Коментари - Комисар и кмет настояват концертът на Роджър Уотърс в Мюнхен да бъде отменен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя англосаксонски тюфлек роджър е голем сдуханяк ! все едно джон ленън и йоко оно и въобще всички творци които протестираха с/у войната във виетнам да бяха каZали : виентнамците предиzвикаха янките и не им оставиха никакъв иZход освен да ги нападнат ! виетнамците трябва да отстъпят част от територията на виетнам на янките Zа да има мир :))))) .....????!!..... https://www.youtube.com/watch?v=bO2bHSTQvdo

Па и ако не е и ваксен...

Пълен ташунко

Има германец има проблем.

влязох да видя как червените тролчета грухтят в подкрепа на Роджър Уотърс, човека чието цяло творчество е насочено срещу тях и мракобесната им СТЕНА :)

Идиот, ти ако живееш на запад ще цъкаш като мишка. Не, че и сега не го правиш. Аман от Цървули!

а тъпите байдънчета кат Матросов на амбразурата.

не се притеснявайте, можем да ви преброим 10 глупака със 555 ника , генерирайте постове, громете лошия Запад , мръсния Капитализъм и Империализъм :) айде пускайте си Казачок и почвайте да подскачате и да падате като любимите ви пияници от МАСКВА :) червени боклуци и безродници!

потърсете в тубата 'шапката на геслер'

Роджър Уотърс си позволява да мисли а това не се толерира в ЕС.

и алла пугачова си поzволи да мисли , но това не се толерира в Московия , свалени са ѝ всички песни и клипове в руските радиа и телевиZии , а тоа англосакс все още дава концерти и песните му се въртят в ефира на нетолерантния Zапад и никой не го е обявил Zа иностранен/чуждестранен агент както обявиха Андре́й Вади́мович Макаре́вич фронтмена на култовата съветска и руска рок група Машина времени/ машина на времето ! панимаеш , раzумееш, ферщенден товарищ Станимир Жеков ?

сиреч демонстрира "женско" мислене... А свалиха песните и защото нарече феновете си идиоти и холопи(крепостни селяни)-)

а ве сдуханяк , все едно да свалят оперите на верди или пучини , понеже бил каZали нЯщУ ..?!..творчеството си е творчество , личното мнение и каzаното си е друго !

Защо Лудвиг Шпенле решава кое е за дискусия и кое не е. Нали всеки може да изрази своето мнение без да е цензуриран и "направляван" кое е разрешено и кое не...

Те нали сега демократично съдят един, защото бил писал против ковид мерките. Изразиш ли мнение - затвор! Новата форма на демокрацията!

Прави силно впечатление все по-засилващата се западна цензура. Скоро може германците да върнат смъртната присъда за инакомислещите! А на нашите русофоби, псевдодемократи мога да им кажа, копаете си гроба бавно и сигурно! Защото тази машина веднъж задвижена трудно се спира и утре като нищо може и нас да обявят за враг. Не им трябва много.

То щоъо в русия няма никаква цензура, хахаха...

Като Русия се оказва че е същата Европа-)

Въобще имаш ли представа, каква е цензурата на запад? Такова нещо и по соца нямаше. Дори и интернета се стараят да запушат и ако не могат, да го забавят или манипулират

Мюнхен и Киев са побратимени а и Хитлер и Зеленски също са побратимени..

И при соца така беше! Който беше по различен и не вярва в светлото комунистическо бъдеще беше изритван отвсякъде!

Винаги са били.

доживях да видя , как промосковчетата фалят и бранят англосакса роджърчо

Кретен, става въпрос за музика! И ако обичате не ме трийте!!!!

Олигофрен, става въпрос за прорушняшка политика! Все ми е тая, че дир.ру ще ме изтрие !

те и у ингилизко и съветско и израелско хич не го обичат.

Това е ! Нашата "демократична" общност, не търпи различни мнения и на секундата е готова за заклейми, осъди всеки с различна позиция по даден въпрос.

Точно това е демокрацията, всеки има право да изкаже гледната си точка и да осъди чужда! Като си се загрижил за демокрацията що не идеш в Москва и да се изрепчиш че мразиш Путин, тогава ще видиш що е демокрация!

особено, когато този "всеки" е от позицията на властта и правото да диктува правилата

Отворко, ако нямаше демокрация, вече ще ше да си в затвора!

...че си българин е ясно,че си глупак-също!

Не съм чула Роджър Уотърс да е в затвора или да го разпитват някъде трета седмица, каквото би се случило в прехвалената ви русия. Просто не са съгласни да пее в Мюнхен, но може да го прави в Пхенян, Нижни Новгород, Москва, Хавана Имам чувството, че адекватното възприемане на случки от живота и определянето на причинно-следствени връзки е избито на голяма част от сънародниците.

Роджър не е антисемит, а антиционист. Разликата е огромна.

Роджър е изперкал старец, дрънкащ глупости за да го показват по телевизията!

а теб ще те покажат в карлуково

доктор ли си или пациент ?!

А кога ще изгорите плочите на Пинк Флойд? По стар обичай? Но внимавайте да горите само тези плочи, в които Роджър участва, защото иначе може да засегнете хохлите, тъй като има участие на някакъв хохъл с Дейвид Гилмор! Някаква твърде посредствена песен, ама нали е от "Ален Мак"!

Тва с горенето е прерогатив на Москва, нещо си се объркал!

.....пак ли ти,глупако ?!

Аз предлагам да отменят кмета и комисаря, идиоти...

А що да не отменят теб, може и въже да ти пратим!

най-вероятно си непоправим глупак !