Коментари - Косатката Лолита ще е свободна след 53 години плен в аквариум във Флорида | Лайф.dir.bg

Коментари - Косатката Лолита ще е свободна след 53 години плен в аквариум във Флорида | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато ловуват, проявяват уникални умения и опит на колективен лов, като всяко животно има собствена задача. Преди милиони години са влезли в океаните от сушата. Незнам как това възрастно вече животно ще оцелее само.

Просто ни искат да им умре в басейна от старост или да се занимават със здравето и.

Лолита ще оцелее в реална среда.... Та питам, докога ще търпим изтезанието на делфините в нашия делфинариум във Варна????

Да ги пуснат и талибаните рибари да ги застрелят?

Хората са най-злите същества. Причиняват само болка и смърт на животните... Ето един идеален пример - Свободно животно взето в плен 50 години .... Експлоатирано за пари!! Отврат. Зоопарковете са затвори за животни. Освен това, всички хора трябва да са Вегетарианци.

тревопасно, защо крадеш храната на зайчетата? И по коя причина лъва да има право да яде месо, а аз не? Другото е вярно. Само как ли това животно ще си ловува?

Ами ясна е работата - не участва в представленията и не носи пари. Пускат я да мре на свобода.

На свобода ще умре.

Много искам да гласувам , ама нямам желание..... Правителство има , други крадци не ни трябват !

Пич ти на ква дрога си ве? Кво общо има изборите в България а косатката която ще освобождават в САЩ? Аман от дрогирани идиоти!!!!!!!!

Другарите от торта "Гербер", пасти "Промяна", еклери "червено кадифе", баклава "депесарска" и т.н. не позволяват да коментираме в темите за изборите и са забранили коментарите.... Сега цяла неделя ще се ръсят сладкарски простотии и прочее простащини! Защо се счита, че като кажеш торта Гербер се яде от еди колко си процента от българите не е нарушение на избирателния закон в деня на изборите, а???????? Докога простотии в тази кочина????

Преди столетия така са пленявали индианци за атракционите.

Косатките на свобода живеят в семейни общности. Това е важен елемент за оцеляването им.

Ахкайте охкайти българи за атлантическата куцатка

За Навални!

косатка???

Явно ще мере и не искат това да стане в аквариума.

Малоумните адвокати за дебели пари просто са убили косатката. Питомно животно, каквото и да е то, не може да живее на свобода. Умира.

Kапитализъм, не изкарват кинти от нея. Свободна е да умре като куче.

До седмица - две косатката ще умре. Няма как да се приспособи в океана.

Затворете си и зоологическите градини и фермите за животни. Освен това и всички козметични компании защото те тестват всеки продукт на животни. Станете едни мръсни, вонящи вегани американци.

строейки Хаинбоаз?!

Пак е по добре от индианците. Добре че не е индианец, щяха да я застрелят, като другите индиапци и негри

Пич на каква дрога си? Военният министър на САЩ е негър, президент имаха негър........В България кога ще имаме министър-председател или президент циганин или помак????

надявам се .никога