Вижте първото видео на Агнета от ABBA след 9 години отсъствие

Агнета Фелтскуг - певицата от групата ABBA, издаде първия си сингъл от 9 години насам - "When You Really Loved Someone"

Обратно в новината

Коментари - Вижте първото видео на Агнета от ABBA след 9 години отсъствие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-големите, вечните, недостижими ! АББА - ГОЛЯМАТА МАГИЯ!

Не ме интересува каква е сега-тя е непреходна.Най-красивата за мен жена и с ангелски глас.Така е с легендите!!!I love you Agnetha...

Велика жена,от най-великата група! Винаги са ми липсвали и винаги съм се надявала някой ден да се съберат отново! Толкова много групи сега се опитват да ги копират и имитират,но само показват,че са много бледа тяхна сянка. Агнета и Фрида са най-красивите певици,родили се някога! А Бени и Бьорн са гениални композитори! Всеки от тях поотделно си е много голям талант,но заедно са нещо,което поп музиката втори път няма да види!! Те са в сърцето ми завинаги!!!

Все по-често ми се случва когато слушам техни песни да се разплача.Те вече 30 години откакто не не са заеднот, не те всъщност пеят, но не творят такива песни,както някога!Така е с легендите!!!

Доживяхме да чуем и това менте. Гласът на Агнета представлява една малка част от песента. Преобладават надстройките в този студиен микс.

Е няма начин, булгаристан да не се произнесе на финала. Важно е да окакаме някой, само защото ние сме много далече от успехите му и таланта. И с "надстройки" и "пристройки" си на светлинни години от тази жена - тя излъчва и интелигентност за разлика от тебе злобо.

Ти си невероятно тъп човек. Тук не обсъждаме моята скромна личност, особено съпоставена с тази на Агнета. Никъде не съм казал, че Агнета няма талант и че песента й е лоша. Изказах подозрение в измама, вероятно породена от преклонната възраст на тази звезда. Това по никакъв начин не ме прави злобен. Не съм виновен, че не съм налапал въдицата като някои шарани сред тук коментиращите.

Супер. Талантът е вечен, независимо от годините.

Гласът и е същият като преди.

ffrape

Прекрасно! И в коментарите няма ни една обида! Значи, не сме завистливи хейтъри, ами просто бг плявата не става за харесване! Срещу истинския талант никой дума не може да каже.

АBBA са най великата група според мен а Агнета направи много успешна солова кариера и се радвам,че продължава

,, Gimme, Gimme,,- има специална стойност за мен. Не случайно и Yngwie Malmsteen e направил кавър- версия.

Супер УДОВОЛСТВИЕ! АББА са велики!

Музиката, която остави група " АББА" е непреходна. Агнета е все още прекрасна като жена и като глас, независимо от възрастта.

този клип и филма мама мия поне малко ни връщат към онези велики години на готината и стоиностна музика. сега вече не е същото- изпълнителите не влагат душа.

лубимата ми група. все още слушам с удоволствие.защо не поканят поне един член от тази велика група в някое предаване. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бяха любимата ми група преди много, много години! Едва намирах плочите им, а за касети да не говорим! От стрелбищата изкупувах снимките им!Филма го гледах над 20 пъти!Плаках когато се разделиха! Благодаря за връщането към онези дни с гласа на Агнета!

Колко красиво остарява! Прекрасен глас! Класа!

Прекрасен глас браво да се зъвърне явно е било трудно за нея...Малко поостраяла но гласът няма възраст

Тц, тц...!Нито еди коментар за тази велика жена, оставила незбравими песни! Нямам думи...., явно е по - важно да се коментират хора оставили само л...а след себи си.

Дари

Ами то няма нужда от коментар - слушаш и се наслаждаваш :)