Коментари - Кийра Найтли разкри, че е бременна, подчертавайки корема си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Раждането е прекрасно и уникално за всяка жена. Найтли вероятно е имала трудно раждане, но Кейт няма никаква вина за това. Кървав пищящ живот'?!?! Що за тъпотия?

И тая загрозня. Мяса на кобила.

"... на коктейло на "Шанел"". Направо се надминахте на завойО :) Имаше един стар виц - шоп пратил сина си да изучи добри маниери при аристократи в Англия, като обещал, че ще им подари форд за услугата. И след месец получил писмо: - Не щеме ви фордо, елате си узмайте лордо!

Аз не виждам в думите й критика срещу Кейт. Просто е описала какво се е случило. Кейт знае много добре какво е преживяла. Тя е длъжна да изглежда добре. А вероятно като млад и жизнен организъм не й представлява толкова голяма трудност. Това е физиологичен родилен процес и естествено е да има такивавидими страни. Ако продължим, за да кажем каквото искаме, то и дефекацията не е красив, а понякога и по-труден процес. Трябва ли да се превъзнася с натурализъм?

Проста Роксано!

Това не е верно. Зионисма и аджендата на зионистите проповедва трансджендерисъм и 35 джендера, и иска да накара жените, които раждат, да се срамувът от себе си. Същата адженда прокарвът веки над 50 години по списанията които отказвът да снимът нормални жени, и снимът саму анорексички. Защо се лансира анорексията? защото анорексичките не могът да забременевът, а Зионисма иска белите хора да не могът да се размножавът. Същото и с трансджендерите - ноо ясно, че трансджендер не мое да ражда. Карът сека нормална жена, която е плодовита и мое да раждъ, да се срамнува от това. Правът го бордерлайн, и нормалното бива заклеймено и отречено, а джендерите, исипосани след като сурогатката е родила, да бъдът харесвани и толерирани, и да бъдът модел за подражание. Не се фащайте на джендеризма, веки се фанахте на анорексията и видехте до къде се докаръхте.

Да не говорим, че бебе толкова малко, никога не се изнасе навън. Има ограничение до 1 месец, кога може новородено да се изкарва навън. Хората веки разучиха, че им слагът кукли в ръцете. Ти да не си малоумн,а да си мислиш, че кралското бебе ше бъде изнесено тека, навън? И че раждалата жена, ше танцува на токчета за да изглежда добре на симките? Вие сте луди бе, кой ви изпържи маста дето я носите между ушите си?

Да не говорим, че бебе толкова малко, никога не се изнасе навън. Има ограничение до 1 месец, кога може новородено да се изкарва навън. Хората веки разучиха, че им слагът кукли в ръцете. Ти да не си малоумн,а да си мислиш, че кралското бебе ше бъде изнесено тека, навън? И че раждалата жена, ше танцува на токчета за да изглежда добре на симките? Вие сте луди бе, кой ви изпържи маста дето я носите между ушите си?

Нищо не разбрах от писанието на звездата в смисъл, че критикувала Кейт. Напротив - казва жените да си крият болката, страданието, умората и да се снимат за кеф на глутница мъжре. Може би е извадено от контекста на някакво по-голямо писаниЕ, но от поднесеното тук - виждам само възхищение от КЕЙТ И ДА Е ПРИМЕР ЗА ВСИЧКИ ЖЕНИ

Пропагандира се трансджендеризъм. Това е целта, една нормална бременна жена да бъде осъждана кат одебена и грозна, и да се налага модела на трансдженера. Ноо ясно, че трансджендера има дна и физика на мъШ, и различна обмяна на веществата, и нема да изпита тоя хормонален ураган който изпитва една истински бременна жена. И като носи изкуствен курем, то нема и да качи килограми. После донасет бебето, родено скришно от сурогатка, трансжендера се разожда наокуло по токчета, и будалите вервът, че това е да си нормална бременна жена, и не качвъш килограми, когат онема бременна жена да не е станала на лоена топка, щото бебето иска да яде, и иска пространство, за да се развие. И истанбулска конвенция ви изтрапосаха, и още не схващъте колко ного трансджендери има. Около 10% от новото покуление си прави трансждендер операции, на днешно време. Това за европа, на 500 мелиона, са пейсе мелиона трансджендеди. Ма спорет вас, немало трансжендери? и немао точно при еврейското кралско семейство? дето са трансджендер до трансджендер?

Абе вие сте луди, двореца се чудеше как да я извади от леглото, че не ставала преди 2 следобед, след поредната оргия, и наркотици, и алкохол. Беше доказано, че е трансдежндер, просто двореца трие, ноо ясно, че нема да го признаят публично. Нема текава жена, да израка 3 бременности за 5 години, да роди 5.5 кила бебета, и да не мръдне! Вие луди ли сте, имате ли ясна представа какв ое да носиш и родиш 5.5 кила бебе? това може да го говори само пълен идиот! При една нормална бременност, такова бебе физически не може да мине дори през родовия канал, затова се прави често и зецарево, я си сложи в ръцете мръвка от 5.5 кила и гледай колко е голема, това не е шега, какви ги плещите, вие не сте на себе си! Никфо чувство за реалност, вие на кой свет живеете бе! Имаш ли идея при една съвсем нормална бременност, колко мног опромени се слъчват на жената????? а при три беменности толкова скоро една след друга, тая требаше да е парцал! това не ти е кокошка да снесе, пък и кокошка да беше! Вие сте луди, то така се раждало, и после веднага на токчета, и причесана, щото имала публична роля.! а другите жение немът публична роля ли! как с лека ръка захвърлихте сичката нормална логика и хилядолетия опит, знанеи и медицина? кой ви лъже, че е нормално една жена да е раждала, и 2 часа след това да се изтропа по токчета, и да не изпитва болки! Раждали жени, до една казват, сека стъпка е болка, в първите седмици! 40 дена се брои, и раждалата жена се нарича лехуса, и не работи, защото не може! а вие мислите, че е нормално 2 часа след раждане, да се танцува наоколо по токчета! Луди сте, и сте тъпи, и прости, те затова хората ви презират! продадени сте на джендер адгендата! еврейче ви държи и ви плаща, еврейските му идеологии ше пишете тука, ноо ясно, и сека логика тука остави, на еврейчето му требът кунтящи празни кратуни като ваште!

Ако сега и статистически обесниш, защо само на трансджендера му се случва да носи токчета след '''ражден'', когато сурогатката е раждала. Иди на която и гинекологична болница да идеш, и брой колко жени излизат на токчета два часа след раждането. Раждала жена се държи в болницата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! 4 ДЕНА за да се предотврати инфекция, и да се дъжи под наблюдение! то тека се танцува на токчета 2 часа след раждане! Целио свет разбра че трансджендър не ражда. Но на вас ви спускът опирните точки и се лигавите. Кой да ви уважава и да ви верва, вие сте продажни жцигани, кото ви каже еврейчето ,това ше напишете! Баш евреите от Холовуд проповедвът трансджендеризъм! И истанбулска конвенция ви спуснаха, и още не вервате, че има трансдженери по света, и още отричете фактите! Ефтини буклуци сте вие, за едната заплатка, и майка си ше заплуете! буклуци!

Е нема как кейтката да е пример, защото кейтката не е раждала. Сега, ако е да позираш по токчета без да си раждала, то това го мое сека друга жена. Да беше раждала, то немаше да е възможно да се качи на токчета. Ти да познавъш бременни жени да изракът цела бременносЗ и раждане на токчета? Ми пробвай ма. Ко йто пречи, Слагъш токчетата, с токчета те ебът, с токчета се разождаш 9 месеца, с токчета излизаш след раждане, и токчетата са 7 сантима, ти да му мислиш. И да не си качила ни едно кило, това специално, даже килото на бебето. Слагаха й декоративни куреми и си носеше същия размер палто, то тека се носи бебе 9 месец, со същия размер палто, и токчетата 7 сантима. И се лизга на кънки в Скандинавия, в 8 месец. Това па беше текъФ смех! била в 9 месец, бебет осе орид 5.5., рекорд за голямо бебе, от столетия никоя не е раждала такова големо бебе, да бе, 5.5 кила бебе, в 8 месец, ше се лизга на кънки!

Одети да читети за Блейк Лайвли и да видити какво е истинска бременна жена. Не ми проповедвйти тука трансджендери и искуствените им куреми и сурогатки, и токчета след раждане. Басирам се че Блейк Лайвли нема да носи токчета след като роди, да не е луда. И пак ше изглежда добре, ноо ясно, истинска бременна жена, с осичкото хормонално ураганче и с кърмене и цици. Некой да е виждал копчетата за риза на кейтката? той нема цици бе!

ИЦ/IC, Роксано, престани с простотиите!

Няма толкова информация за предстоящи раждания, колкото в Дир. Както и информация за Кралското семейство. Жълтини...

И не си права, щото за трансджендъра хормоните са ежедневие, жмръцка си ги нон-стоп на дейли бейз. Не им е лесно! Имаше едно интервю с някакъв германски тираджия, дето си беше купил трнсджендър от Азия, много доволен - било като все едно мъж в женско тяло, предугаждал му всичките желания, лошото боло, че хормоналната му терапия била скъпа и много малко живеели.

Дано бебето не наследи обратната захапка на майка си.