Мариана Попова, Фънки и Къци с общ концерт

Нова ТВ готви празничен концерт с известни певци и популярни лица на телевизията.

Обратно в новината

Коментари - Мариана Попова, Фънки и Къци с общ концерт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

млукваи ве вили много са си готими хората много по известни са от тебе бе осузнаи са *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

надявам се че този концерт няма да свърши с ритуално сдобряване, показващо на децата, че няма нищо лошо в това да нараняваш хората, като им обясниш, че това е "просто игра".

Още днес лягам на дивана и почвам да чакам концерта с голямо нетърпение.Дано не го пропусна!!!!!

егати и участниците - тая с разчекнатата уста а колко е куха само тя си знае -марияна ,оперния певец известен само в буново - софииско,селянчето каци - простичко и елементарно човече и тая дебела и вечно пияна свиня фанки и това ако е вип брадар и някакав елит аз трябва да имам звезда в алеята на славата в холивуд.отвсякаде ви залива простотия и вулгарно поведение-или накратко боклук

Къци ще разказва вицове,Мариана ще си бърка в носа а Фънки ще пие,голям концерт ще стане

А световно (не)известният оперен певец Юлиан Константинов няма ли да ни попее?Успех на участниците. Да забавляват зрителите не с обиди ,цинизми и омраза,а с добронамереност и позитивизъм.

Поздравления за предстоящото шоу! Дано Фънки да е осмислил поведението си. На всички много здраве и весело посрещане на Коледа и Нова година. Мариана и Къци са ми любимци. Трябва да умеете да приемате различните характери, но трябва да си давате сметка, че много хора ви гледат и сте образец за поведение. Успех на всички!

Наистина ли има такива глупци да дават пари, за да слушат вресливата Мариана, шушумигата Къци и вулгарния Фънки? Боже, слез си прибери вересиите...

Не за първи път родното здравеопазване се излага или по скоро е бездушно.Какво значи няма пътека? Нали има хора в тази здравна каса,които правят анализи за какво плащат.Толкова ли е трудно да бъде създадена ,като няма такава пътека, или по-лесно е давай народе отново плащай.Даренията ,които правях са много хубаво нещо,но защо трябва да се поставят в унизително положение родителите,обществеността?Защото здравната каса спи.Питам какво може тя и защо е създадено.Постоянно се доплаща,постоянно мрънкат,а за докторите да не говорим.Разговарят с пациентите така,сякаш сме виновни че сме ги посетили.

хубаво е , че ни предупреждават за тези предавания та да се запасим с други филми и концерти.

Пак ли тоя Кацамун?! Аман от полугове :(

Коя е тая Марияна? Какво пее?

А кой/какво е Къци?

Къци е един страхотен човек, артист и шоумен! С пожелание за лични и творчески успехи!

О, мазнокосия многознайко и тук довтаса