Кои храни горят мазнини

Консумацията им може да доведе до загуба на тегло

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната безмозъчна статийка в стил ДиррниККру! Мазнини се топят като си контролираш калориният прием! Т.е. баланса прием на калории - изгаряне на калории! Ако искаш да стопиш мазнините - приемаш по-малко от колкото гориш! ЕЛЕМЕНТАРНО! Ядеш ниско калориини храни - салати, зеленчуци и т.н. и много движение! ТОВА е! всичко друго са пълни глупости!

Или в къщи.Вдигайте некви железа,лостове,лицеви опори .Др. е Пунта Мара

Да прекопая доматките брои ли се? Що бъхтите във фитнеса на халос? Елате на село, селянин тлъст няма.

Тая шия не е от туршия!

Абе и тая статия на пропаганда обърнахте, джендъри.

не се сърдете ама истинско българско мляко ... в България малко хора могат да кажат че ядат, да не говорим за износ на истинско българско мляко и продукти в чужбина. просто RIP-българско мляко, съжалявам

да, разбира се, че няма храни, които "горят" мазнини. нито има "полезни" такива. всичко е като ин и ян. т.е. толкова полезно, колкото и вредно. трябва си Баланс! но иде ден, когато и Баланса няма да ви спаси, педи. ако някой от вас си мисли, че чрез диети ще изгори мазнините събрали се пред корема му и му пречат да завива, то мога да ви разочаровам. единствено движението в определените точки, в комбинация с разумното хранене може да ви направи да изглеждате добре, но никога не може да ви подмлади. това е горчивата истина. мога да ви кажа и защо не може да има формула за вечната младост. но ще я задържа за себе си. все пак не възнамерявам да умра в ядрения апокалисис на старческия, бай-гьон дом и (халелуя) дърташкия капитолия с изкуфелите задници, които бих поздравил с "бърн мадафака, бърн!" .

Бах, какъв поет с китара бе, ти си педераст го бара. При т'ва поредния мужикистански трол. Аре, марш на фронта, че дъртата траверса му трябват нови попълнения.

Няма списание, наречено Nutrition Journal Trusted Source

...няма храни, които "горят" мазнини...въпиющо невежество.... ...а особено добре звучи хвалбата на "гръцкото" кисело мляко...

Само калориен дефицит гори мазнини.

Специално на мен ми е отвратителна тази "креативна" скица на женска глава,пълна със зеленчуци.

Тая па!

Женската глава има обувки, дрехи и ,оная работа'

Храни които горят мазнини е в заглавието. Не се споменава нищо за тези храни

Ядките и яйцата споменати в статията имат много мазнини. Пълна лудница е те да горят мазнините.

Има разлика между наситени и ненаситени мастни киселини, прочети нещо, вместо да пишеш глупости

Да, статията е преведена или писана по чужд източник. Затова се цитира гръцкото кисело мляко. В цяла Европа е известно именно гръцкото кисело мляко и сирене. Навсякъде, по големите вериги в чужбина могат да се видят Greek Style кисело мляко и сирене. Никъде няма българско, освен в специализираните български или турски магазини.

Ами нормално! Като се бяхме нагъзили на СССР се бяхме изключи ли от целия останал свят! Само робите нямат представа за останала част от света. И сега както виждаш прасетата си обичат собствената си кочина пак искат да е същото живееш си в кочинката има някаква помия за по хапване ама що е извън кочинката по добре да се не знае.....

Абсолютно точно казано и тези сложили минуси си искат обратно комунистическата кочинка да живеят като допотопни селяни и някой отгоре да им казва какво да правят. Не случайно сме най- мизерната кочина в ЕС докато държави като Словения и Чехия вече са надминали по БВП някои западни държави. Всичко е ясно като бял ден.

гръцкото кисело мляко е най-полезно?

Дължим го на 45 години желязна завеса .

А чушки - само в кореком. Чушкопеци - също.

500 години турско робство. Защото когато западняците идват тук има една малка Гърция долу на юг, и всичко което не са искали да нарекат турско е наречено гръцко, нищо че си е българско, но тогава заради турците България няма а и великите сили не са искали да има българия

"Повечето добавки за "изгаряне на мазнини" на пазара обаче са или опасни, или неефективни, или и двете. " Сериозно?!? Ами сигнализирайте за тези, опасните, за да ги изтеглят от пазара - нашия локален и европейския, като цяло! Има си институции за тази работа - БАБХ, МЗ... Заради неграмотни и пълни с неточности статии като вашата, потребителите се заблуждават и не могат да разграничават натуралните продукти, които са ефикасни и при разумен прием не вредят, от тези, получени по химичен път, част от които и продавани на черно. Добре е, когато пускате статии на здравна тематика, да се консултирате със специалисти.