Ирина и Ивет Лалова номинирани за Жена на 2012

Половинката на продуцента Иван Христов Ирина Тенчева, актрисата Теодора Духовникова, моделът Олга Модева, лекоатлетката Ивет Лалова и др. са сред номинираните от сп. Grazia за "Жена на годината".

Обратно в новината

Коментари - Ирина и Ивет Лалова номинирани за Жена на 2012 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очите са прозорец към душата на човек. В очите на Ирина блести неискреност, лицемерие, лукавост, горделивост, его, неискреност. Има нещо нездраво. В др. Хаус имаше серия, в която една жена се оказа психопат - че всички емоции, и сълзи, които е изразявала са били престорени и всъщност вътрешно, на физиологично ниво, не е способна да изпита нищо. Гледайки Ирина, имам същото усещане - че всяка мимика, думичка, дори начинът по който гласът илиза са манипулирани, неистински. Има нещо плашещо и нездраво...

ОК, ивет лалова, разбирам - медали и т.н. теди духовникова- аскери, икари и т.н - пак разбирам, НО ирина ЗА КАКВО, обяснете ми ???

не че "Грация " ми е от любимите списания но повече няма ида го погледна ---тази тъпата ИРИНА-вие сте изперкали

Ирина с какво е заслужила - с това че краде чуждите мъже ли?

ирина пхк за какво ще е жена на годината, то тогава и другите маики, любовници, или водещи от екрана трябва да са жени на годината.

Вие какво очаквате от хора, които избраха Мис Травестит за Мистър България? Не са ми ясни критериите на състезанията у нас. Кандидатките за жена на годината трябва да са направили нещо значимо в национален мащаб, а не просто познати до болка лица от екрана, подиума и т. н.

ТОВА ДА НЕ СА АНТИНОМИНАЦИИ?

Чета и се мая, що за измислен конкурс, за жена на годината да се номинират разни префърцунки, на които някой плаща изобщо да са показвани...Станка Златева, учителките спасили живота на детето, ето това са жени за номинация! Но сигурно в жирито са Златките или разни като тях?!!!!!

Напълно съм съгласна с Цвети!В КОНКУРСИТЕ ДА ВЛИЗАТ НОМИНИРАНИ ОБИКНОВЕНИ ЖЕНИ НАПРАВИЛИ И ПОСТИГНАЛИ НЕЩО САМИ А НЕ ИЗВЕСТНИ ИМЕНА ОТ МЕДИИТЕ КАТО ИРИНА.

А къде е Никито Лозанова-Божинова - майка на годината , която откакто роди дори намери време да се снима с бебето си . Алисия , Мара Отварачка Вреслава и др. за които се изписа толкова през годината , колкото те не са прочели за цял живот . И накрая , но не по важност Мис и Мисис Алигатор , която ще ни представи дори в Чукотка щом дядо ще купи короната . И още много знайни и незнайни Златки , Матки и тем подобни ВИП песони .

Това е качеството на нашите псевдо "журналисти" - не могат дори да преценят кой заслужава да влезе в класация като тази. Каква е тази подигравка с българската жена, че недостойни представителки да бъдат номинирани. Да си бяха направили труда да прочетат общественото мнение, преди да слагат имена на протежета и измислени звезди, които дори не знаят с какво са заблестяли.

в тази класация липсва Светослава Тадаръкова или Рудолф

Да за Ивет Лалова, но другите-аут. Особено тази гад Ирина!

Извинете, и с какво точно Ирина Тенчева заслужи тази номинация? За по измислена класация не бях чувала.

хайде публикувайте - не можеот 1 час да няма коментари

Като са я подкарали така от списанието да номинират и т.н. "водещи" жениците Мая Савова и Жени Калканджиева. И те участват в предаването на опосума по най-дразнещ начин. Авно това е критерия за избор на този приз.

а Станка Златева къде е?

И аз това питам Станка Златева не е ли заслужила с нищо????????????

Не мисля, че е морално да се номинира за жена на годината, жена която разваля семейства. Визирам Ирина Тенчева.МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НОМИНИРАНА ЗА ЖЕНА КОЯТО РАЗБИВА СЕМЕЙСТВА.ТАМ ЩЕ ПОДХОЖДА МНОГО ДОБРЕ

това е абсурда в BG хайлайфа- жена,която води рубрика в едно предаване ,по една телевизия ,да я номинират за жена на годината заедно с Ивет Лалова примерно,защото мъжът до нея е съмнително известен.Пълен абсурд

Този, който е номинирал тази Ирина, със сигурност не е добре. При толкова много заслужили българки - това си е чиста подигравка. Особено пък ако ги съпоставиш с Ивет Лалова

за пореден път се убеждавам,че май нещо генетично сме объркани-как е възможно тази Ирина да е предложена,жсе пак говорим за жена ,а не за пластмасов манекен,има толкова достойни и красиви жени,но явно определящия фактор е с мирис на пари...жалко

Като изключим факта, че 99 % от лицата на снимките са абсолютно неизвестни, за останалите може да се каже - поостаряха, понатрупаха килограми, та ги номинираха. Категоричен глас за Ивет! Само нейното място е там, успех!

Това все пак е жена на годината - съчетание отмного положителни качества! Има нещо сбъркано с присъствието на Ирина - млада, амбициозна, чаровна жена, но не за този конкурс!

Ивет е световно известна ,а ирина световно неизвестна.

"Половинката на продуцента Иван Христов Ирина Тенчева, актрисата Теодора Духовникова, моделът Олга Модева" - това класация на какви жени? С какво са заслужили? А кой ги номинира? А кой ще ги избира? Егати простотията, егати номинациите!!!

Платили са си, не се ли досещаш?! Нали всичко е пари в БГ!

Поне двете имат някаква професия, а на Ирина професията е "половинка"

Интересно кой и как се прави изборът на "Жена на годината"?Може би ако Ванката плати добра сумичка титлата ще е за Ирина!?Според мен ДОСТОЙНА за такава титла е шампионката Станка Златева.Но явно, в "Страната на Златките"това не е възможно.

Смешно е един индивид, като Ирина, който нищо не е постигнал и пробудил гордостта на българина да се нарежда до името на истинската Жена Ивет Лалова.

Какви са критериите за изобор на номинирани? Не виждам на какво основание Ирина Тенчева е в тази класация?

Няма критерии.Кого да изберат - хубавите и свестни хора избягаха навън.Тези които са останали са натикани някъде в ъгъла.Освен бабите от Долно Нанагорнище да изберат.Срам е че живея в такава държава.

Е как може точно Ирина! Не ви е срам!

Както казваше идин глупак,цитирам:-"Еба ти държавата щом аз съм и министър, ще перифразирам за продуцента .

Може ли да напишете кои са в "журито" за "номинации". Имали нещо по-пошло? Ако маникенки, певачки и други "елити" са най- в България- УЖАС. ( В обявения списък са забравили да включат Златка)

Ирина Сарачинова? Голям майтап, дано да е шега!

Не мисля, че е морално да се номинира за жена на годината, жена която разваля семейства. Визирам Ирина Тенчева. Всеки един номиниран е потенциален победител, а победителя има последователи. Ако бъде избрана Ирина за Жената на годината какъв пример ще даде на тези, които ще й подръжават - да развалят семейства и да оставят деца без бащи?! Според мен дори и като ТВ водеща не е толкова добра, а само лансирана от продуцента на предаването, нейната половинка в живота Иван Христов .

А спомняте ли си, когато в Биг Брадър фемили дадоха наградата на най-незаслужаващото семейство, което по-късно се разпадна, за разлика от всички останали семейства. Жената си направи няколко пластични операции със спечелената сума, изгони мъжа си и се хвана с някакъв затворник. Ето такива примери ни се дават за достойни хора. Имам чувството, че живеем в някакво кошмарно пропаднало общество.

Е тука яко се плаща от """"продуцента"".

Боже, Ирина, да не е станало някакво недоразумение! Какви са критериите за номиниране?

Не зная защо я предлагат тая Ирина?Какво е направила освен да раздели две семейства.предлагам Станка Златева-една голяма жена!!!!

Смешници !

Отвратително. Колко плати Иван за тази номинация. Станка Златева е жената на годината за всички българи.

Таз заспалата защо я номинират. Може би, че я мързи да говори???? В събота по БТВ в новото предаване на Наталия Симеонова показаха едно момиче, мисля от Нови Искър. Приятелят й претърпява инцидент, остова в инвалидна количка, но тя продължава да се бори за възстановяването му. Не се предава и не го изоставя. А е толкова млада. Тя(не запомних името й) трябва да бъде номинирана. А не такива мрънкала...

+1

Не разбирам кой малоумник изготвя тези номинации,мнозинството кандидатки не са достойни за това.Защо не е номинирана Станка Златева,истински достойна българка...........

Още едно доказателство, че сме я закъсали яко откъм материал.

Мисля,че има далеч по-достойни жени от Ирина/която разваля семейства/,които могат да бъдат номинирани за ЖЕНА на годината.

Не, че съм фенна Ирина, но развалянето на съжителството на опосума с ококорената Вихра не е само нейна "вина". За това трябват двама. Да изоставиш такова нещо, ката Вихра не е трудно.Чудя се,как Ванката я е издържал толкова време. Аз няма и миг да я изтрая - познавам ги.Но поне я разкара нещастницата използвачка.

Ама си взе друга използвачка - флегматично говореща глупости!

КАКВИ СА КРИТЕРИИТЕ? МОЖЕ БИ ЗА ТОВА, ЧЕ РАЗБИВАШ ДВЕ СЕМЕЙСТВА - СОБСТВЕНОТО СИ И ТОВА НА МЪЖА С КОГОТА ЖИВЕЕШ. ЕГА ТИ ЖЕНАТА НА ГОДИНАТА - ИРИНА. ГОЛЯМО ПОСТИЖЕНИЕ! ГОЛЯМ ПРИМЕР!

И къв точно пример дават тия сичките кифли, че нещо ми не е ясно. По-добре да вземат да ги снимат голи или да сложат и Станка Златева там та да има поне една естествена жена.

Категорично против мрънкалото Ирина Сарачинова!

Напълно съм съгласна с вас.