Княгиня Калина пристигна в Казабланка

Княгинята присъства на рекламен плакат на Шампионат по конен спорт

Обратно в новината

Коментари - Княгиня Калина пристигна в Казабланка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повервахме ти. Като дете чупиш два зъба и чак като студентка ходиш да ти ги оправят. Ясноо, тейко ти не е имал пари да те заведе овреме.

Их ма начи!

Уважаеми журналисти и прочее... Напомням ви че и по Конституцията на конституционната монархия България тук никога не е имало титли "принц и княгиня".

Както и според сегашната Конституция няма "първа дама".

Жалко, защото със стария си външен вид беше нормално симпатична. Сигурно не й е лесно!

Щом МунЬо така казва-така да е! А,специялистите да си траят!

ТИЯ ГРОЗНИЦИ КАТО ПЛАВАТ,САМО ПЛАШАТ РИБАТА...

нещо "бялото"в повече дошло !

Пътя от Рабат където живее до Казабланка е 1 час.не е голямо чудо.

тази жена е човек, човешко същество, хомосапиенс. За външния и вид може да е виновна "природата" или лекаря, нито един хомосапиенс (разумен човек) няма моралното право да прави лоши, подигравателни коментари. НО САМО ХОМОЕРЕКТОС (ИЗПРАВЕНО ХОМО, НЕ РАЗУМНО има правото да пише за царе, принцеси принцове, князе и княгини на държави които не са нито кралства, нито царства. Последният имащ право да се пише за него като за цар, при това действителен български цар е Борис трети - дядото на тази жена. всички наследници на Борис трети може да са само граждани на Народна република България или на (ненародан) Република българия. Територията от географските карти с името българия не е царство или кралство.

Баба ми е фаталната жена. Тя е жена на всички времена.

В планетата на маймуните може и да мине за... княгиня. Мата космата.

Ако имаме княгиня,то аз съм летец изпитател.

На такива примати каква княгиня?

Като гледам на къде вървят нещата в скоро време май ще приемем исляма и ще се наложи да си режем чурките. Поздрав за дедо!!!

е тази жена? Отдавна не сме монархия!

От тези двама ,,красавци" какво дете се е появило?!?! Единственото хубаво нещо на снимките. Да им е живо и здраво!

На някой да му пука? На мен тази мома не ми е никаква. Да е жива и здрава и да радва близките си, но нищо повече... Така че не ни я пробутвайте с "информации".

Винаги е имала болнав вид,но за жалост на някой снимки прилича на мумия на извънземно. Млада е още,трябва да заложи повече на женственоста.

Той пък Муньос един красавец..

Е ДА, АМА ПЪК СИМЕОН-ХАСАН Е ПРИЯТНО ДЕТЕ, А ПЪК КАЛИНА ДА НЕ БИ ДА Е ИСКАЛА ТАКА ДА СЕ ПРЕОБРАЗИ, СЪДБА, КАКВО ДА СЕ ПРАВИ.

Княгиня на какво е?На кое царство,кралство или княжество?

цар Самуил, цар Калоян, цар Иван Асен II и т.н., царе на кое царство, кралство или княжество са?

Тази историяя,която споменаваш няма нищо общо с Кобургите.

Хубаво е, че взаимно се насърчаваме да четем историята на България. ... и все пак: 681-864 Ханство България 864-917 Княжество на средновековна България 917-1018 Първо българско царство 1018-1185 Византийско робство 1185-1396 Втора българска държава 1396-1878 Турско робство 1878-1944 Трета българска държава 1944-1989 Комунистически режим За хубаво или за лошо всичко това е част от историята на България.

Около 400 години сме имали империя и от тогава насам - все васалитет. Щом още говорим български, значи управниците ни все пак криво-ляво са били ок.

Не, въпреки управниците сме запазили българския език.

Титлите са наследствени. И Италия не е монархия, но още имат барони, баронеси ... Етикетът го изисква

Въъъъъй! Туй ще да е от прочутата красота на българките!

У Калина де факто няма и капка българска кръв. Дядо ѝ е Борис е роден в България, но с баща австриец (Фердинанд) и майка италианка (Мария Луиза). Баба ѝ е отново италианка (Йоана). Майка ѝ е испанка. Освен ако са ставали "грешки" по трасето, но едва ли.

За България ли се състезава? Да или не?

Горките коне!!! Дано да не виждат снимката, че депресията им е сигурна!!!!