Кралицата на попа на 60! Неповторимата година на Мадона (галерия)

През 2018 година световната поп икона празнува 60-и рожден ден, издава нов албум и окончателно решава, че ще живее в Португалия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жива и эдрава да е жената..., ама е крайно време да почне да си гледа старините и да спре да трови с перверэиите си и да иэмъчва публиката с беэдарното си "пеене". Вече е писнала на хората.

Никога не си бил на океан. От 15 години почивам само покрай различни океани и няма да се върна покрай море за почивка.

Кралица на попа... Тая да не е попадия? :)

На попа, на оная му работа.

На попа, на оная му работа.

Интересно, такива като тази Мадона, какво правят с осиновените си деца, когато престанат да учат и са на възраст - пълнолетни и не могат да бъдат включени в съответната годишна декларация за семейно подоходно облагане? Разтурят ли осиновяването и им бият шута да се оправят сами в джунглата на асфалт, или имат още по-тежка съдба - връщат ги от там от където са родени!

Жива легенда!

Гледай я тая. Няма деца щото яде Отровата на арабите. Яде Наркотици и става олигофренка и после негрите и взимат Работата, Парите, Къщата и ДЪржавата....Арабите и продават едно отровно лаино- наркотици, за което искат по 1000 долара на грам и после и взимат всичко останало, след като стане Олигофренка.

Буила е нещо през 80 години: свежа, различна и необременена. След това нарочно започва да шокира с извратености, защото вижда че това продава. А днес е една идеологизирана кукундрела.

Тази брутална, безскруполна жена е олицетворение на сатаната.

Чак пък толкова, така са ѝ казали на жената, просто бизнес модел. По-лошото е, че е посредствено некадърна.

Има доста певци и групи, които трябва да връщат пари на хората посетили концертите им. Мадона е на първо място.

Напротив - на такива малоумници, в края трябва да им взимат още един път пари.

Всъщност, съгласен съм напълно.

този, който яде баницата ... Ама народът си иска кумири и все се намира кой да се "жертва"!

Кви кретени сте в тоя сайт, не е истина просто. Да цензурирате "новини", за тая...

КЪДЕ СА? Защо заливате сайта си с отвратителни новини, -за сатанисти и морално пропаднали? Какъв пример са те ? Каква е целта ви - да РАЗВРАЩАВАТЕ, ДА ПОКАЗВАТЕ ПРОПАДНАЛИТЕ МОРАЛНО, ДУХОВНО И ДУШЕВНО, ДА ИЗДИГАТЕ ИДОЛИ, КОИТО РЕКЛАМИРАТ САТАНИЗМА И ПОШЛОСТТА....

Нещо станаа тие дни, ше се счупи клона с бананите. Тие слуша ли ги некой, и ако да, треба да е напрао луд! Знаете ли с какво Британската военна флота се бори срещу сомалийските морски пирати? Пуска им по мегафони песни на Бритни Спиърс и ония бягат като изоглаени, ха-ха. Требва да включат в репертоара и тая икона, и ония напрао ше се попикаят от страх и ужас и сами ше се предадат, ха-ха.

ама не съвсем, меко казано. Още звучи фалшивият й глас когато по незнайни причини се изтъпанчи за малко и леко подпийнала в София........По-добре да слушаме Данчето Христова, поне Нети или Тита.

Аз бих и го бутнал...

Искаш да кажеш, че си български гражданин!?

София, кога стадиона ръкопляскаше за бис, Мадона се качваше на самолета и напукаше България...

Неповторимата Мадона... ЧРД

Кралицата на тея дето чавка им е изпила акъла.

Откога ви казвам, че Португалия е прекрасна дестинация за море (божествено Алгарве), храна, градове и дух. Спокойно, не пренаселено, уютно и всички говорят английски. Вие обаче продължавате да ходите в Турция, Гърция и Дубай.

Неслучайно човек, който може да живее на Луната, е избрал Португалия точно, то да не беше хубаво, че щеше да е от значение къде играел осиновения и син.

Океана не ми го хвали. Друго си е Средиземно море.

Абе не ги пиши повече тези хубави неща, защото ще вземат да те послушат, ще почнат да ходят в Португалия и отиде хубавата дестинация. И тогава край със спокойствието и уюта, а пък ако тръгнат натам и нашите "хубави звезди", сметай всичко за покварено. Те май и самите португалци искат да унищожат хубавата страна, защото са решили да приемат доста "бежанци"