Коментари - Коя ще е първата дестинация, която ще посетите след пандемията? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не съм се спрял от 10 години, но България все още ми е напълно достатъчна, има стотици места, на които не съм бил, а отскоро подхванах и планините, там пък има хиляди местенца, невероятно красиви и повечето и трудно достъпни, до които имам желание да отида, живот и здраве, така че изобщо и не мисля да напускам страната с цел туризъм, дори и след пандемията!

Скоро няма да има край на пандемията, така че е рано да се мисли за дестинации. Все пак, нека помечтаем!

Възможно най тъпия въпрос ?!! Ами мили мои неофити, когато имам парички и сега ходя на Дестинации , както ги наричате. Това , че имало Ковид е ваш проблем, а не мой.....При мен няма Ковид, дори съм забранил в къщи на Жената и всички други да се споменава тази дма, а някойе казал Ковид и изхвърча на улицата ! Ковида в само в медиите и в Сайтовете за новини , като този ! 3 Пъти от работа ни подлагаха на тестове, как един път не ми намериха Ковид, Ковидддд....щото аз не вярвам в него и не се пазя от него, а как тези дето ходиха с Тиксо залепено на Маските точно на тях показва ,че имат? Луда работа..................В моята къща , който спомене и на Майтап думата Коронавирус , просто го гоня............. Писна ми и от вас идиоти на пропагандата !

българите ще си стоят вкъщи. Защо няна отговор Никъде няма да ходя не ми стигат средствата

Много обичам Южна Европа и Средиземноморието , но не съм бил и бих посетил Хърватстска и Словения . Знам че са много красиви страни . Особено Словения е изключително уредена държава с красива природа . За Дубровник в Хърватия също се знае , че е изключително място .По пътя бих минал и през Белград и Нови Сад понеже никога не съм ходил там .

Няма да сгрешиш. Цялото адриатическо крайбрежие на бивша Югославия е много приятно. А остров Св. Стефан е супер лукс.

Банкя естествено

Че кой ви е казал, че пандемията някога ще свърши? Или че към нея няма да се добави нова - от друг вирус? А и как го виждате това "да свърши" пандемията? За да пламне света бяха необходими 2 -3 месеца. За да се приключи ще са необходими поне 2-3 години, а по-вероятно - повече. Трябва да са изпълнени 2 условия - има открита ваксина (а при многото щамове тя няма как да е универсална) и открити лекарства за лекуване. И след това - масово производство и разпространение и на едното и на другото в световен мащаб. А по чисто логистични причини нито производството нито доставката са възможни в кратки (от порядъка на половин до една година) срокове. При това, без да говорим за необходимите пари. Така че - поне в обозримо бъдеще забравете за това "след пандемията".

Първата ще е тази,която не посетих това лято-добре,че ми върнаха парите!

lainaria

Антарктида, разбира се; там под ледовете се крият архаични щамове, много смъртоносни, защото човечеството не се сблъсквало с тях и имунната ни система няма адекватен отговор; ще бъде чудесно да се срещнем с тях в компанията на доц. мангъров, за да се "омешаме" хубаво и да минат и те; после ще обиколим медиите, за всеки случай

Изгоря ми пътуване в Холандия, извинете Нидерландия :)) Надявам се през пролетта на 2021 да го осъществя. Голяма обиколка през всички по- големи градове. Тотал - три седмици. А дано !

Успех, късмет и по-полека в Амстердам;)

Холандия, извинете Нидерландия - не била затваряна и минута ... от както се говори за COVID-19 ... Онзи ден се върнахме, няма барове и кръчми ( само за вкъщи продават. няма музей да цаката по 20 евро за вход да гледаш евтини реплики на Ван Гог.. но улиците са пълни с туристи и местни и се кефихме на коледни базари с пържена рибка и биричка...

На майната си

Виетнам И по-точно в Сайгон и в джунглата Дано не пукна преди това, но на всяка цена ще отида!

В МАХАЛАТА ИЗБОРНАТА СЕКЦИЯ - ДА ГЛАСУВАМ ЗА БАТЕ БОЙКО !!!

А на бас че тоя път ще пропуснеш .. и Корни няма да можеш да подкрепиш - дядкa.. Зашото до изборите ... я Корни я ти...

Въобще няма да чакам никаква пандемия. Вече си стягам багажа от няколко седмици и ми трябват още толкова за да реша окончателно - Аляска, или Сибир. Свъвременният начин на живот води до изтрещяване на всички нива!

От къде кинти , иначе съм с теб .

Никъде. "г*з път да види" не ме влече

Ако остан жив , ще посетя гробищата за да се сбогувам с близки и познати. Ако не оживея, значи може да ме търсите пак там. Голям избор.

Определено Антарктида! Макар че още се колебая там ли, или на Луната...

Като гледам как 40% от българите казват, че нЕма вирОс може да отнеме време преминаването на пандемията и след нея първата дестинация да ни е централните гробища... За да изпратим тези, който не са имали късмет, пари или просто са живели в тъпа област без болница. А може и ние да сме си легнали там. Тогава за отговора на този въпрос, ще ви трябва медиум.

Литва, Латвия и Естония. Трябваше в началото на юни 2020 да съм там, но ще изчакам до 2021 година. Дано всичко дае наред!!!

Бачо Иване, блазе ти, Януари бях там, и адски ми хареса С по няколко думи: Естония - магия и загадъчност Латвия - красива страна и красиви жени Литва - виж Латвия х 2;)

Ако все пак греша и не съм прав за 2021-ва - веднага отивам в Азия, където първо отворят. Япония. Непал. Дори в Китай. Но трябва задължителните маски да са отменени, да не говорим за карантини и т. н., за да е нормално преживяване. В Латинска Америка и в Черна Африка и сега са отворени доста от държавите - но в такива дупки не бих отишъл и при нормални условия, дори в така наречените туристически държави. А сега, като са изгладнели десеторно от мизерията след локдауна - шансът да ви пречукат на улицата е още по-голям.

Хаха, кой ви каза, че СЛЕД "пландемията" ще ви върнат правото да пътувате? Нали точно затова я създадоха и въведоха - за да ви вземат всички човешки права. Защо изведнъж да размислят и да ви ги върнат пролетта? И за да сме по-конструктивни все пак, ето ви по-реалния и важен въпрос: Какво ще направите по въпроса, ако пролетта все още огромната част от света е затворена? До октомври почти целият свят извън Европа беше напълно затворен, а оттогава насам Европа се превръща в огромен концлагер и ще бъде даже по-затворена от останалия свят.

Защо изведнъж да размислят и да ви ги върнат пролетта? - Ами мн просто - за да спечелят и самолетните компании, хотелите, такситата, музеите, баровете и ресторантите... още?

Уви - тези които планираха "пандемията" - ще спечелят много повече, ако ограниченията си останат. Единственията ни шанс е да ни дадат още малко да подишаме - може би и следващото лято - преди да падне резето.