Концертът на Лили Иванова в "Арена София" е разпродаден

Поради огромния интерес, от днес пускат билети в секторите зад сцената, местата са с ограничена видимост

Обратно в новината

Коментари - Концертът на Лили Иванова в "Арена София" е разпродаден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майкоооо много злоба тъй тъй който може може който не може завижда

Ще ви надживея кучки

Стига реклама и PR-статии. Да, Лили си е Лили, да, има завидна, бих казал дори неповторима кариера, дълголетие и енергия, ама този концерт се разпродава от февруари. Демек 8 месеца. Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд разпродадоха техния за половин ден. "Огромен интерес" обижда интелекта на читателите ви.

И пари да ми дават ,няма да отида на концерт на Лили. Велики и талантливи са певците написали текста или музиката на някоя своя песен. Като е толкова почтенна защо взе апартамента на Янчо Таков, защо получава допълнителната пенсия, а не я подари на някой беден и болен?

На сила не ги връзва да я гледат

Сигорно половината от зрителите поручават енергийни и социални помощи, но са решили да ги подарят на "бедната "и банална вече Лили. Ум умува, ум робува, ум патки пасе.

Хората имат нужда от изкуство! Само с ядене не се живее! Трябва духовна храна!

Пожелавам на всички негативни комплексари да се задавят в БЕЗСИЛНАТА си злоба! Не можете НИКОГА да бъдете толкова силни, над нещата и дребнавостите! Не струвате дори колкото една прашинка под обувките ѝ!

жалко за хората дет са си купили билет..... Подозирам ПР ТРИК! илети не се харчат и пускат статия, как концерта бил разпродаден, как имало малко места, БЪРЗАЙ ДА СИ КУПИШ.

Ти в кой век живееш примитивен оръфляко? Билети се продават и онлайн. Теб все някой те лъже. А нямаш мозък за 5стинки да се сетиш, че сам можеш да провериш дали има билети онлайн.

Бърза, жената, като за последно да събере каквото може, че само на една пенсия по заслуги от 750 лв. живее ли се, като нямаш ни дете, ни коте? И при тези самоограничения и пестене....Какво повече да пести? Даже преди години още беше изгонила икономката си, че отишла да върне празните бутилки и не донесла точната сума стотинки......Дано я закопат в любимата Докторска градина както тя "закопа" толкова много хора....! Мислите ли, че щяхте да се вълнувате и прехласвате така от нея, ако Паша Христова беше още жива? Или Мария Мицева....Или Маргарита Радинска....Или Кирил Семов.....? Който не ги е чувал, виждал и слушал, нека си направи труд да намери някой оцелял техен стар запис от черно-бялата телевизия и да види за какво става дума! Преди години Людмо Камилата /гениялният саксофонист/ се беше изказал по нейн адрес "Тия нагаждачи закопаха българската музика и прохождащия джаз!" Защото започна като имитаторка на....тогавашната италианска звезда Рита Павоне, не с народни песни!!!! /"Малка съм а-аз....."/Но да е жива и здрава и дано поне към края слезе на земята, поблагодари и се извини най-общо.

Кучетата лаят — керванът си върви. Лили не е мой тип певица, но е железна жена, за пример! Такъв характер и дисциплина! Повечето злобари могат само да й дишат прахта.

Може да е желязна, но не познава нотите.

Галеницата на всички власти сама ще се погуби от огромната си лакомия!

Има много критични изказвания срещу Лили Иванова, но Лили си остава най-добрата . Тя е Легенда !

наистина е спряло. Пак зала Арена Армеец, пак Лили Иванова на плейбек. И зрителите, дето си дават парите за плейбека и шоуто да видиш най-възрастната певица във вселената. Боже, каква алчност и от двете страни.

Абе, и твоя мозъл е полиран, ма живееш.... Каква трагедия....

*мозък

Да изляза аз да подгрявам, а? Тъкмо ще се изпотите като мен и ви стане жежко...

Лили е талантлива певица, но композиторите и пропиляха таланта, като не и написаха нито една свястна песен за толкова десетилетия. Всички други имена в естрадата имат поне по няколко много добри песни, а примерно Васко Кеца има поне две дузини хита. Но вероятно тя си избира композиторите и песните, тъй че не мога да я жаля.

"Де те ли ни" и "щурче" са си хитове. Колко млади се изпожениха на тази музика.

Това, че са известни (разбирай въртяни често при соца по радиото), не значи, че са хубави - и двете са блудкави и скучни. Хит е хубавата песен.

Това извращение няма да спре докато не пукне ...

На тая как не й омръзна с нейните тра-ла-ла песни за репетиции?