Коментари - Коментарът на Джереми Кларксън за Меган Маркъл е проява на сексизъм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в какъв контекст го е казал. И дали е обидно за Меган или за отношението на обществото към нея

Добре се е изказал за тая мангалка

Джереми Кларксън се е объркал в аналогията с Церсей Ланистър - катунарката повече мяза на другата ненормалница - Денерис Таргариен. С нейното вечно мрънкане колко е велика и неповторима, пък как не получава това, което според нея й се полага; щяла да променя света и който не й приглася на болшевишките глупости, моментално е заклеймен като расист и женомразец. И лицемерието - и при двете лицемерието е на макс, докато Църси е гадина, но си го признава. И Денерис, и катунарката са с нарцистично личностно разстройство. И двете използват секса, за да подчиняват мъжете, но и двете врещят, че са феминистки. И двете никога не си признават грешките и все другите им са виновни. И двете са некадърни. И двете са мързеливи и не изпълняват поетите ангажименти. И двете използват пропагандни лозунки, за да прокарат интересите си. И двете са свръхамбициозни и жадни за власт, но уникално тъпи и ограничени.

Ти представяш ли си мегънката да беше дошла с дракони и армия?

Това скоро ще спре, нещата с тази “коректност” стигнаха твърде далеч

ингилизите нямат песнички и поговорки като нас, за да се позоват! Например "тръгнал кос, гол и бос"?

Да, всеки си има мнение и си го казва, но както е казал класика, мнението е като дупето, всеки си го има, но не на всеки е за показване, на Джеръми определено не е!!!!

lu4ka

‘Що бе? Може пък да в имал предвид, че е като Лейди Годайва!?

ТВа му желание да я пусне гола по тармака е препратка към разходката на срама, дето спретнаха на Серсей в Игра на тронове ли е , или просто човекът има някаква извратeн фетиш ?:)) Ако е първото може да мине за сексизъм, ако е умен ще пледира невинност като се позове на второто и свободата на изразяването на себе си и сексуалността си.

По-скоро препратка към легендата за Лейди Годайва. Ама пък ти откъде ще го знаеш това, след като първата ти асоциация е Игра на тронове.

Верно ли ? Я си помисли дали едното не е наказание за изкупление на вина а другото акт в името на алтуризма . Ама ти от къде ще ги знаеш тия неща ...

В днешно време няма никакво значение какво си е мислел Авторът... съдът взема впредвид как казаното е било възприето от коментираната персона, и ако тя се е припознала като Цирцея, а не като Годайва, значи и съдът(на обществото) приема че авторът я е оприличил на Цирцея. Да се чуди човек защо пък Маркъл си мисли че е Цирцея;)

И в какъв контекст го е казал. И дали е обидно за Меган или за отношението на обществото към нея

Английски хумор, сър! Не е за всеки. Иначе, Кларксън винаги е много позитивен в мислите си, за разлика от мноооогото други, които се изказват "коректно".

Джеръми я е нарекъл жена.

Грешно е да кажеш че не харесваш човек... трябва да бъдеш съден защото не харесваш точно този човек, на клада, обесен! Деградация!

Да беше казал, че двамата с Хари ще трябва да ходят голи и нямаше да има проблеми :)