Коцето Калки показа извънбрачния си син

Коцето Калки показа 2-годишния си извънбрачен син по време на бенефисния си концерт вчера на сцената на Театъра на армията.

Обратно в новината

Коментари - Коцето Калки показа извънбрачния си син | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Концертът се проведе на рождения му ден - 09.12, на който навърши 50 години.

Ако бях Азис /Васко/ щях да имам подозрения, че PR-ите ми работят и за Калки. Щях да си мисля - този се конкурира и с мен и със Софи Маринова

Абе не стават така нещата. Извнбрачно дете от краткотрайна забежка. Що за лудост! Дори не е имало връзка. Що за хора са това. Има ли Калки още деца за представяне. И съпругата му българската Анджелина Джоли ли ще бъде като ги приеме всичките, ако има такива.

Пошла и грозна история! Този уж много одухотворен екземпляр концерт ли е правил или презентация на някаква псевдо мъжественост? Панаир на суетата за сметка на едно дете и две жени. Интересно ми е дали толерантните във форума са преживяли и преодоляли показни изневери или са просто лицемерни?

Точно така стоят нещата. Анти мъжкарско е да не се лишиш от нищо и да прехверлиш цялото бреме на другите хора, при това на най-близките си.Безодговорно и вятърничево поведение. Признал бил. След две години. За сметка на кого и на какво. Защо баща му на Коцето не е бил на представянето, Сигурна съм, че не одобрява тази ексцентрричност.

Детето страшно прилича на Наско от БТР.

Да си покажеш копелето на сцена - тоя заби и циганите в земята

Е това вече е БГ-грубиянщина и бай ганьовщина, да не кажа простащина. Този термин копеле е нещо, за което кръвта Ви ще плаща. Този етикет и обида е просто нещо, което ще Ви се върне като бумеранг!

да чукна на дърво, да не ми се случва

А твоето поведение е адски цивилизовано.Кълнеш като дърта циганка. Но съм чувала, че и клетвите се връщат. А не е и християнско.

Що за човек трябва да си, за да наречеш едно дете, независимо при какви условия е родено - копеле. Дано обаче ти да не си се размножил.

Ами съществува такъв термин и той има своето значение. Какво лошо има в терминологията. Лошо е когото със съзнателни действия лепнеш на детето си този термин.Това е действителността. И да я заобикаляме с нагласени и подбрани фрази тя няма да се промени.

Ани ,кой я знае като лекар?Всеки казва жената на Калки!А пък се облагодетелства и финансово.

Ами тя Е лекар. Кардиолог е. Знаят я естественно и колегите и пациентите й. Тя не е кифла, а достоен човак. И според мен тя е зрялата в семейството и тя го поддържа. Не вярвам да е финансово зависима с тази професия.

Освен това те са заедно от студенти. Както се знае тя никога не е търсила известност. Така, че в случая не търси под вола теле.Не е с него от комерсиални цели. И явно е много силен човек, а за да си такъв трябва да притежаваш доста качества.

Всеки разбира живота по свой начин. Но никой не е Бог да съди другия. Лесно се критикува, но всеки има своите лесни или тъжни и тягостни моменти в живота. Не е редно такива груби сравнения като стадо бизони или др.да бъдат лепвани в пространството. Неговото семейство си е негова работа! Той знае каква е цената на всичко до тук!

Ами щом считаш, че така мислиш - не съди и ти другите. И по-добре леко грубовато, но истинско, вместо аморално и асоциално. Не мажеш да отричаш морала и нормите. То на всеки му е нещо. Ти така би оправдал и масов убиец.

Като говориш за цена - в случая други я плащат. А двама от тримата потърпевши /съпругата и извънбрачното дете/, плащат голяма цена съвсем незаслужено. Ако Калки беше жертвал нещо от себе си и собственото си удобство и беше постъпил като мъж, без да се крие зад полата на жена си, сигурно щях да ти призная коментара ти за актуален.

Негова работа си е.Оставете човека на мира-гледайте си насраните задници.

Много зряло. Това е форум и тук се дискутира. Забележката е глупава и не на място. Освен това ние не обсъждаме човека а негова масова, организирана публична изява, която той сам предлага на обществото. Наистина даденият човек не бива да се поощрява с внимание, но така или иначе занимава хората със себе си. А що се отнася до насраните задници....може би само твоят....въпрос на лична хигиена.

Твоя живот е наред че тръгна и да дискутираш хахахах

Типично за Калки. Какво има да го съдим или одобряваме. Цялата история е ненормална. Въпреки, че такива истории ще намерим много при циганите. А къде отива семейството? Точно защоти сме в 21-ви век, трябва да имаме морал и да сме социални същества, вместо да приличаме на стадо бизони. Семейството е много важно. Това, което е изфабрикувал Калки - не е семейство, а кошмар. А и т. н. му съпруга, Жозефина - не я разбирам. То може човек да понася унижения, но чак толкова! Тя все пак е лекар.

Изключителни сладури! Да му е живо и здраво детенцето. Чисто малко ангелче!

AIDS-СПИН - "Невидима заплаха" "Завръщането на джедаите." "Империята отвръща на удара" Принцеса Леа. Силата е в теб -помогни си сам!

Чест му прави на човека,че го е признал и го е грижа за него, а не като гадната комуняга стефан данаилов които е отгледал чуждото дете а своето е изпратил в изгнание в америка без да дава пет пари за него.

Да , чест му прави. Но аналогията Ви със Стефан Данаилов, мисля, че е неуместна, имайки предвид жената-майка, която е доста неприятен образ!

Абсолютно си прав, а стана ясно че тя го е завела в Америка, а не го е пратил Данаилов. Той също го е признал, нали носи неговото име.

Е като е такава чест за теб, аз искренно ти пожелавам твоята половинка да ти окаже съшата чест и да те дари с дете от друг / друга. Честа може да се падне на теб или на децата ти. Радваш ли се?

Ау, сладурче голямо. Не прилича на българче. Не е мургаво и с черна коса. Да е живо и здраво. Калки ме кефи.

Всеки гледа себе си. Със СПИН прошка няма. Помнят какво стана с Фреди Меркюри и то 1991 година,а той имаше всичко за което може да мечтае един човек. Всичко! Allles! Va Bank! За мен лично това са лоши примери за младите. Точно това коментираха преди 2-3 дена и за Русия,сред младите имало много заразени. А те са много напреднала нация в интерес на истината.

Чест му прави! Малко са хората в БГ, които могат да се изправят пред задръстена България и да кажат: Това е сина ми, обичам го, но не е от законната му половинка!

Да постъпил е с "чест" към всички в тази история. Към съпругата си, като я е поставил пред свършен факт, да приеме изневяра и плода на изневярата: Към явно влюбената майка на детето, която наричаме любовница и която е оставил сама, с дете, но без истинско семейство и към едно невинно същество, също без право на избор, което от раждането си е поставено в позиция да се съобразява със странностите на създалият го възрастен човек, също както двете жени, а детето все пак е момче. Не се прави така. Този не е господ, за да си играе със съдбите на хората около него.

Да му е жив и здрав синът!

Именно заради тези примери С Полигамия е разпространен и толкова СПИН. Лоши примери. Чумата на 20 и 21 век. Това е Истината.

Защо една европейска страна като България трябва да се сравнява с едни изостанали острови в Тихия Океан. Страна с Вековни Традиции? Питам Защо?

Именно германците са дали на света Монoгaмията,Моногамното семейство през 16 век. А това е Полигамия тяхното,на медицински език. Името идва от Полинезия където има такива случаи. Изостанали острови в Тихия океан. Германците са дали и на света Прочутия Хамбургер,Лебервурста,Наденичките,Кренвиршите и така Прочутите неделни семейни тържества-Пикници и Уикенди. Това е Истината

Ти си за електрошокове, обикновени лекарства няма да ти помогнат ! полигамия -от греч. многочисленный и брак

А, това ли е малкият Христос-ков? Много прилича на батко. Абе къде е батко?

За съжаление"Хората на Изкуството са извън Законите За тях няма Закони Това е Истината

Поредния Изперкал "Човек на Изкуството" в кавички

БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Не съдете за да не бъдете съдени! Всеки има право на щастие. Харесвам го защото е космополит, харесва ми музиката която изпълнява, всичките му начинания са направени с любов - и танците и ролите на сцената. И знаете ли, вие които сте изписали всичките тези помии, май доста му завиждате. Е това, българско качество ако се опитате да изкорените, животът ви ще стане доста по-добър.

Падмасамбхава Махаращра Ришабхадева Чакрасамвара

Този не е за семеен психолог-терапевт,а за психиатър!Абсолютно избиване на комплекси е това афиширане и реклама на детето в почти всеки ТВ канал.Детенцето е много сладко,но къде е моралът на "набожния" Калкин!

ама всеки си решава бе -ако аз съм жена му ще го пратя на майната си

Помните ли го оня крилат лаф че е...нето не е повод за запознанство?! Хубаво е...л си , но защо трябва да се излагаш, а и да нараняваш човека до себе си. На това му се вика слаба полова култура...

как е маестро бхагаван,коце?)) религята ти не учи това?) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много сладко детенце! Да им е живо и здраво! Не бива да го съдим, за да не бъдем съдени. Но защо у мен остава някакво нелепо впечатление, че чрез детенцето си направи реклама на концерта. От месец вече само за това се говори, а не за музиката му.

Поздравления за сина на Коцето Калки,да му е жив и здрав и да го радва. Въпрос към журналиста написал статията:Уважаеми/а, много грозно е написано и повторено.извънбрачно,извънбрачното дете--няма значение от каква връзка е.има си и майка и татко.не е важно, че е извънбрачно,важното е че го има и е обгрижвано и обичано дете.Стига с тези изтрити клюкарски лафове. Да не би да е престъпление.

той си каза ,че много е искал да има дете , което да продьлжи рода и генитему, когато жена му не е успяла да му даде дете, така е решил и те всички- жени и дете са в цивилизавани отношения

Не, няма

детето е голям сладур, а Kоцето Kалки не го съдете. искали са свое дете, не са посмели да осиновят. Tака са решили.дали е егоистично или болезнено те си знаят. щом не са се разделили след това значи се обичат въпреки това. а маиката, тя си е поела риска. Kато на ламбо историята.

Браво на него. Достоен мъж. Малкият е голям сладур!

Какво значи извънбрачно.80% от децата сега са извънбрачни.Който пише и който редактира да вкарва малко мозък.

Ами прочети и ще разбереш какво значи. Значи че в момента е женен за друга - дали официално или не е друг въпрос. А детето е от друга, с която не живее.

Да му е жив и здрав сина!Сега разбрах,че Коцето е нямал досега деца-това е най-големия дар!Радвам се,че не го крие,че жена му се опитва да го разбере,чест и прави!Детето е голям сладур!!!

когато искаш да имаш деца се развеждаш и имаш

.....или просто си осиновяваш.

ха ха,в кой век живеем,та трябва да раждаме само ако сме женени........

ТОВА ДА РОДИШ ДЕТЕ НА ЕДИН МЪЖ Е НАПРАВО ВЕЛИКО НЕЩО.

Ами хайде -вдигай краката и раждай

Щом казваш, на мен нещо съвсем нормилно си ми изглежда....

Циг... Ромките го правят непрекъснато.

Оставете прелюбодеянието ,какво ще даде на това детенце ,което не е виновно с нищо ,мръсен ,дърт нахалник,с Тартюфски номера -за него две тухли и топките му между тях...

Смях се с глас на твоя коментар ! Право в десетката !!!

ДЕТЕТО СИ Е ДЕТЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е БРАЧНО ИЛИ ИЗВЪНБРАЧНО.

А знаете ли, че майката на това хубаво детенце е една прекрасна млада дама, два пъти по-млада от Коцето. И девойчето явно е влюбено, а любовта му е не до там споделена, както се разбира от страницата му във фейсбук...

Човекът е женен, какво си представя.....

Има извънматъчно, но имало и извънтатъчно раждане-е. Така и предполагахме, като гледаме този скромен зъболекар.

Г-н Коце-Калки,срещу Вас се водеше разследване за притежаване на педофилски материали,доколкото си спомням,бяхте 4аст от организирана група,която МВР разкри.Ако бяхме нормална правова дьржава,отдавна да бяхте изолиран,за контакт с деца щяхте да бьдете незабавно арестуван.

това истина ли е!????????????????????

Бъркаш персонажите нещо. Такова разследване срещу Коцето НИКОГА НЕ Е ИМАЛО!

не бих искала да съм на мястото на жена му. макар че лично аз му бих била шута одма... той нали е много на ти с кармите и боговете, та те ще му опростят греховете.... коце, коце...:-((((((((((((((9

На 100 мъже всеки един си има по един харем. И това е България,моля.Какво остава за мюсулманите и арабите.

Много хубаво детенце, да е живо и здраво. Обаче никакво уважение към жена му не виждам в тази ситуация. :(