към нормалния живот. ... след няколко месеца - Който се ваксинира, ще кара по-леко и няма да умира. ... След време - Който се ваксинира, с трета доза, може би ще кара по-леко и няма да задръства болниците, така ще е отговорен към здравната система. .... Сега - Който се ваксинира, има вероятност да има някаква защита от щама, дето не го ловят ваксините ... И аз имам родители, но не те занимавам с тях и със страховете си!

п.п. ... и си помисли, кой всъщност е "тъпака" :)

Никой никога не е казвал, че ваксинираните не могат да се заразят и заразяват другите. Твоето е като “дявола чете Евангелието”… Винаги са казвали само едно и нищо друго - ваксинираните се заразяват по-рядко, като цяло карат по-леко и без усложнениея и поради ограниченото репликиране на вироса са 70% по-малко заразни!!!!

Не, не! Специално заради тези течности, през февруари промениха определението за "ваксина", но това не променя нещата. Фактите са, че тези т.нар. ваксини са ескпериментални и такива ще са дълго време. До тогава ще разчитат на лъжи, полуистини, гола пропаганда и вакс-тролове. Това, че скриват и цензурират случаите на нежелани последици, работи против доверието. Затова да се сърдят само на себе си.

Един пример за последното: Ако попиташ, защо не са минали изпитанията, които минават всички ваксини, получаваш отговори, от рода на: "Ти, бай Ганьо, много умен ли се мислиш, че задаваш въпроси, Науката се развива".

Егати облъчения трол! Пробвах, но ти си Объл направо! Нима твърдиш, че ЮК, с 90% ваксинирано население, в едно от най-комуникационно обезпечените места в света, 21-ви век, са успели да скрият “многобройните смъртни случаи от ваксините”?????Ти сериозно ли? И нищо не са променяли в значените на думата ваксина - справка противогрипна ваксина: помага да прекараш грипа по-леко и без усложнения и ако Т като тебе не знаят ПГ ваксина е РНК също!!!

Нито съм тъп, нито объл, нито трол, просто нямаш аргументи и се опитваш да си запълниш празнотите в познанията с обиди. Това, за твое съжаление не те прави по-убедителен, а безсилен и прецакан :)

Приличаш на сърдито малко момченце, което тропа с крак и казва, "няма пък, така е!"

Тотален Трол си, объл, използваш някакви фейсбук апокрифни групи за доказателства на смешните си тези и когато някой ти даде Факти, които не може да обориш или обясниш - нападаш! Пак те питам - елементарен въпрос: При 90% ваксинирано население в ЮК с достъп до интернет дори от “тоалетната чиния” кой и как скри “многото смъртни случаи” от ваксината???? Кажи, троле?

Никога не съм имал фейбук и не съм ходил в UK-то, не съм им ползвал, дори и тоалетните чинии. Ще те върна у нас, родната ни НОВА ТВ, последната седмиа. Един поканен адвокат, изненадващо обяви, че разполага с данни от научни изследвания, съдържащи много поражения от тези т.нар. "васкини", в т.ч. и смъртни случаи. Викторчо Николаев изпадна в ужас, започна да го обижда и направо си каза, че ако знаеше, че е "антиваксър", нямало да го вика в студиото. Не го остави да покаже данните. Дори му каза, че се е "изцвъкал". Пак ти казвам, не съм облия и тъпия аз, ама едва ли ще схванеш. Важното е, че такива като теб се топите всеки ден и ставате все по-смешни и по-смешни :)

Типично по Тролски - въртиш, сучиш, но на въпроса не отговаряш!!! Е ли е или не е възможно някой да спусне инф затъмнение над една от най-свободните държави в света? И за твое сведение има данни и за умрели от препиване с вода (пагубна за бъбреците ако не знаеш).

Защо да въртя и да суча, питаш ме за Англия и твърдиш за нея, че е "най-свободната държава". Явно си ѝ голям фен и я познаваш много. Аз не я познавам и не се интересувам от нея. Съмнявам се, в момента да е свободна, щом по улиците ѝ, протестират и сканфират "фрийдъм!" Гледам още, че BBC не отстъпва по изкривяване на фактите от DW, от един дол дренки са. Преди 2 години имаше много свободни държави, сега вече е друго: "спасяват се човешки животи и свободата е на заден план". Поне не си ме обвинил, че съм човек на Путин :)

И най-сетне доказателството, че си нищо друго, а Трол: Аз казвам “над една от най-свободните държави в света?” Ти изопачаваш думите ми и казваш, че за мен това е “най-свободната страна в света”. Ето така променяйки по малко и вадейки думи от контекста работите вие тролчетата. И нека те попитам как твърдиш, че не знаеш как е в ЮК ( Англия е само една от държавите в ЮК), ама в същото време даваш мнение как е по света? Противоречиш си нещо май, а? Или го играй ограничен и голям “родолюбец” или не се прави на “ощопана Мария” като ти задам прост, но неудобен въпрос. Повече няма да ти отговарям, защото смятам че този диалог се изчерпа интелектуално.

Не си бил казал "най-свободната държава", а една от "най-свободните държави" :) С една дума, не си срал в кладенеца, а само с клечка си го бутнал, оттам - генералния извод, че съм бил бил трол хахаха. Наистина няма смисъл да споря с теб, ти си с маска навсякъде, на улицата, в колата, в тоалетната. От онези маски, на мозъка, които за доживотна присъда. Живей си в твоя чернобял свят и продължавай да се вживяваш като интелетуалец, ловец на тролове :) Ето едно видео от вчера от твоят Лондон, да видиш, че не говоря празни приказки: https://www.youtube.com/watch?v=uSCa-DjX5GE