17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надминаха всички възможни изгъзици. Опорочиха паметта на своята кролица да я разнасят като ...и да си правят реклама в комбинация с интриги. Последно нечий мозък измислил да отложат всякакви полети, че да е тихо в небесата, когато полагат тялото. Очаква се хаос в необятни пространства. Някой дали е питал приживе нейно кралско величие дали би искала тези измислици. Това какво общо има с традициите.

Рептилката беше грандоманка отсекъде. 100 про това със самолетите е по нейно нареждане, но "отговорността" ще падне върху някой анонимен протоколчик таен съветник. И ми е интересно въздушните им линейки и те ли няма да летат од дванаесе до четри оти на умрелата и требвало тишина баце.

Щом стражата се сменя на 6ч.какво очаквате !? Това са живи хора ! Кой може да стои като истукан 6ч.без вода и храна ,а и всеки си има физиологични нужди ! Това за мен е нечовешко !

Човекът не е точно от охраната гвардейци с онези боброви шапки ! Той е на около 70 г. от стрелковата войска на шотландците и вероятно има и други свои заболявания на тази възраст, не свързани с поста до кофчега ! Хората си имат кралство и традиции, а не като бай ти Ганя - само гегата и овцете по къра. Когато в Лондон е имало метро вече, тук ние още сме били под турско робство и сме ходели по цървули и елеци, и сме мислели за Левски и революции. Така, че...престанете да коментирате по-великите нации като, че ли са ви изяли компота с вилица. Никой не ни е виновен, че сме мижави, прости и изостанали като нация.

Боже, този не знае какво говори. Свалил е гащите отдавна. И овчар с гетата му е много ...да го натиря към ..където му видят очите . Той е от заблуденото стадо.

Общество в което се слугува на трупове, е обречено.

Вещицата се всеки в него

С часа да се стърчи като истукан с 10 кила униформа у жегата! Да се пази затворен ковчег, който на 100 % е празен, за да се играе театро пред народната паплач?!

Научавам за инциденти по време на събитията свързани с кралицата от седмица насам. Не ползвам социални медии. И не ме интересува. Защо българина еинаги показва или се смее на дребни незначителни елементи от ежедневието. Има по-важни неща. Гледам bbc world i cnn. Там не ме занимават с клюки

Ахахахах, особено CNN! Ахаха, те точно ли не те занимават с клюки. СNN е дъното на журналистиката в Америка, пич!

дъртият рептил му е изсмукал сосеца

ми излезе цирей на за*ника,никой не съобщи новината.

Шест часа неподвижно с тези дрехи и шапка в задушно помещение си е издевателство! Какво толкова пазят? Някой да не открадне кофчега? Нали всички я обичат?

КоФчега нема кой да го открадне!

Според мен се опитват по изкуствен начин да подържат интерес към кралството , това им носи кинти. Иначе дето се вика и за папата или президента на сащ няма такова шоу по 10 дена почисти, хиляди спат там на опашката , луда работа. Това е някакво зомбиране.

Да вземат да я запъпрят вече, че става досадно. То не би почести, не би чудо. Всяка прекалено нещо води до обратния ефект.

Едно време и за Брежнев ревяха като кози, ама той беше голям спонсор на НРБ.

Един гражданин наскоро също падна когато видя гущера крал Чарлз Трети.

Абе друго си е да си поданник, а не гражданин.За някой това си е просто шоу.

Аз съм (бях) цитизен на кралицата. Вече съм същият, ама на краля. Ти ми кажи селянин, гражданин или поданик съм а?

Очаквам да припадат и до ковчега на Путин.

от щастие че копелето е пукнало

аре бе, тая се разложи, заповайте вече!

Накрая ще вземе някой зян да стане заради тази бабушкера. Нормалното нещо е като почине някой до 3 дни да го погребат, какви са тия поклонения по 10 дена, из Шотландия, Ирландия, ами що не минаха и през Австралия и Канада?

Бяхме голям казармен район,съответно караула също беше голям, ние фазаните в течение на 24 часа бяхме помощник дежурен по район-както се очаква и отговорността е голяма.Говоря за време, повече от 10 години преди 1988г ,повтарям за не разбралите 1988 , а не 1989г.Та имаше два поста ,където отвъд огражденията се простираше огромно поле.Лятно време от това поле лъхаше потресаваща горещина ,а зимно време ветровете и то най-вече североизточният си устройваха среща.Няма храст ,няма дърво.През лятото изсъхваш като чироз ,а зимно време се мръзнеше.Двете тройки на тези постове бяха повече от нещастни кожата им се напукваше, а лечението оръжейна смазка. Но нещо припаднали не си спомням

с оръжейна смазка сте лекували напукано от студ ??????????

щото при нас лекуваха инфектирани от СЛУЧАЙНО попаднала оръжейна смазка върху ранички

При нас пък оръжейната смазка се използваше ако искаш да влезнеш във военна болница..просто си правиш раничка на ръката мажеш със смаска и си готов със инфекция..

Ама и ние особено при зимен обход ,най-вече нощен при напукване на ръцете също ги мажехме с оръжейна смазка , а при раничка някои ,сваляха куршума и използуваха част от заряда да го сложат на раничката,ако е малко по-голяма някой го палва ,остра болка ,но минава.При нас патроните бяха почти безотчетни ,и до сега в едно от чекмеджетата на тоалетката на съпругата ми се търкалят няколко ,като спомен

Неграмотник ,невтопродуктите предизвикват рак. Както и да е сигурно и ануса са ти смазвали с оръжейна смазка

Забранявам Ви да сте толкова тъп , или разрешавам Ви да сте тъп само в тоалетната където Ви е мястото.Не се правете на онколог.То по Вашата логика асфалта ,който е в огромната си част дериват на нефта и се изтрива постоянно то трафика ,то всички ,които го вдишват трябва да са болни от рак ,демек 99,5% от населението,да не говоря за битумните керемиди ,покрития ,изолации, да не говоря за преливащите и крадците на бензин.Колкото до ануса ,то поне имайте срам да поприкривате вашите перверзни желания.Не проектирайте съкровените си желания върху други ,които са хора ,а не НЕЩО като Вас

Щото по онова време педерасите служеха в КЕЧ-а

Да беше паднал в празни ковчег и докато се свести щеше вече много овце да са се преклонили пред него, каква чест!

Да информирам безмозъчните преписвачи от ДИР - ковчегът Е ПРАЗЕН... ПРАЗЕН! Колкото и пари да имаш, ФИЗИЧНИТЕ И БИОХИМИЧНИТЕ ЗАКОНИ важат за всички. Кой труп десет дни на стайна температура няма да се подуе, замирише и започне да се разлага? Нека попитам още веднъж - абе вие НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ? МИСЛИТЕ ЛИ въобще?

А какви са тези първобитни ритуали в цивилизована Великобритания да разнасят насам-натам един ковчег, или труп, или каквото е там!?!

Ами кой няма да припадне с този кожен калпак. Да не е -40. По принцип не знам как намират хора за тази работа. Наблюдавах как туристки направо се гавреха с момчето и коня му. Докато него дърпаха стоеше като статуя. Като почнаха да дърпат коня за гривата и да се катерят по него, накара коня да тропа на място та се спаси. Ужас направо.

Вероятно е балсамирана.

И тея щели да воюват с Русия, ама ако може някой друг да им свърши работата, както винаги. В случая Украйна...

Шило

Напрежение, умора...Как ще ги държиш по 6 часа?

Значи и те пускали кръв...Хора са...

Защо-ти досега какви мслише че са

В новобранската в Плевен при разпределянето ни по поделения единият от нашето спално го взеха за гвардеец да пред Преиденството. Бедното копеле откачи от страх, защото сержантите го бяха наплашили, че тамя е голям гърч-мтого часове марируване, за най малката издънка по униформата отиваш в карцера и т.н

Северна Корея 2? Учуден съм да виждам млади хора, мъже на 30 г с цветя и "дълбоко опечалени" да ходят по такива мероприятия. Цял живот живялана гърба на народа и сега и се кланят? Пълно медийно промиване на мозъци.

за един ганьовски селянин уважението към власт, управляващи и кралска институция е необяснимо.

Ама верно за какво да уважаваш дот дето живее на гърба ти? И само се чуди как по хубаво да ти го набие.

Ами като гледам хилядите със награбени телефони и камери .и си правят селфита със празен ковчег се чудя кой е по голям Ганьо..

Не е живяла на гърба на народа. Кралското семейство годишно носи 2.5 милиарда паунда на Британската икономика, селяко!