17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези не знам, но Калинчето кърти. Ей това е княгиня. Като я срещнеш и гледаш в земята, ама не от уважение, а от ужас....

Аз си мислих....че ще посетят Кръстова гора...поне от срама. Или най-малкото ще наберат ягоди от сечище в Рила....изсечено от Мадридския комарджия. Тези знаят ли поне 1 дума на български?

Много симпатични хора. Без тарикатското комунистическо излъчване :-)

Дреме ми на ...

какъв княз? каква княгияна я пак?!!@!

Княз и княгиня на какво са тези ментета?

Понастоящем и по конституция БГ няма цар или князе..... Какви князе и царе бълнувате..? Трябва да се пише в кавички ....ако въобще може да е новина това...има толкова по-съществени неща за отбелязване...тръгнали глупости да пишат..

Князе, княгини и княчзчета с титли, изпразнени от смисъл и съдържание. Да са живи и здрави, но да не се кичат с измислени длъжности и принадлежност.

Очевидно го знаят и хирургът не разчита на титлите.

Тогава да напишат опровержения до всички медии.

Хубава снимка на хубаво семейство.

България е република и няма князе и княгини. Тези хора нямат нищо общо с нашата държава. Новини като тази изобщо не трябва да бъдат тиражирани, защото имат нулева информационна стойност.

Да не говорим, че нямат и нищо Българско.

Промиването на съзнанието и отклоняването от важните неща продължава с пълна сила. Откога не са писали за Меган / Хари / Елизабет 2? Май има цял ден вече ??!

Княз е само за жена си!

на нея и е султан