Кралското семейство против мемоарите на принц Хари

36-годишният принц обяви, че ще издаде книга за живота си, в която подробно ще опише своите "опит, приключения, загуби и житейски уроци, оформили го като личност"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, Хари, да беше син на коняря....

Със собствени усилия също много се постига. Няма нужда да си част от никакво “кралско” семейство, за да постигнеш нещо.

Ей, много се изложи този Хари. Докато не беше женен нямаше никакви забележки към семейството си, а сега много кахъри , много страдания и то заради една куха лейка, която за целия свят стана ясно, че го направи за смях. Ами то си е отговорност да си част от кралското семейство.

То е и отговорност да се държиш възпитано, ако си баща, бъдещ крал, очаквания огромни, но уви...

Как да има забележки към семейството си? Той е растнал там като дете? Може ли дете да има забележки към семейството си? Какъв разбор….Малко ли се напиваше и трошеше, защото не е съгласен със „семейството” си. Как да го изрази.

ще се чувства Хари ако след години синът му напише книга, в която го обвинява, че му е отнел възможността да расте в кралского семейство ?

И благодарен да му е. Не се знае. Да по живеем. И ще видим.

Това е. От лошо, лошо излиза. От хубаво-хубаво.

Едно малко момченце, което толкова страдало от загубата на майка си, натресли му и Камилата, винаги порицаван. Сега сметка му държат как се държи.

…Оформили го като личност! Този е толкова характерно безформен, че незнам какви мемоари ще пише. Може би жена му му казва

Не си пожелавайте баща като Чарлз. "майка" мащеха като Камила и такава рода.

Мемоари на 36 години.

Това Съсекс винаги ме стряска и ми звучи толкова... съсекски

не работиш нито ден 36 години...Жениш се...съпругата ти те подкокоросва...И ти веднага започваш да плюеш върху семейството си...да го злепоставяш....да вадиш излагащи факти от кухнята...от спалнята...отвсякъде... БЛАГОРОДНИК!

Когато няма какво да кажеш, не казваш нищо. Когато има с какво се похвалиш, се хвалиш, а когато има от какво да се оплачеш, го правиш. Толкова просто е.

Я, пак пиша за Харалампи-кухата рижава кратуна и неговата черница от Блек Терлик Метърс....

Еми недей, кой те кара. Какво искаш?

И аз да се бях родил в такова "семейство", и аз сигурно мемоари щях да пиша и щях да съм благодарен, ако някой изобщо ми помогне да не се гръмна.

Навремето мемоари пишеха видни исторически личности, след оттеглянето им от активен живот. Този няма да пише мемоари, а жълт роман. Направо чавето му и то да пропише едни мемоари и да се свършва.

За някои деца е по-добре да са без родители отколкото с такива родители. Явно да си сирак не е толкова лошо.

Къч, къч.

Колибарката с вродената си хитрост и демагогия,изпразни напълно рижата глава на този,който обърна гръб на най близките си роднини.Магьосница,която съвсем целенасочено прокарва подлата си политика.

Малодряновски. С най-голямо право си там, където си.

Разбира се, че ще са против мемоарите на Хари. Явно има какво да каже.

Хари мнаоого поевтиня съжалявам..и то заради една меркантилна черна

А дали ние не очаквахме повече от Хари и сега като лъсна в цялата си светлина, видяхме, че е евтин?

Какво очаквате от Хари? Той дали не е имал очаквания? Явно не. Той няма право.

според мене е изключително неоформена личност и такъв ще си остане, щото да си личност е даденост, а данните той ги няма. Съжалявам за мнението си, но от него отърване няма.

Другото как да е, ама да внимава много с тунелите, че като го гледам у глупав колкото майка си. За баща му не мога да кажа, щото не е съвсем ясно кой е, но ако е онзи коняр - хептен.