Кога "обичта на мама" пречи на връзките ни

Младите все по-често търсят партньори, които са самостоятелни

Обратно в новината

Коментари - Кога "обичта на мама" пречи на връзките ни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Върнете бившия си с помощта на заклинателя на Dr Ogundele, който спаси връзката ми, все още ли обичате и липсвате ли бившия си или искате бившия си съпруг обратно, възможността е тук да си върнете бившия, не се отказвайте още, щастие струва си да се борим. Проверете уебсайта на д-р Ogundele: (https://globalhelperman.wixsite.com/ogundeletempleofsolu) или WhatsApp, Telegram: +27638836445. Аз съм Дейзи Рос и този коментар е моята благодарност, защото този човек върна съпруга ми в рамките на 24 часа със сили..

МОЕТО ИМЕ Е ТОМИ ЛУКАС, ТОВА Е МОЯТ ОПИТ: Обикновено не вярвам в други сили преди. Но д-р Огунделе ми даде голяма надежда и причина да му вярвам. Съпругата ми и аз се разведохме за повече от 7 години и бях самотен и страдах с децата си, но имах нужда от нея отново в живота си, така че търсех помощ навсякъде, но само д-р Огунделе успя да ми помогне. Този човек е могъщ, д-р Огунделе върна жена ми за мен в рамките на 48 часа със силите си и магиите му са безвредни. Казах му, че ще свидетелствам на хората като благодарност от мен, затова споделям историята си, ако някой има нужда от неговата помощ, свържете се спешно с него в WhatsApp и Telegram: +27638836445. Той е честен и ефективен.

Аз съм Клои Диксън. Чувам как хората говорят за могъщия мъж, наречен д-р Огунделе, Казват, че той може да възстанови разбитите връзки и брака, така че се свързах с него за помощ да ми върне съпруга ми след 9 години развод. След 24 часа работа съпругът ми се прибра и ме молеше за прошка. Благодарен съм и оценявам добрата ви работа. Благодаря ви и живейте дълго, за да помагате на хората в проблеми. Свържете се с Dr.Ogundele, ако имате нужда от помощ в WhatsApp: +27638836445. Споделям моето свидетелство в знак на признателност.

Животът идва с различни преживявания. Не знам какъв опит имате, но това е моята история, по-скоро свидетелство. Щастлив съм да пиша това, защото отново имам мир в брака си и всичко това е благодарение на страхотен заклинател, наречен VOODOO LORD, той е много могъщ човек, който помогна да помирим спора между мен и съпруга ми с много ефективна и истинска любовна магия . Съпругът ми напусна дома и се премести при друга жена в продължение на седем  месеца, без да се грижи за мен и четирите ни деца, аз съм финансово стабилна, но имам нужда от мъжка грижа, обич и стабилно семейство. Молех го да се прибере няколко пъти, но нищо не помогна, дори помолих  по-голямата му сестра да ми помогне да го моля, което също не успя. И така, един ден попаднах на  свидетелството на жена, която описа как GOSPODAR VOODOO й помогнал да попречи на съпруга си да се разведе с нея. Свързах се с него и му обясних проблемите си, той ми каза какво е необходимо за една истинска и много ефективна любовна магия. Осигурих му всичко необходимо и след двадесет и четири часа съпругът ми ми се обади,  молейки ме за прошка и питайки дали ще го приема обратно след това, което направи, и по този начин бракът ми беше спасен. Ако имате някакъв проблем, който искате да разрешите спешно, не се колебайте да се свържете с него на  WhatsApp: +2348097014925, имейл: voodooconnect60@gmail.com

Един съсед ми даде контакт на господаря на вуду, когато наистина имах нужда от брачна помощ, защото господарят на вуду му е помагал и преди. Имах сериозни проблеми в брака си, защото жена ми беше толкова пристрастена към наркотиците и имаше мъж, който я снабдяваше с тези лекарства. тя остави мен и сина ни, за да живеем с мъжа в друг град, но с помощта на господаря на Вуду успях да върна жена си. Вуду господарят ми каза, че гореспоменатият мъж всъщност манипулира жена ми с някакви духовни сили. Но сега всичко е наред, домът ни вече е пълен с любов и щастие. Съпругата ми вече е добра съпруга за мен и добра майка за нашия син, тя също спря да взема наркотици и господарят на вуду прекъсна духовната верига, която злият човек използва върху жена ми. Всичко благодарение на господаря на Вуду. Това свидетелство е едно от обещанията ми към него,  можете също да се свържете с него. Той е много могъщ и вярвам, че определено ще намери решение на всеки проблем, който му поставите. Пишете му на имейл voodooconnect60@gmail.com...  WhatsApp +2348097014925

Просто не мога да запазя това щастие за себе си. Омъжих се преди 10 години без дете за показване, съпругът ми започна да се отнася с пренебрежение към мен, както и свекърва ми. Това ме разочарова, потърсих помощ онлайн, след което видях много свидетелства за това как VOODOO LORD е помогнал на много мъже и жени. Свързах се с него веднага в Whatsapp и му обясних ситуацията си, той обеща да помогне, даде някои инструкции, които трябваше да следвам, за да дам перфектни резултати. Направих всичко, както ми каза, по-късно той ми каза да отида в болницата след 2 седмици за тест за бременност и за моя изненада бях бременна и това беше наистина страхотна новина за мен. Толкова съм му благодарна, защото родих прекрасни момчета (близнаци), които приличаха на баща си. Сега съм спокойна в къщата си със съпруга и свекърва си. Свържете се с него в Whatsapp +2348097014925.....имейл voodooconnect60@gmail.com

Благодаря ви д-р Огунделе! Съпругът ми искаше развод, защото се виждаше с друга жена, разбрах за страхотен магьосник. След работата на д-р Огунделе съпругът ми отмени процеса по развода. И се върна у дома след 24 часа и сега сме щастливи заедно. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата му работа, затова споделям това тук, за да знаят хората за този велик и честен човек, ако имате проблеми с връзката или брака или други проблеми, можете да му пишете в WhatsApp и Viber чат: +27638836445. Името ми е Сабина.

Името ми е Анна Сърцето ми беше разбито. Никога не съм вярвал, че ще си върна любовника отново, до миналата седмица, когато видях данните за контакт на д-р Огунделе и той върна любовника ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той е надежден за честен човек, свържете се с заклинателя чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Толкова съм щастлив, че си върна любовника.

Казвам се Джули Суит, обещах да препоръчам д-р Огунделе на всички, които се нуждаят от каквато и да е помощ. Бях толкова отчаяна, след като бях разделена със съпруга си в продължение на 5 години. Миналата седмица се свързах с д-р Огунделе и той направи заклинанието си, за да върне съпруга ми, а след 24 часа съпругът ми се върна вкъщи и поиска от мен прошка, какво чудо. Всеки трябва да ми помогне да му благодаря. Ако някой тук има нужда от помощ, съветвам ви да се свържете с него в WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Д-р Огунделе е супермен.

МОЕТО ИМЕ Е УИЛЯМ. Аз съм късметлия, че намерих истински заклинател и за да спазя думите му, д-р Огунделе върна жена ми, която ме напусна заради друг мъж след 3 години, след работата му за мен тя се върна след 24 часа... благослови ти и моят Бог те пазят в безопасност и здраве. Това е моят начин да го оценя, ако имате нужда от помощ за вашата връзка, брак и т.н. Свържете се с д-р Ogundele WhatsApp или Viber: +27638836445. Той е добър човек.

Помогнете ми Благодаря на този човек. Джоан Лусли е моето име. Благодарение на д-р Огунделе за възстановяването на брака ми и финансовия ми живот, след 2 години раздяла със съпруга ми, потърсих помощ, но никой не можа да помогне и намерих д-р Огунделе. След любовното му заклинание бракът ми беше възстановен в рамките на 24 часа. Съпругът ми се върна у дома, ако имате нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с него, Той е страхотен магьосник, който държи на думата си. Свържете се с него с неговия WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Моля, благодаря на д-р Ogundele, че ми помогна с любовните ми проблеми, със съпруга ми и донесе щастие в личния ми живот и моя семеен живот.

Казвам се Грета Ууд, толкова се вълнувам, че намерих магия, която е реална, честен и прави това, което казва, че ще направи, отне 24 часа, за да се върне жена ми, за да се върне у дома и след помощта на д-р Огунделе... благослови те и Бог да те пази в безопасност и здраве. Казах му, че ще споделя свидетелството си като признателност, така че ако имате нужда от помощ, съветвам ви да се свържете с него в WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Той е човек на думата си.

Истинската история на Лори: Толкова съм развълнувана, че намерих заклинател, който е истински, честен и изпълнява това, което обеща, отне 24 часа, за да се върне съпругът ми след 5 години развод... Благослови да си и Бог да те пази в безопасност и здраве. Този човек е истински, името му е д-р Огунделе, можете да потърсите помощта му за всякакви отношения, брак или житейски проблеми, неговото WhatsApp е: +27638836445. Казвам се Лори Мартинес и това е моята истинска житейска история, д-р Огунделе е честен магьосник.

ВНИМАНИЕ ВСИЧКИ: Ако имате нужда от спешен и ефективен заклинател на любовни заклинания, за да върнете бившия си партньор, свържете се с д -р Огунделе в WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Той ще ви помогне със своите правомощия при всякакъв проблем, който имате, връзка, брак или личен. Вярвам му, защото той ми е помагал и преди, той върна съпруга ми за мен под 24 часа от работата му, казах му, че ще споделя моята история на всеки форум, защото това е моят начин на признателност, хората да му благодарят за мен и знаят повече за него.

Абсолютно вярно.При мен точно така стана.Баща който никога не е имал емоционална връзка с майката, дори елементарно общуване.Който си е живял настрани и не е обръщал внимание на семейството.На всичко отгоре спираше майка ми да работи, да не я изпусне сигурно от контрол, ама в същото време никакво внимание не и обръщаше.И тя следователно си пренасочи вниманието към мен, а аз се чувствах длъжна да я разведря, да изляза с нея, да отида на почивка с нея за да не е сама.Накрая аз сама не мога една връзка да завържа като хората, защото продължавам да се чувствам длъжна да подкрепям майка си.Като се появи някой започва да ми казва как не става.Изобщо толкова ми е трудно да се откъсна емоционално най-вече, че чак сега разбирам какви последици могат да имат тия болни връзки.Нейната майка също си живее със сина си който вече е на 50 години.Изобщо болна история.

Дай фб да съм ти първия мъж

Много добре те разбирам. Същото беше при мен. На 28 г. вече се бях отказала от личен живот в името на майка ми. Направих последен опит да се спася, като заминах да работя в друг град. Само 3 години по-късно съм щастливо омъжена за самостоятелен и грижовен мъж и очакваме първото си дете. Майка ми не го преживя, не дойде на сватбата и се изпокара с всичките ни близки. До ден днешен, вече 2 години не комуникира с нас. Но в крайна сметка трябваше да спася първо своето щастие. Дано и ти намериш своето. То е на разстояние един избор само.

Ако скъсаш и дай кординати

Намесата на майката в семействата на децата белег на патриархата ли е, или на матриархата? Май старите моми от НПО-тата се опитват да припишат за пореден път женските несъвършенства на мъжете?

ако в България имаше матриархат мъжете щяхте да сте зад решетките в зоологическата градина като потенциални убиици и изнасилвачи каквито голяма част сте.

Една НПО активистка, вероятно последователка на школата на Сафо! Пиле, при патриархата мъжете ръководят домакинството, общината, а децата се считат за част от рода на съпруга. При матриархата е обратното. В С. Америка и в Европа редица закони са изменени в полза на жените, например при развод, секстормоз и т.н. , така че тезите ти са несъстоятелни.

Всяка двойка и всяко младо семейство , изминават дълъг път , с много трудности и препядствия по пътя докато се каже ,че са стабилни и сигурни в отношението към партньора си !!!! Ще има много кавги , компромиси и напасване на характерите , докато всичко олегне и започнат да работят като едино цяло ! Аз лично смятам , че Родителите , нито от едната - нито от другата страна би трябвало да се месят , АКО това би навредило , вместо да се крият зад ''родителската любов '' !!!!

Обичта на родителите , НЕ би трябвало да пречи , защото тя би трябвало да е най-чистото и безусловно нещо в живота на всеки ?! Тук обаче е мястото да се отбележи , че всичко опира до личността , културата и възпитанието на хората - Има родители , които обсебват живота на децата си и се опитват да са като деспоти , които са вманиачени да командват вечно , други са подкрепящи и проявяват разбиране за всичко , трети нищо не ги интересува - Всичко е въпрос на късмет - дори и с роднините !!!!

глупости - късмет! Нали знаеш каквa е дефиницията на ''свекърва''? Майка на гениален син несполучил в брака. Ако снахата е много преуспяла - е к*рва. Ако е само домакиня - то значи е много проста или използвачка която използва на мама моmчето.

Хайде сегада приложим същото и по женската линия. Тъщата казва как можа да намерия този мухльо? А какви мъже я искаха и т.н. Аз мисля че повече семейства са развалени от тъщите отколкото от свекървите.

НЕ СА ГЛУПОСТИ !!!!! АКО майката се отнася така със снаха си и прави подобни характеристики , говори за нейното интелигентно ниво , НО това съвсем НЕ обожествява нейната ''любов '' към собственният и син !!! Тя НЕ обича не само снахата , но и сина си , защото унищожава неговото щастие и ще му разруши семейството , а от това могат да стадат много хора , и най-вече децата , ако имат !!! Така че си точно КЪСМЕТ , да НЯМАШ такава майка или баща !!!!!

Напротив, във Франция, Италия, Испания, Португалия, Гърция и въобще страните в южна Европа, повечето от които католически Семейството е институция, Майката на невероятно уважение. Колкото по-заможно и с традиции е семейството, толкова връзката е по-силна дори. Това писание е поредния комплексарски бълвоч. Натъжава факта, че ние сме финансово зависими и нереализирани, но какво общо има това със майката и семейството?. А останалата Европа, за мен е една Европа с много различна ценностна систена.

Знаете ли че,"Хомо-двойката" майка и баба е... нанесла повече щети от всички реалити предавания,взети заедно?

Най-много шети нанасят педерасите (хомо двойките мъже) Невероятно егоистични и мерткантилни същества. Ти педерас залъсал виждал ли си? По-страшни са от простотитките като деформация на психика.

най-много щети нанасят простите неандерталци като теб с манталитет от средните векове. Свиня гнусна.

изводите са абсолютно точни. Казвам го като майка, която е склонна да обгрижва порасналия си син. Знам, че всъщност му вредя, а не мога да спра да се тревожа как е, къде е, добре ли е. Опитвам се да не престъпвам пространството му, но не го ли чуя до обяд, започвам да го мисля. Явно съм невротизирана от лоши новини :(

Аз съм на 42, живея с майка си, не съм женен и явно няма никога да се оженя. Защо? Защото с 1200 лв чисти в София няма как да бъда самостоятелен, успешен и т.н глупости. Калкулатора показва следното: квартира 600 лв, комуналки 300 лв, остават 300 лв за храна, транспорт и всичко останало. Ако живея с майка ми, квартирата от 600 лв изчезва и тогава съм с 900 лв за храна и всичко останало. Числата никога не лъжат 300 < 900, следователно ако искам да живея избирам 900 лв, ако искам да се правя на мъж - 300 лв. Съжалявам, но не виждам логика по-която трябва да пълня джоба на "хазяи", които в голяма си част се чудят как да изкопчат още и още парЕ за дупките, които отдават под наем. Накрая, но не и на последно място, майка ми е с 220 лв пенсия, бивш учител, дали случайно би могла да оцелее в софето с тази пенсия, ако аз не поемам сметки, храна, лекарства и т.н. Мантрите за самостоятелност са чудесни, но са за друг икономически модел, туземският основан на евтина работна ръка не предполага самостоятелност, поне не и ако не "спечелиш" от "лотарията".

Аз съм 1:1 същият случай, само че с тази разлика че съм на 56. Категорично ви съветвам-излезте на квартира. Намира се за доста под 600 прилично място, а и 300-те комунални са преувеличени. Да, пак ще се грижите за майка ви, ще и ходите на гости, ще и давате пари. Но излезте от този дом. За мен вече е късно, на моята възраст съм приключил с "връзките" и "партньорствата" чисто биологически. Това, което провали животът ми беше че живях с майка си, а не отделно. Да, винаги съм бил с ниски доходи, но това са оправдания-същите като вашето че цифрите не лъжат. Докато не си поставите житейска цел, цифрите ще са тези. Като имаш жена, ще помага и тя. И цифрите ще са други. Млад сте още, не се предавайте и не вървете по моя път.

Живея самостоятелно от 23 годишен . Живях с една , втора , трета , и след като се убедих че всички са еднакви, и фасоните са едни и същи с едничката цел - да ти стъпят на врата , вече се изморих и ми се прииска да съм си при мама !!! - А СЕГА СЕРИОЗНО : НЯМА рецепта момчета !!! Както всичко друго в живота , така е и със това да си самостоятелен - Или се справяш сам , или търсиш лесното при мама ?! Всичко опира до . Възпитание , икономически възможности, личностни качества , амбиции , и не на последно място желание !!!И на двамата ще Ви кажа , че не бива да се чувствате виновни ! Да създадеш собственно семейство е прекрасно , но носи и много грижи , отговорности и е всекидневна борба , която не всеки е способен и готов да води , така че Вие може би сте типажът , който не сте ''готови'' за това , но не бива да се упреквате - Живейте така както се чувствате добре , а не да се насилвате и да се разочаровате , а може и да се провалите , за което ще съжалявате много повече !!!! Самостоятелният живот не е лесен , семейството може и да е благословия , Но може и да е непоносим товар . така че човек трябва да живее добре колкото е възможно , защото животът лети много бързо !!!!

"а и 300-те комунални са преувеличени" = ток - 55, вода - 35, такса вход - 15, телефон - 15, интернет и ТВ - 20, пОрно - 150 = 290 лв, за двустаен апартамент от 60 кв м.

Да не ви спират цифрите, търсете по- скромна и работлива жена. Тези дни жените и над 35 раждат без много проблеми. Не е късно да имате семейство. В началото ще сте на едно, след време ще видите как стоят нещата за собствено местенце. Няма жена, която да не работи в наши дни, така че няма да ви се налага да издържате сам семейство. Аз поне не познавам жена/ момиче, което го издържат на 100%. Успех и смело.

"търсете по- скромна и работлива жена" - ако е имало такива, то те отдавна са омъжени. Нормално е човек да иска да живее добре, в тази връзка са разбираеми претенциите на дамите към нас мъжете, но не всички можем да бъдем собственици на едър бизнес или най-малкото програмисти или лекари.

Аз често съм си мечтал да бъда мамино детенце, но уви моята майка винаги се е държала кофти с мен и никога почти не ме е похвалвала. Нямам спомени от детството си да съм бил гушкан и целуван от мама. Е сигурно ме е гушкала като бебе, но не и откакто имам съзнателни спомени. Винаги обаче съм имал дрехи, храна и достатъчно джобни и когато кандидатствах след 7 и 12 клас ми плащаха курсове и уроци. На 25 вече бях женен, на 26 татко и винаги съм живял отделно от родителите си. Моят шурей е точно обратния случай. Вече ще става на 43 и още го дондуркат и гушкат. Тъщата всеки ден му дава джобни, храни го, пере го, плаща му осигуровките, на всички празници са заедно, ходят заедно по почивки и концерти на Веско Маринов. Тъщата му намери и съпруга - 10 годино по-младо момиче, безгласна буква, неграмотна, мързелива и възгрозничка. Купиха им апартамент където спят, но постоянно са в дома на тъщата да папкат, да ги пере и да им дава парички. Шуреят ми по цял ден гледа мачове и играе на компютър. А иначе му уредиха адвокатска диплома и от първа английска гимназия - естествено по втория начин

От опит знам, че така се става мъж. Другото всичко е пази боже. За това на запад станели на 18 и шута на вън. Иначе няма да стане човек. Имам примери лични и от двата вида, мъже като вас и пази божета като шурея ви.

Проблемът не е от вчера. За съжаление , по наще ширини няма развитие в положителна посока. Майчината любов е като скалпела. Може да лекува, може и да убива. За справка " Татул".

Много точен анализ, за жалост тези мъже да обречени на провал в живот. Но не е вярно това за за една позиция жена взима по- малко от мъжа, защото това е незаконно. И не е вярно, че мъжа трябва да е глава на семейство и да носи повече пари, то може да се смята де, но не вярно. По- голямата част от семйните ни двойки жената печели повече от мъжа, включително и собствената ми майка. В БГ жените нямат избор, но да са самостоятелни, защото повечето мъжете не се обвързват сериозно преди 30г. А и да го направят са неспособни да издържат никого.

Пълен бълвоч. Трябва да си голям боклук да изоставиш възрастните си болни родители. Един такъв точно това и искаше от мен и бе изоставен. После се намери мъж, който няма подобни претенции. Не е българин, но е точен.

Типично мислене на егоисти.

Много си проста

Майчината любов от детството трябва да се превърне в приятелство, за да се поддържа разумна човешка връзка, иначе отношението на физическа зависимост, веднъж преляло се в психическа зависимост, започва да влияе по много вреден за детето начин и ти става нещастно. Затова смятам, че първата задача на всеки родител трябва да бъде превръщане на връзката с детето му в приятелска и то колкото се може по- рано в живота. На следващо място работа на всяко детет е да сложи границата в съветите на мама и да стане независимо от нейната преценка иначе детето няма да се оформи като зрял човек. А възпроизведе ли се като такъв то ще оформя себеподобни , които ще бъдат инфантилни, зависими от чуждата преценка и неспособни да работят и да се борят смело в живота. Това ще са хора, които не излизат от зоната на конфорт и не са способни да създават нови човешки блага, дори няма да се борят и за правата си.

са мечтата на всяка жена желаеща да се омъжи. Която ще стане бъдещата Мама. Мъжленцето и да е богатичко, пухкавичко, под контрол, всяка вечер да си е в къщи. Силните мъже сме интересни за няколко седмици. С нас е романтично, рисковано, еротично....но опита в живота, който сме постигнали е оставил дълбоки следи в душите ни и жените на искат да знаят, камо ли да споделят тези трудности, изпитания, лишения.

Да прав/а си но може и силен мъж да навие някоя такава жена ако опита стига да му се занимава и тя му се навие

Българския мъж стой без да е докоснал една жена докато оцелее щото търси работа ама не е връзкар и се самоубива или емигрира а вие ми пишете статия,за връзки той гледа да си намери работа да може да оцелее .Българската жена търси мъже с пари обикнвоено мутра или олигарх а не безработни млади и стари недокоснали жена мъже .

Ти си уникално тъп.

До Милчо не ти си уникално прост смешнико

Значи българския мъж не става за нищо. Отвори Джобс бг да видиш няма ли работа. Пълно с хленчовци, мамини синчета! А българската жена е научена да се оправя сама! Тя няма избор! Накрая си намира някой чужденец, щото тях не ги е страх преди 30 да направят деца и да поемат отговорност! Жената няма как да ви чака каши величества да се наканите, нашите биологични часовници тиктакат!! Половината ми приятелки заминаха, за да създават семейства навън, другата половина си намериха по един мухъл що годе да мяза нещо и ги натиснаха за деца, една го ЗАСТАВИ да се изнася от тях, тя взема заема за апартамент, тя ги гледа всичките! За нищо не ставате по- голяма част, мрънкячи! За това и страната е на този хал. Има и борбени мъже, обаче са много малко.

За теб мухъл трябва

абе като не можете да цитирате нещо..не го пишете какво е казал българинът :) от вица