17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жените не дават секс на мъжете си. А това е грях - даже и в Библията го пише. Те търгуват с тая мъжка зависимост. Почетете - колко много жени ужасно съжаляват, че не са обръщали внимание на това и са разбили семействата си.

Както се случва при голям процент от семействата, мъжът се държи грубо, постоянно и търси кусури, обижда я, някои даже и поступват. Ми жената трябва да е мазохист, за да му "дава". Практически е възможно, но само физически и трябва да го изтрае. Сега и за жените: Вечно недоволно мрънкало, скапващо нервите на мъжа, занемарено, пък и с претенции. Та нормален мъж може ли да й " даде". Тук вече физически е невъзможно. И тогава? Всеки нанякъде, ако му държи. Няма ли взаимност, пиши я бегала.

националните законодателства да въведат някакъв тип брачен договор, съгласно който при изневяра, изневерилия да изплати голямо обезщетение на съпруга или съпругата.

А 86 процента от респондентите от женски пол не са си признали, че са изневерявали на партньора си както преди, така и след брака. :)

"86 % от респондентите от мъжки пол признали, че са изневерявали на любимите както преди, така и след брака." За жените не се споменава нищо, понеже там процентът е значително по-висок. ;)

Освен ако мъжете не са изневерявали с...мъже. Ми да ги уточняват тези работи, а не боб да хвърляме кой с коя , или кого.;-) ;-) ;-) :-) :-)