17-годишна ученичка стана Мис Пловдив 2013

17-годишната ученичка Джулия Стоянова стана Мис Пловдив 2013.

Обратно в новината

Коментари - 17-годишна ученичка стана Мис Пловдив 2013 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

link Харесва ли Ви ? - дебела, набита и в гъза развита

В сравнение с други носителки на титлата мис Пловдив това момиче наистина изглежда зле.По-зле е и от миналогодишната тя поне имаше красиви очи!Да не говорим,че изглежда поне на 25,а тялото няма да го коментираме видях и снимки по бански,огромни крака и ханш!!!Нека погледне предни години момичетата,които са ставали мис Пловдив и сама да си направи извода!!!!

Всъщност повечето изглеждат доста зле по бански: меки, отпуснати тела, не видели спорт. Безформени ръце, безформени крака и дупета, паласки и кореми. Като имат претенции за красота, поне да се постараят малко.

имаш да вземаш и то много,но за справка виж Яна Чинкова и Ваня Маневска и двете са Мис Пловдив и двете с перфектни тела с дълги хубави крака.А и освен че са добре в тяло са и доста красиви!

Браво!Възрастта пада за радост на държавните чекиджии:))

pompai

как пък все по грозната избират бре.Аман от разбирачи и сводници.

Чакат я безброй горещи нощи с пловдивски баровци.

Едва ли, те са доста заспали и големи еснафи. Но ако човек няма какво да прави може и до тях да опре.

Много си е хубаво момичето...

На кой богат феодал ще лапа младата сливка е въпроса? ;)

гола вода. безлично лице. овчи дебели вежди. грозна. трагедия!

Честито на печелившите ама най-якия конкурс си остава мис Троянска слива!

Симпатично момиче, но в никакъв случай - красавица. Не и с тези торбички.

Прави са който казват че прилича на по-дърта от ученичка с тези изрязани линии по лицето и торби под очите. След 5 години трябва да мисли за д-р Енчев..и ботокс

Днес миска - утре плеймейтка!

- другиден проститутка

Проститутка ама илитна

абе ели, я по-спокойно бе момиче! може ли толкова злобни коментари да изпишеш, май нещо лично имаш към момичето ? много си е хубаво даже.

Поредната отвратителна мис лансирана ни чрез медиите

ученичка, ама с тесна пичка за чичка с голяма паричка.

Слънчево и чаровно момиче. Кефи ме : ) В Пловдив има много яки каки . Браво ; ) До ели : от злоба ще погрознееш още повече , лелче : )))

отвратителна

В Пловдив има много яки каки , ама не ни показват такива

яяяя ???

Отвратително кривуделче , не случайнио пиша с един псевдоним - Нека се знае по - грозна мис "Пловдив " и по - измислена в града не сме имали

Скрихте ми коментара - Ок , аз пак казвам , имаме си отврарителна мис "Пловдив" на мен и на всички около мен не им харесва ... Порочни конкурси , измислени мис

Това момиче да не покръква? Най-вероятно с тия торби под очите........

Oфффф, всеки път - едни и същи коментари, загубилите плюят.

Не , положителните коментари са на спечелилата , а от мен да знаеш моето момиче, нищо общо с конкурса нямам , ама си отвратителна .... От грозна по- грозна , излагаш ми града

ми да се беше явила ти! хахахаха

Пак казвам - това грозно кривунделче изобщо не заслужвава вминамието тук , да не говорим че мис "Пловдив " не е кои знае какъв конкурс, но да ни показвате страшилища от града на най - хубавите жени си е направо страшно ....

вземи иди на фитнес, прочети нещо, яви се на някой конкурс и ти. хората ти се смеят, нацвъкала си форума със злобни завистливи коментарчета. момичето е хубаво, има хубави зъби, правилни черти и приятно излъчване.

Искаме на конкурсите за красота да ни се показват красиви лица заслужаващи титлата, а не криви ,дебели, парцалеси , това ли е облика на Пловдив бе , моя роден град , по - голям кривундел от тоя нямаше ли,че да го изберете ...

Не впечатлява с нищо. На всички конкурси за красота все едни и същи безлични личица се явяват.

много е лъчезарна и с чиста усмивка...

Къде и е лъчезарната усмивка , че аз се отвратих от големите зъби и бръчките под очите ... гледам , гледам и все по - грозна ми седи, грам хубост няма . Къде са красивите българки че ни се показват тези страшилища тука

Много е чаровна и лъчезарна! Браво за избора! И другите 2 са симпатяги, но тази има излъчване.

Тъпоумен чикиджия .. с пожелания да шибнеш нещо качествено извън мис ....

трябва да саобщават имената на "бизнесмените", които са спечелили купуването на титлите "мис" в българия, а не да ни показват невзрачни девоичета. за всички е ясно, че това е мутренски бизнес, кадето се састезават мутри с пари, а не момичета.

Абсолютно ...имаш плюс от мен

Защо има такива чанти под очите, абе изглежда доста по-възрастна.

До съвсем скоро бях организатор на всички конкурси за красота в П-в, за сегашната спечеила ще кажа само едно ... пълна парцалеса

Не те знам какъв организатор си била, но като ти четох злобните коментари, се отвратих! Да наречеш едно 17 годишно дете парцалеса е много гнусно и просташко и говори само против теб.

Ми ...то се вижда от коментарите , по - простовата и невзрачна мис Пловдив не сме си имали в града , да ни е жива и здрава нова мис "Пловдив "

Доста старичка за възрастта си изглежда. Може да е от изкуствено избелените и зъби! Малко повече за интелекта и интелигентността и да напишете? А, какво ли питам - личи и от пръв поглед отсъствието на подобен.

Първо, има хора, които на живо са много по-обаятелни, отколкото на снимка. И второ, която колежка от форума тук се мисли за по-красива, нека да покаже своя снимка. Ако наистина е по-красива, искрено ще я похвалим.

Ако на снимката има големи предни зъби ,широк нос, мазно- дебело тяло, различно оформени вежди и набити крака , на живо надали ще изглежда по - "обаятелно"

Конкурите за красота ги обърнаха да ни показват моми селски тип - голям ханш и никаква дарба или заченки за крастота

Тези момичета от днешното поколение са много състарени... Аз изглеждах така когато бях на 32 години !!! А те са само на 17. Победителката- висока и слаба но с нищо не геабваща погледа. Невзрачно средностатистичедко момиче. Сори ако на някой не му харесва откровението ми :-)

Поправка : Не изглежда слаба, даже си е доста изсулена

Голям залък лапни, голяма дума не казвай! Значи така си изглеждала на 32, а? Да, ама аз пък мисля, че не на 32, ами НИКОГА не си изглеждала така! Сигурен съм, че когато си изглеждала най-добре, пак си изглеждала по-зле от тази мис. Поне така излиза от коментара ти.

стига бе Джулио стига си писала тука , земи едно огледало , ОГЛЕДАЙ се и се скрии от хората , баси калинките в тази шибана Б-я , баси продажниците ...

Лелче ,аз като гледам ученическите албуми на майка ми се удивлявам как гимназистки са приличали на трийсет годидишни.Напротив, едно време на 16 приличахте на лелки.Сега като гледам момичетата ,дори на 20 имат по-детско излъчване.

Кое е полякинчето - русата или тази в жълто и двете са по - хубави от тази в средата

Конь, голем! Мутрите ше и разпорат катерицата и на нея.......

Или аз съм много взискателна или тя настина изглежда доста посрествено

Да бе така взискателна и по отношение на собствения си правопис....

Заради тебе пак я рагледах, търсих нещо хубаво ама няма , в лице няма нищо с което да те грабне , а в тялото е с широк кокал и много , ама много грозни крака ...

Момичето в жълто е доста по - симпатична само дето изглежда по - ниска

Чакат я безброй горещи нощи с пловдивски баровци.

И не само... подаръци за всички, ще има от сърце, но само за този, който си плаща:)

Сладурана!

Да, този път момичето е хубаво. За разлика от доста други конкурси за МИС!

Всяка година в Пловдив виждам доста по-хубави девойки по улиците.

Може да са по хубави , но дали са по дащни? Тези конКУРси не са само за красота. По скоро е един вид каталог!

ЕДНО НАИСТИНА ХУБАВО МОМИЧЕ

Красота !

Следващият конкурс - Мис Горно нанадолнище. Ай сиктир с тия конкурсчета. Правите наивните момиченца на маймунчета.

Не на инфантилни курвета... а говорите че нашите циганки се продавали по на 16 от одгоре.

"полски произход - липса на българско гражданство" логиката на журналиста - посредствена IQ - O

Искали са да кажат, че преди това е правила кърска любов!

kokobrais

Произхожда от полето :-) :-) :-) :-) :-) демек ...