17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз знам накъде е изчезнала, само се чудя защо толкова се е забавила :)

ценности....кога да повърна сега или след малко.

Тъпи комунисти.

А в други теми, китайците не били комунисти...

Банбината са я Фанали :)

няма актриса на име Фан Бинбин, но има актриса на име Фан Бингбинг...а иначе мацката е готина, не е като американските дебелани...

Точно така се пише на български, Фан Бинбин! Това “г” не се пише никога, точно като Шанхай, Пекин и др.

Последната и снимка от вчера беше между две полицайки , с белезници на ръцете и краката, свързани със синджири.Те разстрелите ги правят показно, сигурно са я вкарали в затвора.

Очистили са я съвсем безшумно. Вероятно никога няма да намерят и следа от нея.

отлетяла е...

Не си плащаше членския внос бе другари !

Имах на пияно закачка с една китайка, ама ненъм таа ли беше. Понее и тя си беше пийнала, а и яз не шпрехам китайски, та минахме по съкратената процедура. Биваше я. И тя доволна остана. Що не качите някоя нейна по-разсъблечена снимка, може и да се сетя.

Може да си бил с китайски травестит,те не се различават с жените,та може и да те е трийнал,знае ли се.

A ти отде знаеш, че се не различават? Май ти си пипал таково жувотно? Я ни разкажи как е със травестит, на нас хетеросексуалните, понеже сме прости и непросветени. Или ти беше травеститът, а те е трийнал некой жълтур, а? Палавнико ти!

Някъде си пече дупката на някое затънтено островче и си харчи укритите данъци на воля

"Има 62 милиона последователи".... Така пише тук. Та да питам - тя каква е: религиозен водач, някой гуру, политически лидер, основател на нов жанр в изкуството, какво? Ако става въпрос за Фейсбук, така си пишете - има еди-колко си лайкове във Фейсбук. Омръзна ми да ви навирам носа в неграмотните писания и все без резултат. Вие там какво - малко като се ограмотите, веднага ви сменят с други, още по-некадърни ли?

а ти си обикновен келеш..и то от най-глупавите

62 млн. за Китай не са кой знае колко като цифра, като имаш представа, че страната наброява 1.6 млрд. души. Ама кой да присъства в часовете по География и Математика. Гледай си там брадърите по тв-то и си мисли, че си много умен. ИдЕот

да, те за това ползват лицемерника. И другите подобни нему простотии.