17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кралица Рания има доста сполучливи и ненатрапчиви пластични операции на лицето.Преди тях е изглеждала като всяка арабка с голям нос.Не може да и се отрече, че има прекрасен изискан стил и усет за красивото.Изглежда и се облича много по-добре от Мелания Тръмп,която лично за мен е една закачалка за дрехи с доста зъл поглед.Няма никаква одухотвореност за разлика от Рания.

Тази от ляво дъщеря изглежда много красива

Лошият ген на бащата се е проявил при щерките, затова отстъпват по красота на майка си.

Засенчила била дъщерите си...Що за човек трябва да си за да изразиш по този начин! Беден речник, липса на морал, ниска култура. Срамота. Това са подрастващи момичета, бе! Може ли такова нещо! И двете приличат на майка си, но са със собствен стили красота.

не е само това, че кралят не е красавец. рания сега е много красива, стилна и изискана жена. но снимките й преди брака показват доста по-различна картинка, особено що се касае за носа...гугъл-"Queen Rania before her marriage". дъщерите й приличат на това, което тя е била реално в младостта си. природата не можеш да я излъжеш, време е отнова да се намеси пластичната хирургия...

Бог да ги благослови и да са живи и здрави !

Не я познавах до момента откакто нашия президент не отиде там на посещение със съпругата си , но като я видях в първия момент си помислих че е някаква манекенка! После се сетих разбира се че е супругата на краля! МНОГО е чаровна и стилна жена ... , със сигурност и добре образована ! Радост и красота отвсякъде ! Не на шега :-)

Какво симпатично семейство! Да се живи и здрави, дано дълги години да си управляват кралството в щастие.

akud

хохохох радева на всяка снимка е в стойка пикаеща крава

Уя ти в ква поза е?

Ми как няма да ги засенчи като е избрала бащата на база големина на банковата сметка единствено. Кралят, от друга страна, добре,че има кинит, че както е грозен и свръх нисък щеще да си умре девствен и Рания само на снимки щеше да я гледа.

Нейното име е финес...Финес с палестински корени :) Къдрокосата й дъщеря е много красива...Като се разпъпи, може да задмине майка си. :)))

Жал ми е, много сте сбърканяците като тебе...

След едносричните имена на момичета, които ще напълнят ефира след 15-на години идват на мода имената, произлизащи от Мелания и Рания. В краен случй може и Месопотамия.

как няма да ги засенчи, като дъщерите й имат кривокрак и грозничък баща. Неговите гени са взели превес при всичките им деца.

Нещо грешите. Крал Абдула II е наполовина англичанин, майка му е чистокръвна англичанка. Погледнете по-добре на снимката чертите му. Кралица Рания е йорданка от палестински, т.е. арабски, произход.

Добре че е кралят, та да имат малко европейски вид.

Защо кралицата и дъщерите и могат да не се забулват и да се обличат както искат, но не и жените от народа?

това е една криворазбрана цивилизация, народа не е ходил да учи в Париж, засега ..

Защото "жените от народа" са твърде прости и комплексарки, а това трудно се преудолява. В Йордания отдавна не е задължително да носят забрадки, фереджета и тем подобни. А кралицата е непрекъснато сред тези жени и ги агитира да се модернизират, но тъпотията трудно се преудолява - изисква десетки години на образованост.

дори образованият и модерен мечо трудно преУдолява някои правописни капани

Рания е изключително фина, стилна, красива, образована дама, една от най-забележителните съвременни жени.

Де да имаше някаква полза от нея Ама няма.Такива кукли освен да ги снимат за друго не ги бива.