Коя е Лорън Санчес – годеницата на Джеф Безос

Латината сложи край на първия си брак заради милиардера

Обратно в новината

Коментари - Коя е Лорън Санчес – годеницата на Джеф Безос | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ли виждат в Безос служителите на Амазон, които не могат да отидат да се изпикая когато им се наложи?

В САЩ наемният труд не е крепостен! Като не ти отърва - НАПУСКАШ.

50% от работните места в САЩ са осигурени от милиардерски корпорации, които не плащат много. Така, че хората нямат кой знае какъв избор да се местят от работа на работа.

25 г живея в САЩ и съм по-наясно с трудовата заетост. 3/4 от американците работят в малки или средни фирми. В малки да се подразбират и субконтракторите - самонаетите. В САЩ няма големи промишлени предприятия с мравуняци от работници.

Не знам какво Лорън вижда у Безос, но трябва да признаем, че той явно у нея вижда отвъд външния вид, което е нетипично за милиардер. Вместо да се украси с някаква млада гърла, Джеф си е взел грозновата, гротескно тунингована зряла жена. Дори ще се ожени за нея. Един от двамата е голям късметлия, другият е много наивен.

Тук ми намирисва на копаене на някакво злато - gold digging.

а добротата на безос, която никой не виждал според санчес, би се видяла от хилядите му служители, ако им направи условията на труд по-добри, за сметка на трупането на милиарди в банковата сметка на безос. Но ок, мила санчес, хората са прости и не виждат

безос има нужда от очила или лазерна операция. Иначе жената съвсем очаквано зарязва предишният си мъж, който не е бил милиардер, за да се омъжи за милиардер.

Много добър и обичащ човек е Безос. Особено към работниците си. Плаща им минимално, изисква допълнителни часове работа от тях (експроприация) трябва да питат за разходка до тоалетната, живеят на държавни помощи и купони за храна, защото възнагражденията им не са достатъчни за покриване на месечните им разходи за живот. А в платформата си Амазон прави дъмпинг на цените, краде идеите и продуктите на най-успешнете продавачи като създава свои аналози и ги пуска на по-ниски цени, за да убие конкуренцията. Абе изобщо много добър човек

Много интересни разсъждения. Никой не задължава никого да работи за Амазон. Ако не ти изнася, напускаш и си намираш друга работа. Пословично мислене тук в БГ. "Ама аз съм с две висше образования а работодателя ме кара да работя и не ми плаща достатъчно". Ами като не ти изнася - напускаш и и си намираш нова работа и това е. Но хванал ли си се да работиш за този човек значчи си се съгласил на условията му на работа и трябва да си изпълняваш задълженията съвестно, а не да си мислиш че си принц или принцеса и някой е длъжен да ти изпълнява прищевките.

Zaври си съветите .....ютам и иди му работи

Принципно си прав, но и другата страна е права - никой не е длъжен да стои някъде на ниска заплата и недобри условия на труд, но и работодателите следва да се поставят по-често на мястото на служителите и да дават повече от себе си. Щото картите в живота непрекъснато се раздават и днеска си горе или долу, а утре не се знае.

лупи...няма смисъл да образоваш Българопитека...той иска да му плащат колкото му се иска, а той насреща да дава почти нищо... все пак разбери ги хората с две ВИШИ...бабите и майките им нали са ги отгледали с "учи мама да не работиш" :) СеШ ли се?

Не знам каквпо искали българопитеците ( от които явно вие сте видни представители) , но борбата на наемната сила за по- добри условия е започнала в Америка през 19 век. Така че американците са първи мрънкала според вас. А вие сте засрали си очите хорс от средновековието, . , когато безправието и грабежа са били норма. Да си затърсите и никога да не намерите рабитс, й да пукнете

Разсъжденията ти са плоски. А къде да иде да работи един човек с ниско образование? Могат ли всички да бъдат висококвалифицирани мобилни кадри, които само за седмица ще си намерят нова по-добре платена работа, пък ако ще и на другия край на страната ? И да заплашат с това работодателят си, ако не им даде "заслуженото" повишение? Не! Голяма част от хората във всяка страна са ниско квалифицирани и техният труд трябва да бъде заплатен достойно, а не да бъдат обречени на бедност и робски труд, докато предприятието трупа баснословни богатства. Америка има опит с трупането на капитали на гърба на безплатна работна ръка, която няма къде да иде. Синдикализацията в Щатите е все още мръсна дума. Нека си го кажем, Щатите са една бананова република на свръх богати и техните слуги... Средната класа е никому ненужна

тааа ве? Ма откъдя на къдя бре... ма от дек на дек

За разлика от повечето извратеняци и педофили в клуба на милиардерите

хайде бе! Явно правиш някакво загатване, че богати мъже си падат по млади жени?!!!? Ами тия млади жени които си падат по стари богати мъже къде са в цялата схема? На мен ми се струва win win ситуация. Или с други думи, къде ти е точно проблема?

Поне засега нищо не се е чуло за него. Може наистина да си пада по жени при това на неговата възраст, а не да се крие по-добре от другите.

На великите просветители на запада. Тва, че персонала тря пикае в бутилки да не изпуска графика си е нормална краварска практика.

Идол ми е йор мадър. Отгледала е голем посерко. Кой ти е идол на теб? Онзи ниския, който е бил бит и малтретиран като малък и който сега избива мегаломански комплекси? Този ли ти е идол, подлога?

Ето къде ще отиде останалата част от богатството на тоя рептил !