Клаудия Кардинале пристигна в България

Клаудия Кардинале дойде в София за премиерата на филма "Имало едно време един уестърн" (Twice upon a Time in the West) на Борис Десподов.

Обратно в новината

Коментари - Клаудия Кардинале пристигна в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Клаудия е вдъхновение за мен и на тази възраст. Снощи като я слушах и гледах в шоуто на Слави, останах очарована и възхитена. Една жена постигнала много, дала много, силна , уверена и естествена , която се радва на живота и дава такъв. А образа и от култовия филм "Имало едно време на запад", никога няма да изчезне от съзнанието ми. Визуално си я предствям , такова силно присъствие и излъчване и каква игра с поглед с мимика с жест ...жестоки са, неповторими. Свалям и шапка и благодаря, на нея и на колегите и !Велики!

Изключителна жена и актриса, няма спор.

Страхотна актриса и жена. И до днес има изключителен чар!!! Малка съм на години, но съм гледала повечето и филми.

на възрастта на Кардинале,израстнала с нейните филми.Тя беше красавица и страхотна артистка,тези които пишат небивалици за визията и не са гледали нито един филм с нея.Всички остаряват,старостта е безпощадна,но красотата е вътре в човека,да е жива и здрава и с нетърпение очаквам филма,нищо че играе себе си и не е първа младост

И сега е хубава, но ... отговаря неадекватно на въпроса на Слави - каква е цената на тази известност. Тя отговори - аз случайно попаднах в киното. Каква може да бъде цената - че е длеч от дома, че близки, че лишения.......

Стига клишета! Това ли искаш да чуеш? Може за тази жена цената да не е такава! Толкова е земна и естествена.

напротив! Много от великите актриси едно време не се бутат по кастинги за филми, а са открити случайно. Така е и с Джина Лолобриджида, която професионално се занимава със скулптура. Хобито и е фотография. А филмите - между другото.Което не пречи също да е велика актриса.

Уникална жена и актриса , изпълнена с много позитивност и сила...

Предпочитам да не бях гледала снощи Шоуто на Слави. Само заради нея гледах. Гласът и е доста дразнещ, смехът й също. А каква жена бешееее... страхотна. Но това възрастта не прощава. Чест й прави, че не се е опънала като барабан.

много първосигнално изказване... не знам дали някой има полза от такова, още повече актрисата и човека К.К.

Твоята забележка е второсигнална. Защо си мислиш, че някой е търсил полза като е изказал мнение? Аман от критикари. От твоето изказване също няма абсолютно никаква полза и КК също!!!

На тази снимка изглежда като някоя лелка от селф. Прави й чест, че не се занимава с пластични глупости, но 'е се е занемарила я видно. Беше чудесна актриса. Сега вече е просто възрастна жена(за съжаление

....за актриси от ранга на Клаудия Кардинале, Бриджит Бардо или пък Джина Лолобриджида, не може да се каже че са "възрастни". Може да се каже, че са "безсмъртни", защото те са класика, магия, една епоха на креативност и дух в киното, една революция. Актриси донесли толкова щастие,толкова мечти и въздишки на милиони мъже в течение на десетилетия.Може би, ако трябва да се произнеса по-точно, най-подходящото определение за Клаудия на тия години е, че е ДАМА. Хора като нея имат огромно пространство в душата, неизмерими хоризонти....какво тук значат някакви си бръчки. Аз по-скоро съжалявам много съвременни, не само български, но и световни млади жени-знаменитости, актриси, певици, модели. Повечето от тях са грозни в ...."красотата си". А най-лошо е, човек да е погрознял духовно... ..."Имало едно време на запад и на изток кино".....Амин!

Знаете как изглежда една жена на 76 години в България. Нищо общо с Клаудия Кардинале. Клаудия просто няма възраст , тя остарява като катедрала , а силата, духът и красотата и са очевидни и днес.Да е жива и здрава!Това е човек дар за другите и радост за другите.

Идването й в БГ може единствено да послужи като повод човек да потърси в интернета снимки от филмите й, когато е била млада иначе снимките й на 150 г. костенурка никак не са приятни. Жалко, че авторите на статията са сложили именно такива снимки.

Това "Twice upon a Time" майтап ли е на преводача, защото аз съм го учил "once upon a time".........

Twice upon a Time ......цар съм на инглиша еи кои разбрал разбрал

Това е закачка на авторите със съдържанието на филма - сниман е на мястото (в същата пустиня), където е сниман първия с Клаудия, който всички сме гледали. Авторите знаят английски, не се притеснявай. И ти също го знаеш, остава да видим и този филм, и всичко ще ни се проясни ))))))))) Правят си нещо като каламбур, защото с помощта на киното два пъти същите хора (част от тези, които са се снимали някога) се оказват на същото място, но не всички - има и съвременни герои, и изобщо - обещава да бъде интересно! ))))

Не е закачка, а художествен превод . Western- означава западен и при превод на български се получава,,Имало едно време един западен,,- Once Upon A Time a Western,, т.е. преводът е за прилагателно и заглавието звучи недовършено . Затова филмът е под заглавие,, Два пъти /дваж, втори път, на бис/ имало едно време на Запад,,.

Страшничка е. Като я гледам на стари снимки, дострашава ме и за мен (че и моите години бая километраж са навъртели).

прекрасна жена актриса с чар и харизма! да е жива здрава!

Чудя се,тоя дъртошелник какво прави в България?Като беше млада защо не дойде?

Последна надежда да изцицат пари от някъде. Преди 1-2 години у нас дойде Монтсерат Кабайе с дъщеря си Монтсерат Марти, след това Пласидо Доминго с три неизвестни сопранчета, наистина младички, но той си е стар котарак, след него Хосе Карерас, а сега пък Клаудия Кардинале. След като преминат по световните кино и оперни сцени отиват като за последно в страните, които не са представлявали интерес за тях, когато са били млади, но като одъртеят последна надежда касират макар и малка сума и желанието да задововолят суетността си, че някой някога ги е харесвал. Очаквам София Лорен и примерно Лео Нуси.

ами, това ги чака и сегашните "звезди"?! а иначе беше невероятна красавица и артистка! но и чичо ален делон ги слагаше на любовният мускул, тези на поразия! ;)

!

заприличала ми на нашият васко кеца

На времето беше красавица, сега е все още чаровна и духовита. Да е жива и здрава!

Една легенда в киното. В добро здраве, все още с хъс за работа,висок дух и грижа към младите творци. И бих казал все още красива, ако имаш очи да го видиш. Добре дошла Клаудия в България.

красавица, не се излагай. Костенурка на 150 г.

Простотията ходи по хората и ти не си безсмъртна, как ли ще изглеждаш на 76 и какво ли ще оставиш след себе си. Аман от злобни глупаци, които се изживяват като безсмъртни.

На младини беше много красива.Няма да я забравя във филма "Петролотърсачките" с Бриджит Бардо!Голям тандем бяха!

В "Гепарда" също беше великолепна!

Ех, какво зайче беше във първия филм ... никога не е късно човек да стане за резил.

Преди 50 години се снимаше в порно, но трудно се намираха филмите в онези времена. Които са я гледали, знаят каква фурия беше!

Пшичко бживо пшибем я, я съм Бързий Томек !

ooo боби , здрасти

Готина и с отлично настроение! Естествено, че годините вървят за всички, но някои умеят да бъдат естествени на всяка възраст! )))

Така е ! За вътрешната красота няма възраст. Ама друго си е външната...

Мале едно време какво парче беше...

Ех наборе, наборе...

Особено в "Момичето на Бубе"! А и не само там. Ееех, старост-нерадост....

"Момичето на Бубе" пристигна....