17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пък аз винаги съм смятал, че за жените най-голяма грешка на мъжа е да "сбърка" дупките ... ама явно всъщност им харесва. Добре е да се знае!

За първи път да ми хареса проучване. Да, точно са показани недостатъците на мъжете.

Секса не е толкова важен, колкото се опитват да го изкарат. Нормалната човешка физиология предразполага към секс само определени периоди от жизнения цикъл. Индустриите печелещи от сексуалния нагон проповядват, че едва ли не трябва да сте 'натопорчен' ежечасно (независимо от възраста и обстоятелствата), и ако не сте трябва да се 'лекувате' да вземате хапченца да ядете и пиете афродизиаци и да гледате 'стимулиращи' филмчета, жена ви била незадоволена, живота ви се разпадал и тем подобни :)))

Грешите, Ивайло. Секса си е много важен: за емоционалното състояние, за здравословното, за работата, за съня, за отношенията с половинката ..... Секса е важен и за мъжа. Никой не иска от вас да го правите всеки ден, но 2 пъти седмично си е добре и здравословно.

От женска гледна точка основно значение има това дали мъжът прави секс с точната жена.Другите детайли не са толкова важни.

Жената разказва на колежки: - Ауу , муцки , вчера правих страхотен секс с моичкия... Първо имаше един час любовна игра , след това един час секс и после един час гушкане . Мъжът разказва на колеги: Вчера правих отвратителен секс с моята... Първо един час не можа да ми стане , след това един час неможах да свърша , а за капак на всичко и един час след това не успях да заспя . :)

Роналдо да каже, кои са баш грешките!