Най-сексапилните звезди под 160 см

Супермоделите наложиха високия ръст като безспорно предимство на жената, която иска да пробие в шоубизнеса. Има обаче няколко топ красавици, които неизменно присъстват в мъжките фантазии, независимо, че не надвишават 160 см.

Обратно в новината

Коментари - Най-сексапилните звезди под 160 см | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм на 15 години и съм висока 185. Имала съм гадже което ми бе до гърдите. Сега гаджето ми е 177.

Толкова добре казано! И самата истина.

Живях няколко години във Франция, после - в Германия..(за справка: висока съм 1.62, приятелят ми е 1.80 и сме си много добре заедно, обличам се както ми харесва и ми е удобно, и не съм роб на високите токчета).. там където живея и съм пътувала няма такова идеализиране и култ към манекенки и високи мадами. Да, пишат ги по списанията заради тиража на жълтата преса и дотам. Обикновените хора си живеят нормално. Има разни хора, разни височини, цветове, форми и хората се харесват. Такова разделяне и озлобление не съм срещала. Тук като дойда се изумявам - само за манекенки се говори, високите жени ехидно се подсмихват и дори да не приличат на нищо в лице, се имат за голяма работа, нисичките жени пък се потискат и се мъчат да се нагодят като гладуват и се носят на огромни кокили. А мъжете седят и дават наставления - кое било красиво и кое грозно.. А те самите български мъже повечето не са особено високи, може би и затова харесват високи жени. Иначе - големи разбирачи. :) Ами идете в Германия, в Холандия - там има колкото искаш високи мъже, но никой не се занимава с това дали жената до него е с "ейй такова кръстче, ей такива цици, крака до сливиците и не знам си какво дупе". ..Комплексарска работа..четете жълти списания, гледате тъпи телевизии, слушате чалга и си формирате мирогледа...ей това правите. България вече прилича на държава от Латинска Америка - всяка втора жена иска да е миска и модел, а всеки втори мъж - голям баровец. Разходете се малко из цивилизования свят бе хора! Там тези фикс идеи - актьори с модели, милиардери и т.н. - всичко до голяма степен е бизнес и ПР.

Много хубав коментар, поздравявам те! Но обикновено споровете за височина започват от по-ниските хора, т.к. при нас те са масата, веднага започват да обиждат високите, че са коне, кобили, великани и т.н. Точно в тази статия - не, но по принцип често попадам на подобни коментари. Аз пък ще кажа, че за всеки влак си има пътници. Абсолютно си права, особено младото поколение е чалгаризирано, неграмотно, повърхностно - освен за силикон, дрешки, на кое заведение да отидат, кой баровец да хванат, за друго не мислят. Мъжете не падат по-долу - същите тъпанари са. Затова сме на това положение и никога няма да се оправим. Не са виновни само политиците ни, но и самите ние. Българите са много тесногръди, задръстени, злобни и комплексирани. Това сме ние, независимо дали ни харесва, или не.

Извинявам се, че директно отговорих на "ти".

Иво, поздравления за магистратурата, явно си се гордееш с това. :) Но излез от схемата и догмата, моето момче, за човек на изкуството е задължително да не робува на догми. За справка, догма е: "Най-добрите художници са илюстраторите" (защо?? кой е казал такова нещо, сигурно има добри, има и недотам добри), догма също е: "Най-хубави са високите" (никой никъде не е казал подобно нещо, няма и да каже, виж класиците в изкуството). Огледай се около себе си, опознай природата и ще видиш, че красота има и в най-несъвършените неща. И най-важното - не робувай на догми, те ограничават творческия ти дух! Айде, със здраве!

Не към казал най-добрите художници а най-добрите рисувачи, което показва колко си далеч ти от тази материя. Рисунката е много важна за илюстратора, тоест на изпита ако кандидат студент получи 3 ка в илюстрация то за тая рисунка биха му писали 6 в друга специалност, особено приложна. Илюстраторите са най- добрите рисувачи и повярвай от пропорции разбираме. Чудя се на идиотията си да ви отгововарям ама айде, остани си и ти със здраве...

абе колкото и да ви е секси на снимка Адриана Лима или който и да е топ модел, като ви застане до вас, особено на ток с внишителните над 1.80м и ви делят 3-4см, ще видим колко ви е секси и нежна. Колкото и да е слаба ще изглежда като едра жена до вас. А и кой е казал, че красиво е равно на топ модел. В крайна сметка, това е просто една професия - закачалка на дрехи, какво повече...я мислете малко с мозъците си. И не, не съм 1.50, а 1.68, така че не "избивам комплекси", както някои биха казали. Весели дни! :)

Каквото и да си говорим и прекалено ниските, и прекалено високите имат комплекси. Нормалното и средното си е най-хубаво, а за жена е 1.65-1.70, може и до 1.75, всичко друго вече си е под и над нормата и не е естетически красиво. Но много важно е жената да е с красиво лице и правилни черти, да е стройна, с хубави крака, талия, ханш, фини и нежни ръце, а не наденички, изобщо височината нищо не значи, ако жената е с излишни килограми и отпусната. Затова спортувайте активно, поддържайте телата си и яжте по-малко. Българите са все повече затлъстяваща нация и млади момичета тресат вече отпуснати кожи, което е грозна гледка, било то ниски или високи.

Драги Иво, явно имаш някакви познания за пропорциите, но само някакви. Изучавал съм дълги години изкуство и от теорията и практиката мога да ти кажа, че височината няма никакво значение. ВАЖНИ СА ПРОПОРЦИИТЕ. Да, класическата пропорция е главата да се нанася 7 пъти на ръста и според нея всички, които излизат от тази златна среда са несъразмерни: и високи, и ниски. Както има ниски и къси хора с по-големи глави, така има и високи, издължени хора с малки глави, които също изглеждат несъразмерно и неестетично (много модели и спортисти са така, гледаш - само крака). Друг е въпроса, че модната индустрия в последните десетилетия наложи някакви еталони, но често те нямат нищо общо със златните пропорции. А иначе вкусът е нещо индивидуално.

някакви познания - хахаха, аз съм с магистърска степен и то специалност илюстрация които сме най- добрите рисувачи, уважаеми...

Височината не е важна, важното е да имат големи крака. Като е сложиш на задна да не мърда.

Ваня, разбира се, че когато един мъж харесва една жена ръстът не е толкова важен. Спокойно, по мое наблюдение, мъжете харесват хубавите жени - с красиви лица, стройни, стегнати и с добри пропорции. Ако една жена притежава тази визия, дали ще е ниска или висока не е от голямо значение, поне за повечето мъже. Аз лично познавам много високи мъже над 1,85, които харесват миньончета. Разбира се, много мъже се захласват по дългите и стройни крака, височината си е плюс и няма да си кривя душата, но само ако е съчетана с нежно, стройно и хубаво тяло. Има много ниски момичета, които са фини, нежни и красиви. Така че ръста не трябва толкова да те притеснява. Абсолютно си права, че партньор не може да се избира само по визия - по ръст, дълги крака, голям бюст и т.н., но всеки си има някакъв типаж, който му харесва и го привлича. На всички, които гледат само визията искам да кажа, че тя е важна, но за трайни и щастливи отношения е по-важно да сте на сходно интелектуално ниво, да споделяте общи ценности и мироглед. Някъде четох, че ниски мъже не могат да бъдат с по-висока от тях жена - защо? Аз съм 1,70 - среден ръст, за България е висок, защото българите като цяло са ниски. Приятелят ми също е 1,70 и е нисък за мъж,а като сложа ток съм по-висока от него. Нито аз, нито той се притеснява, напротив - дори му е приятно. Когато двама души се привличат и обичат разликата във височината няма никакво значение. Ние не плащаме данък обществено мнение и съветвам всички момичета да се харесват, да се поддържат и да не обръщат внимание на хорското мнение. В България и най-голямата красавица да се роди все ще се намери някой, който да й намери кусури.Такива сме и няма да се променим. Така че, горе главата на всички сладки миньонки, светът е шарен и трябва да сме различни, иначе няма да е интересно.

Пропорциите са идеални, ако главата е 1/7 от общия ръст, докато при ниските хора тя е 1/6. Главите на ниските жени са големи колкото главите на високите, съответно пропорционално ниските с глами 1/6 от общия ръст изглеждат несъразмерни ис големи глави и къси крака. На мен не ми харесват ниски жени, харесвам високи жени с хубави пропорции.

Не съм сигурна какво си се опитал да кажеш? От абсурдната биология, която се върти в главата ти, само става ясно, че харесваш високи жени. В това няма нищо лошо, тъй като всеки си има вкус. От изказването ти, аз заключавам едно - при теб съотношението глава/мозък е 1/00000000.0.

Не си разбрала защото изглежда твоето мозъчно съотношение е такова. Да ти обясня за твоето ниво, когато художникът рисува фигура за да е красива трябва главата на фигурата да се нанесе 7 или 7.5 пъти в тялото, така е при високите хора съотношението при ниските като навярно теб се нанася около 6 пъти...

Как може да кажеш, че главите на ниските са колкото на високите, да не би всички хора да сме с еднаква големина и форма на главата?! хахаха, не ставай смешен :) Хората са ти написали тук, че пропорциите са важни, а не ръста. Има и ниски хора с по-издължени крайници. Ама не, ти си знаеш своето, да вземеш да се върнеш в магистратурата май.

Голямата жена е МАЛКАТА ЖЕНА!

Далече са от "идеалната" жена - 90-110см, квадратна глава, малка ръка и детски характер. Ще попитатезащо: - квадратна - за да си поставяме чашата спитието; - малка ръка - каквото хване да изглежда голямо: - детски характер - каквото хване да го слага в устата си. А иначе при употреба миньончетата с като пъдпъдък на шиш.

Нех мога да разбера защо като някой каже че не харесва ниски жени веднага му говорят за 190 кобили?!? Аз не харасвам крайностите, нито ниски нито супер високи над 185 см! Най хубавият ръст за жена за мен е между 165 до 175 см. Самият аз съм висок. Чудя се на други високи мъже дето излизат с толкоз ниски че могат да им правят свирки прави, може би са с миниатюрни .... та избиват комплекси ...

Направо ме уби! До днес си мислех, че сабо още носят само тираджиите .

Наскоро се запознах с една огромна жена, сигурно беше към 190, а да не ви казвам колко груба изглеждаше. Е, ако за вас това е красиво. Да имаше дълги крака, обаче приличаше на борец. Та, не благодаря, обаче нямаше грам чар или стил, да не говорим за обувките 41 номер. Какво секси има в това?

Не бъркай нещата. То има грозни и груби жени и при ниски и при високи. Спорът е при две красиви и стройни жени, с добри пропорции коя е по-атрактивна ниската или високата. Според мен при равни таива условия височината е +

Мария Шарапова е висока 188 см. Според теб тя груба ли е? Аз предпочитам нея пред 157 сантиметровото Карадашиево чудовище.

Не разбирам защо непременно висока жена е равносилно на дълги крака и ниска на къси. Всичко е в пропорцията! Абсолютните стойности нищо не значат.

Каквото искате си пишете, аз от едно време зная, че ниската жена е за леглото, а високата за работа на полето

Каквото искаш си пиши, но аз от едно време знам, че висока жена е за парад, а малка жена е за креват!

Дядо, едно време е имало повече работа на полето, отколкото паради, така, че без тия

Повечето от мъжете, който са коментирали са комплексари. Един истински мъж никога не би бил с една жена само заради едни дълги крака. Нямам думи!

По принцип си права - мъжът не би бил с жена само заради краката и. Но от коментара ти личи, че краката ти не са дълги. Е, не искам да кажа, че си лъжкиня и затова са ти къси краката. ;-)

Според мен няма ниски и високи жени. Има красиви и грозни жени. Мъжете харесваме първите. Стига дамата да е с красиво лице, стройно, стегнато тяло, с правилни пропорции няма да я върнем, заради някой сант + или - Факт е обаче, че всички топмодели са високи и макар и това да е професия, тя е символ на женската красота.Няма ниски манекенки. Адриана Лима не е ли секси с нейните 1.78, щото долу пише, че ниските жени били секси. Както и да го въртим и сучим височината е предимство, а липсата й недостатък.

Аэ съм 1.76 и смятам, че ако някой не иска да легне с таэи горе эначи е г......

Та казваш 157см, ми то няма да клякат или да коленичат......

Според мен ниските жени са секси, само ако са стройни. Да са нежни, фини, с тънко кръстче, малко д..пе, слаби крака и ръце. Но такива с паласки, пълни ръце, големи прасци, дебели глезени и закръглени крака хич не ме кефят. На нисък ръст всеки килограм личи, така че ако искат да са секси много трябва да внимават с формата си, че гледката на висока и стройна табуретка е отблъскваща за всеки мъж. Същото важи и за високите, но тук темата е за ниските, а и на височина доста килограми се губят, ако са в нормата разбира се. Иначе тюлени има и сред ниски, и сред високи.

Аз искам да попитам защо всички ниски жени са винаги на висок ток, след като едва ли не излиза, че ниския ръст е предимство. По принцип височината се смята за предимство. Но щом коментиращите тук я сматят за плюс, ще се радвам секси миньончета да ми отговорят. Аз не се притеснявам да ходя на ниски обувки или с нисък ток, но почти не виждам ниска жена, която да не е на 10 см и отгоре ток. Ако наистина се харесвате и нямате комплекси от височината си необходимо ли е всекидневно да тормозите краката си с високи и неудобни обувки. Те се носят за поводи, а не всеки ден. Мисля, че знам отговора - защото искате да изглеждате с по-дълги и стройни крака и да сте по-високи. Но все пак ще се радвам, ако получа искрени отговори от ниски момичета.

И аз не съм от високите /162 см./и ще ти кажа защо нося високи токчета - защото ми харесва, защото е секси /разбира се не визирам прекалено високи токчета, платформи и др./, и защото издължава силуета ... обаче, това че една жена е висока съвсем не е предимство, ако не е стройна. Всичко зависи от пропорциите според мен.

Нося високи токчета, защото са красиви. Не за да се правя по-висока. И 180 да бях, пак щях да нося, защото това е моят стил.

Доста бабешко изказване. Всички жени носят токчета като при повечето причината е една - защото така краката изглеждат по-дълги (като пропорции спрямо тялото и независимо от ръста), по-слаби и стройни, а походката става по-секси поради специфичното поклащане на ханша и бедрата при ходене. Дори и неосъзнато, жените го правят, защото това ги прави по-грацилни и създава усещане за нестабилност/уязвимост, което може да бъде компенсирано с една стабилна мъжка ръка отляво или отдясно например. Съжалявам, че майка ти или баба ти не са ти предали този елементарен житейски урок и не са ти показали как да се чувсваш женствена. Въпросът ти е малко от типа "защо жените носят рокли, като могат да носят дънки, щото са са по-удобни". То, че има миньончета, дето искат да се правят на по-високи - има. Те определено са комплексарки, но също така аз познавам много кобилки по 1.80 дето носят балеринки именно от комплекси от ръста си, зашото едно време в училище са им се подигравали, че се жирафи примерно. Това дали си комплексар или не, няма общо с това колко са ти сантиметрите. То е главата, както ти самата демонстрира.

Аз съм висока 1.73 и не нося повече от 6-7 см. ток и съм напълно наясно как изглеждам - виждам го по погледите на хората. Нямам никакви комплекси, дори исках да съм поне 1.75. Високия ток наистина стои много добре - още повече на висока жена. Но за мен 5-6 см. е нормален, но аз виждам непрекъснато момичета, които изобщо не ходят грациозно, а по-скоро като н....ани, с извинение за думата - тук говоря за 10-12 и повече санта ток. Всеки ден, в съчетание с всякакви дрехи, включително и на разходка в парка с детската количка.Имах предвид тези случаи и никой не може да ме убеди, че не е избиване на комплекси. Така че, ако обичаш недей да си правиш генерални заключения и да ме характеризираш. Плюсът при високите жени е, че те изглеждат перфектно и с нисък и с висок ток. Докато при ниските дами не е така, каквото и да си говорим. Говоря разбира се за съчетание от височина, дълги и стройни крака, тънка талия и малък ханш, правилни пропорции.

Абе и аз си мечтая за още пет сантиметра, ама...

Първо по темата за мен прекалено ниските жени не са секси. харесвам средни и високи жени, но ниски и миньончета не. Аз също съм нисък 1.75, но харесвам жени от 1.70 нагоре, не че ги меря, но винаги си харесвам жени, които после се оказват с тази височина. Подкрепям мнението на мъж че вече не сме тази хубава, висока и стройна нация. Мъжете масово са ниски и набити и отпуснати. Жените също особено ниските, т.к. те много трябва да внимават с килограмите, малка част от тях са фини и крехки, повечето са направо трътли, пък ниска и пълна, това вече наистина е грозна гледка. Така че ниски и високи хора яжте по-малко и спортувайте, защото едно стройно и стегнато тяло винаги е секси независимо от ръста, височината е +, но само тя не оправя нещата.

Високия ръст не е наложен от топ моделите а още от древните гърци като идеал за красота. Както скоро писах по друга тема и в нашите народни песни красивата жена е сравнявана с стройна топола а не с храст или гъба... За мен идеалът за ръст е от 165 до 175 см, статуята на Венера Милоска е точно 168 см. Не харесвам и не намирам за секси ниските жени. Адски грозно ми е висок мъж с ниска жена дето му стига до оная работа...

Би трябвало да знаеш от обща култура, ако четеш разбира се, че древните елини са били ниски на ръст, така, че нищо високо не са налагали

И точно защото са били ниски са ценели височината и са я обожествявали та боговете им са били високи и древните гърци са наложили идеалът за красота да е с висок ръст. А тук ниските българи завиждат и се опитват да принизят качествата дето те самите ги нямат...

Не, не е вярно, че са били ниски - били са по-скоро високи, светли хора. Съвременните гърци, чийто генотип е проследим до Етиопия, са нисички и смугли. По темата - аз самата съм 176 и не бих дала и сантиметър от ръста си не само заради краката, а и защото от опит знам, че ниските жени са доста злобни. По принцип по-дребните хора са напористи, като естествена компенсация, а това ни ми харесва. Разбира се, има дребни души и сред високите, но са по-скоро изключение. Чисто естетически съм виждала разкошни миньончета, но по характер са... мани-бегай :)

Благодарим, че ни осведоми, коя част от чуждото щастие те дразни. Мен ме дразни като видя тъп мъж с умна жена или обратното, но разни хора, рази идеали....Дразни ме и да видя тапир в дира, ама пък от друга стрна е гот да си дадеш сметка, защо сме толкова тъпи като нация

За мен не са секси. Аз харесвам високи жени. Мацката ми е висока 1,75. Високите жени имат дълги крака, а това е секси.

Висока жена не е равносилно на дълги крака. Има вариант да е с дълъго тяло и нормално дълги крака.. доста често срещана гледка.

Емо е комплексар

Изрично се подчертава в статията връзката между сексапила и ниския ръст! Защо се отплесвате от темата...Чета коментарите кой какви мъже/жени предпочита и с каква височина...Кажете дали ниските жени са секси или не? Толкова ли е трудно

Моите лични наблюдения са, че дребните мъже здраво си падат по високи мадами. Може би искат да си подобрят гените и самочувствието. За високите мъже нямам подобни наблюдения, като че ли там е по-шарено. За всеки влак си има пътници.

Скъпа, извинявай ама стези мерки си стройна като табуретка... Жена ми е с тези мерки и е 176.... това е секси...

Идеалният ръст за жена е 170! И все пак зависи и от ръста на кавалера. Иначе защо ниските кифли са на токчета като кокили? Да си седят долу!

Не всеки си пада по ниски жени и ги намира за секси. Представете си един тапишон и едно стройно високо маце. Краката и почват от сливиците, тялото и е като струна, изящна и красива. Какво да му харесаш на ниското? Къси крака, малък човек, ако не сложи ток- не се забелязва, не е за вкуса на всеки.

За ценители са :)

Kолега, нито една висока жена не може да ме задържи само заради kраката си за повече от 15 мин, дори и да са увити 3 пъти около врата ми...виж, миниончетата са прословути с малките си ръчички, в които всичко изглежда голямо;)))) Oт е.ач до разбирач има голяма разлика...

Моля, моля, ниските комплексари с малки п...ки да не се обаждат....

Според мен ръстът не е толкова важен, колкото пропорциите. Има ниски жени, които приличат на бурета, както и високи, които приличат на кобили, така че тук не става въпрос за ръст. Не той определя дали една жена е сексапилна или не. Това излъчване го носи самата жена без значение от ръста й. Смешно е да се твърди, че ниските са по-секси, напротив, има секси и готини жени и сред високите и сред ниските. За протокола: миньонче съм.

Точно така. Има хубави жени и не толкова хубави. Ръста не е най-важното. Вярно че високите изглеждат по-представително, но само ако са красиви. Съмнявам се че някой мъж ще откаже на жена от изброените в статията. Самият аз съм бил влюбен в миньонче. А колко ли мъже искат тежкоатлетка ( те обикновено са високи)

Хехе... "новина" за успокоение на джуджанките :))) Така или иначе ръстът е нещо непоправимо - не са липсващи цици, та да им туриш силикон :))))

Няма зависимост между ръста и сексапила, иначе в казармата вадеха една летва с две черти на 1,76 и 1,83 см. и всички минават и който попада като ръст между тях го пращат на ПАРАД да марширува : D

Ниската жена е за нисък мъж. Нелепо и смешно ще изглежда висока жена с нисък мъж. Нормално е ниските мъже да харесват ниски жени, но аз лично предпочитам жени с средни размери. И Мара отварачката се гордее с ниския си ръст, само че я виждаме винаги на 10 и повече см токчета.

Не съм съгласен, че ниските мъже трябва да са с все ниски жени. Например един мъж, който е 1.70 +, спокойно може да излиза с жена 1.70, като сложи ток ще стърчи малко. Намирам, че мъжете, които свалят жени по-високи от тях, обикновено имат много здравословно самочувствие. Казвам го от личен опит.

Всеки трябва да се научи да си харесва височината, защото тя е нещото, което никога не можеш да промениш.

Според мен, всеки си има предпочитанията - има място и за едните, и за другите. Има достатъчно ниски мъже, които харесват миньончета. Има сигурно и високи, които си падат по нисички и обратно.

Леле Салмоооо, Ше те разметам, като свиня блажен вестник :-)

П.п. гейовете да не цъкат минуси в статии за сексапилни жени !

Сексапилната жена привлича и няма значение дали е 160 или 180.

Искам да споделя моето мнение по темата. Аз съм момиче на 27г. с ръст 1.52. Имала съм 4 приятеля с ръст над 1.85 и се молех следващия ми приятел да е нисък и да мога да правя секс права :) Сега съм с едно момче, което малко по-високо от мен и е невероятно страстен. Никой не може да опровергае факта, че ниските са най-секси и най-страстни!

Чудесно, щом сте се открили! Но обобщенията никога не са подходящи. :)

Катя, по-глупаво изказване скоро не бях чел. Сексапилът и страстта нямат нищо общо с височината. Просто си попаднала на страстен мъж, но това не е, защото е нисък, ама вярвай си щом искаш.

Жоро, изказването ми звучи глупаво, но за мен има връзка между височината и страстта. Според мен, при ниските хора емоциите са с по-голям интензитет, включително страст и чувства. За сексапила си е лично мое мнение.

Само не ми е ясно защо си гонила ръст в мъжа с идеята да правиш секс права ? Да не ти напомням кои спят прави.

Аз пък не видам какво и пречи да прави секс права, без значение колко е висок мъжа. Има табуретки, маси, перални, стени, стига човек да има въображение. Ама тя явно все на мъжете чака. И най-накрая е улучила някой западнал льохман дето е толкова закъсал, че не го бърка да си легне с дърво.

Айде тази и тя счупи глупометъра. Гъмжи от комплексари, и то всякакви размери днес в дир-а. Сега като я чета, се сещам за онази приказка, че грозите са най-страстни, щото се .... като за последно. Така че, Катенце, тъй и тъй обобщаваш разни глупости, я си погледни гаджето пак. Да не би да е от грозните, а не от ниските?

Миналата година по същото време четохме абсолютно същата новина (ако може да се нарече такава), дайте нещо по-различно, не сме толкова прости

Какъв сексапил видяха у Ким Кардашиян? Ниска (както се разбра) и с несъразмерно огромни форми отзад...

от всиките коментари до сега разбирам, а и виждам по улиците,че ние определено вече не сме тази хубава, висока и строина нация. повечето мъже са ниски, дебели и зле оформени, малка част от ниските жени са добре. никои не подтиква към спортове като плуване и т.н и ето го резултата- ниски и зле оформени. съжалявам,но за мен наи-красивите момичета са тези между 1.70-1.75 ,със средни гърди и нежни черти. а за мъжете,които казват как ще ги прегърнат...,еми да сте спортували и да сте станали по- високи.

От батко си да знаете - друго си е дълги крака да ти се увият около врата. А разни късокраки и дебелог*зи - оставям ги на вас!!!

Кристина Агилера е доста по-секси в момента от всичките в тази класация.. 156 см. е висока! :D

Скоро писаха за високите, сега за ниските. И в крайна сметка - какъв е изводът? Че ръста е безумна условност. ( Защото и красотата, като всичко останало - е субективна категория ) И нищо друго. А относно някои коментари, честно казано - искрено ми е жал за хора, които някакви сантиметра ( надолу или нагоре, няма значение ) - ще ги спрат да бъдат щастливи. Със себе си. Или с някой друг. Много ' под ' и ' над '... А истината, както винаги е в онова между тях. Ама и то е субективно, де! :-)

Жените трябва да винаги да бъдат чукани без значение е ръста !!!

Да, но едва ли бихме избрали теб!

Исках да кажа ОБИЧАНИ !

Под 160 см са доста ниски и не го намирам за секси. Предпочитам между 160 - 170 см!!!!

А ти колко си висок? Май си нисък и те избиват комплекси...

Аз предпочитам високи, стройни и атлетични момичета като шведките, например. Страхотни са, а пък какви деца раждат само...високи, стройни и атлетични като тях самите.

Да и да носи едни номер обувки като мен. Не, мерси. Това не е жена, а женище-.

Ей, че комплексирани мъже...

Nina

ами ако децата приличат на бащите си?!?

хахаха....явно не си бил в швеция та затова пишеш врели -некипели. ела и ги виж в дествителност и тогава ми разправя за атлетичност.

Е има много хубави кобилки по конните бази.