Колин Фарел – смеете ли да не сте му приятел

Известен бунтар в живота, в "Баншите от Инишерин" актьорът е обратното – кротък и простоват човечец

Обратно в новината

Коментари - Колин Фарел – смеете ли да не сте му приятел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ㅤ

Тоз пък кой беше...

Александър изобщо не е лош филм незнам тези филмови познавачи какво са гледали.Иначе Колин Фарел и любимият филм с него е Зов за завръщане...

Симпатяга. Харесвам го.

Гледай "Земя на тигри" и ще разбереш.

Абе, тоя не беше ли негър.

Безспорно най-слабият Александър Македонски, който човек може да види. Още си спомням колко смотано изглеждаше с онази руса перука.

Не лош, трагичен е Александър

Е ти колко Александър Македонски си видял. ?

Каза съм като него ,или Фарел е като мене ..Отнасям се с хората ,както подобават ..Без лицемерие ..Подобаващо..Александър не ме кефи..Налудничав е

Версията на "Зов за завръщане" с Колин Фаръл е изключително посредствен филм. Но причина за това не е актьорът Колин Фаръл, а слабият сценарий, който между другото, няма почти нищо общо с романа на Филип К. Дик. Версията с Арнолд Шварценегер и Шарън Стоун от края на 80-те години, сега не мога да си спомня точно 1988 или 1989 г. е много по-добре направена.

Гледал съм само около 10-на филма с него и мога да се съглася със статията, че Колин Фаръл е изключителен актьор. От филмите, които съм гледал най-добри, според мен, са тези на режисьора Макдона: "В Брюж" и "Баншите на Инишерин". Смятам, че двамата с Брендан Глийсън са страхотен актьорски тандем. И в двата филма играят заедно главните роли. Но може би авторът на статията е прав, че Макдона успява да изкара най-доброто възможно изпълнение от Колин Фаръл. И мисля, че Макдона успява да го направи с всеки актьор, който използва във филмите си, защото виждам същото и в неговия филм "Три билборда извън града".

На Алиция бахледа цуруш пък и хванала трътката трипер от тоа посерко и се прибрала у Полша да и бае Крапел Булечка) Баси резила !