Стриктно вегетарианско меню за Стив Вай довечера

Виртуозният китарист и шоумен Стив Вай ще представи в НДК довечера най-новия си албум „Тhe Story of Light”, който излезе на музикалния пазар на 14 август 2012.

Обратно в новината

Коментари - Стриктно вегетарианско меню за Стив Вай довечера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не трябва така злобарски да се изказвате против вегетарианците. Аз не понасям месо и не го ям. Това е особеност на организма, а не мода и прищявка. Съгласете с различните от Вас и не бъдете агресивен. Яжте си разните меса и не диктувайте на другите как да живеят.

Голям праз като е вегетарианец. Това вегетарианството стана по скоро мода, а и вече е доказано че е болестно психично отклонение и трябва да се лекува. Като видя вегетарианец си започвам да го съжалявам... какво си причинява, за нещо което не е медицински доказано- нито живеят по дълго, нито са по здрави физически, нито стават по умни, нито стават, по красиви. Само си затормозяват здравето с една измислена диета която не е присъща за човека като същество.

Абсолютно съм съгласен с теб. Вегетарианството убива тялото и разума. Познавам много вегетарианци и всичките са нерешителни, страхливи и колебливи, просто им липсва инстинкта на хищника.