Кралицата на Дания абдикира, за да спаси короната и брака на сина си

Престолонаследникът принц Фредерик беше забъркан в изневяра с мексиканска звезда

Обратно в новината

Коментари - Кралицата на Дания абдикира, за да спаси короната и брака на сина си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен пък ми мирише на изнудване на бабишкерата. Миналата година неочаквано отне титлите на другия си син и децата му, тая година абдикира. Какви са тези странни действия? И най-вече какви ли ги е вършила тази бабишкера с неограничена власт. Била прекалено стара и немощна? Та тя изглежда здрава като кон.

Датската кралица Маргрете не е вчерашна. Едва ли бракът на Фредерик е бил аргумента, който е натежал, за да абдикира един монарх на нейната възраст. Вероятно има по- дълбоки причини, които няма да разберем. Спекулациите относно така наречената "изневяра" също са доста съмнителни. Дали е имало изневяра, пак няма да разберем. Кралските работи може да интересуват само историците, които изучават монархиите. Не виждам особена причина това събитие да е от особена важност за България и българския политически и икономически живот.

Маргарете II абдикира, защото възрастта и здравословното състояние ѝ пречат да изпълнява пълноценно задълженията си. Кралицата е умна и мъдра жена. Стига сте писали глупости.

Маргарете идва в България специално да посети гробницата в Старосел и дари пари за направа на пътя от селото до гробницата.

Явно е ,че австралийската снаха е напирала да стане кралица ! А престонаследника вроятно е путьо маринкин -датски ! Така е вече в либирастките държави !

Интересно, как толкова ,осведомена,, персона като Вас си губи времето под статии в дир.бг.

Изневяра има когато жената кръшка. При мъжете е само флирт или авантюра, но не и изневяра.

Мъъъъка, няма да мога да спя дни наред. Божееее.

Малиии, и на тая кралска фамилия ли намериха снаха от мааалата? Някоя от САЩ актриса нямат ли, бря, Black lives matter, дрън-дрън... мъжът й изневерил, е ще е първият, ша знайте. Не че поощрявам, но за какво да го напуска, имат деца, ще страдат, отделно рискува короната им.

Много "хитър" ход, няма що. Монарсите постоянно го прилагат този номер - например Фердинанд така ни докарва няколко национални катастрофи и после "абдикира"... в полза на сина си. Едно време белгийския крал Леополд известен със зверствата си в белгийско Конго (режел ръцете на "мързеливите" конгоански деца, които работели в плантациите) - и той така абдикирал в полза на синчето си Балдуин, който пък после платил да убият водача на борците за права в Конго (бил се отнесъл неуважително към баща му). На същия тоя Балдуин днес има кръстен стадион (бившия "Хейзел"), ама на кой му правят впечатление такива подробности в столицата на "демократична" Европа.

Сещам се за стадиона "Крал Бодуен", може би за него става дума.

Как се пише и изговаря е лингвистичен проблем,умнико ?!

Има си палави мъже и жени, това изобщо не учудва никого. За мен най-интересното беше това: "..., за да дадат нормален живот на четирите си деца, в това число ги записаха в общински училища." Дали някой наш политик би направил това?

Не е така, както изглежда. Кристиан и Изабела бяха в най-скъпарската частна гимназия, в която се оказа, че доста ученици са били подлагани на тормоз, и това беше причината Кристиан да напусне гимназията.

Оо, колко още ша го обвинът че ги е ебал !? Маани!

Е, не съм го казал аз, я!

Ба, той престолонаследникът е ,,бил мадурите насам-натам" и...после мама да спаси брака !? Царете, кралете трябва да я карат на ПОСТ И МОЛИТВА и ...на ръкоделие. Така ще са чисти пред Бога, пред себе си и ...поданиците.

вече като е крал може да кръшка безнаказано, така ли?

На мене още преди да стъпа у датско ми беше ясно, че датчаните, като другите северно-европейци, обичат патладжани и сичко мургаво. Та, и тоя Фредерик така. Австралийката ако е на место, ще требва да му върне жеста, както Дианчето направи с нейния дебил, дето яхаше камили...

Геновева Казанова - тая мексиканка май не е от индиански произход.

Има слухове, че прословутата (кино)банда на Егон Олсен отново вилнее в Дания, и кралицата е била принудена да абдикира.

И защо ни занимавате с тези кралски паразити и отживеляци, моралния облик на които е подходящ само за вицове?

В смисъл сега като е престолонаследник е лошо, че е изневерявал, ама сега като стане крал и няма да има проблем?

само, ако съумее добре да го прикрива. Това обаче ще е доста трудно, а за наш Фреди- направо немислимо. Невероятно ниски ниво на интелигентност. Та, ако го направи пак, ще му се наложи да абдикира скоропостижно.

просто онази натегачка от Тасмания толкова драпа за короната, че след като ѝ я дадат, затваря очи за всичко останало.

Имам връзка с Максим Каракаш от 5 години, той е бизнесмен и се грижи много за мен. Купува ми всичко. Женен е, но със съпругата си има свободен брак и всеки си има свой личнен живот. Не е важно момичета дали имате брак, а дали имате любящ мъж до себе си, който се грижи за вас и ви обича. Максим ме обича мен много.

ужас

Зло свекървище, а пита ли снаааха Маргарете преди това , дали иска да е чучело кралица до тоя паун? Аз ако съм на Маргарете, че им е...ем мамата и на монархията и на кралицата, че си стегнем куфарете , тескеретата и беж бегом обратно у топла Австраля със солидна кралска издръжка у банката, за нанесенетите стрес и унижение, че бройкам млади офицер„ета от гвардейската армия на британския крал :)

Дали нямаш предвид снахата Мери от Тасмания? А не Маргрете.

Бе де да ги знам, Мери , Маргарете се магарици. Единия принц изневеявал , жена му ревяла, кралицата свекърва решила да абдикира да затвори устата на снааата като я напраи кралица, я тва разбрах от превода на Дираджиите:)

Какви царици, кралици и т.н. плод на братска любов харчеща безумни суми, разстрел в гората!!!!

верно че имаха такъв план Б , 2001-ва като дойде Симеончо , те му се издървиха , той ги издуха !

Кво ни занимават с глупости, ако нямат краварски губернатор там тия в Дания ли са , Норвегия ли са, кви са не ми време, ще им пратим кенеф мъртъв от Козяк да им оглави кралството и царството

Идиоти прости, и колко години ще държите тая нищо н значеща за никой тука глупост в дирника от цереу

Ти си искаш Мунчо и това си е

но си е друго да погледнеш малко по-така , отгоре и над просташкия стил загнездил се у нас вече 15 години , че и повече .

Егати рептила гаден.

какъв мил пиар. просълзително

норвежката принцеса й го набива негър шаман, така че кво толко, една мексиканка е ударил на банцига

Западен разпад. Краслиските семейства би трябвало да са най добрите хора, да дават пример на обикновенните хора. Кога видяхте за последно Путин или Си Дзин Пин да изневеряват.

Е, точно Путин си изневеряваше на жена си колко си иска, от Кабаева даже има деца, макар че не съм сигурен дали още беше женен, когато му се роди първото дете от Кабаева. Пък за Си всичко е доста покрито, едва ли ще изтече някаква информация дори да има харем.

Допълвам, че Путин се разведе 2013, а първият му син от Кабаева е роден 2015 година. Самата му връзка с нея обаче е започнала преди да се разведе. Формално Людмила се разведе с него и заради връзката му с Кабаева, от една страна изчерпани отношения, от друга страна защо да се унижава да му бъде съпруга, докато той си хойка.

те за "има нещо гнило в Дания " ми разправят . Хем на три морета сме били !

размина се отколешната мечта на зевзеците за ДНР - датска народна република. Маги ги надхитри !

Какво ли не правим за "ДЕЦАТА"

Бахти вапирите!

А можеше просто да стане премиер като Путин

Шило

Пуснах сълза!

"кралски експерти" Хахаха

От тесния генетичен кръг и постоянното кръвосмешение, тези всичките изглеждат като болни хора.

Абе, не знам как изглеждат, ама Елизабет изкара до 97 години, а тази жена кара 84-ата си година.

Понякога се мешат с мексиканки - затова.