Конкурсът "Мис Америка" премахва кръга по бански

Участничките няма да бъдат оценявани и по избора на вечерен тоалет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До тук добре, само ми е интересно дали ще има максимално тегло или и това е дискриминация в конкурса МИС АМЕРИКА? То най-добре да му сменят името, да стане МИС ИНТЕЛЕКТ примерно и участничките да не се виждат въобще. Седят зад една завеса, отговарят на въпроси, решават троен интеграл и така определят коя е по по най. Всъщност, АЗ току що реших, че съм американска жена и искам да участвам в конкурса! Няма да си правя операции, просто се чувствам така, ВЕРНО БЕ, ТАКА Е! С какво право те няма да ме допуснат на конкурса! Важното е как се чувствам, а не какво имам между краката!

Предлагам конкурса в щатите да се организира във формат Минута е много....! Тъпи и нагли феминистки НПО-та вземат превес...., защото повечето американки са дебели прасета или невзрачни муцуни...да не говорим за джендъри -мендъри, травестити и прочее уроди!

Това е конкурс за красота. Нормално е да оценяват телата им. Като искат духовна красота да си направят нов, отделен конкурс и да ги оценяват по интелект и каквото там решат. А и не знам, но победителката от този конкурс не отива ли на Мис свят? Ако е така, дали една пухкава лелка с духовна красота би се чувствала добре сред красавиците от цял свят? А и как би изглеждала сред тях? Според мен нелепо. То вярно, че умна и красива е най-добрата комбинация, но да се отказват от външната красота за сметка на вътрешната е също толкова погрешно колкото и красива и безмозъчна. Люшкат се от едната крайност в другата американците.

Умна жена не би се явила на такъв конкурс, освен ако няма някакъв собствен бизнес, който се нуждае от агресивна маркетингова кампания. От друга страна, аз лично не мога да погледна сериозно на жена, която дефилира по бански, т.е. полугола. Ако е хубава, ще "поплакна око" и толкова, не мога да се отърся от усещането, че тези момичета са изнесени на пазара на плът и че подобен род конкурси са именно това - търг. Замислете се и от друга страна - хубавия кон се познава и под съдран чул. Хубави жени има много, ама наистина много и това се личи и през дрехите. Не е нужно да ги събличаш на всяка цена.

Трябва да въведат категории до определени килограми като в борбата, и освен това да се допускат мъже, жени, травестити, джендъри, всички видове -асти и освен това да бъдат представени всички раси, цветове и т.н., и накрая е важно да няма победени, всички да са победители и да получават медали, купи и грамоти.

А кръг с фереджета и бурки ще има ли, на мястото на банските и вечерните тоалети ?

След още 20 години ще са по бурки

То хубаво да им крият телата, ама поне и да сменят името на конкурса на "Мис Дебелана с претенции" или "Мис Псевдоинтелектуалка, мразеща секса" та да не губят времето на редовните мъже...

Да комбинират конкурса с математическата олимпиада

както върви , ще си го гледат шепа феминистки + мъжете им под чехъл :)))

вече трябва да си дженда за да спечелиш, пенди няма, а пижо се превърна в дженда!!

мдааа. а на състезанието за най-голям х*й няма да има мерене. тия съвсем изпростяха с тяхната толерастия! скоро на конкурси за красота ще се явяват само дебели, защото както ни обясняват толерастите вътрешната красота е най-важното.

ще е кандидатките да бъдат оценявани по снимка.... До раменете...както за паспортен формат...

От догодина конкурса по красота ще е по бурки - така ще могат да участват и ислямките (по джендър разбира се - кво ще им правят ДНК анализ ли?). Добре че все по-малко зависим от това неолиберантистко блато и то се е отправило към самоизолация в третия свят.

Показват вашето лично нещастие и жените с които се занимавате.

Започва се серията "корокодил връз крокодила"!

Напълно съм съгласен да се премахнат банските. Конкурсът за красиво човешко създание трябва да е за Мис Ева и Мистър Адам. Да дефилират голи. Така ще е справедливо. Останалите да си мерят IQ-то, модните тенденции, както и бански, фризури и каквото им дойде на ум.

Ами да се разберат със Саймън Коуъл, продуцента на "Америка`търси таланти" щом ще оценяват по талант.

Без дефилиране по бански ......да не им се виждат пакетите,че от следващия път ще има и джендъри !

По нововъведените критерии следващата мис Америка ще се казва Хилъри Клинтън.

Ние пък ще ядеме таратора без нляко и краставици.

В следващото излъчване на Мис Америка очаквайте дебели но умни. Щот мъжете си търсят жени с които да играят шах а не такива с които да спят :-)

Явно не си срещал от най-обаятелната порода - умни и красиви.

има нагли и красиви , има арогантни и красиви , има високомерни и красиви , тази комбинация умни и красиви не съм я срещал :))) ... помогни с пример че може и да греша ?

Просто за теб красиви са тъпите жени. Някои намират за красиви леките жени, други - слабите, трети - закръглените, четвърти - русите, пети - тъмнокосите, мултаки, китайки, екозотика, високи, ниски ... но за теб очевидно красотата е в тъпотията. Колкото по-тъпа е една жена - толкова по-атрактивна е! Не си единствен, в Арабския свят подобен род естетика е норма - там си харесват по-глупавичките, по-малко жизнените, по-смотаните жени, смятат тива за добродетели. Умната, будната, учената жена я смятат за рогата, един вид и следователно - грозна!

Ама как може да има такъв конкурс само за жени???? Всички са равни и не могат да се делят. Трябва да допускат там и травестити, трансексуални, гейове и т.н. да се борят за титлата наред с хетеро-жените. Тези в САЩ не са ли чували за Истанбулската конвенция? баси изостаналите хора.

Трябва да се спре с дискриминацията по полов признак. Ще ги дам на съда в Хага, Страсбург и Люксембург накуп~!

Е сега дойде времето на нашия вампир, който говореше за вътрешната красота....и грешен ъгъл.

Най-после край на Мис Месо и Мис Парцал! Оттук нататък - Мис Жена! Крайно време беше да се спре това извращение!