Започна битката за Мис Вселена

В Лас Вегас започна конкурсът „Мис Вселена”. За титлата най-красиво момиче на планетата ще се състезават представителки на 88 страни.

Обратно в новината

Коментари - Започна битката за Мис Вселена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коооооолко сте злобни... Предлагам всички уважаеми госпожи и госпожици, които оплюха Жана Янева да се покажат, пък тогава да видим те колко са достойни? Живеем в държава, в която вместо да се радваме на успехите на младото поколение и да ги насърчаваме правим ТОЧНО обратното. Замислете се, ами ако това беше вашето дете? Погледнете го от друга страна, мили хорица, видели ли сте как въпросното момиче спи с еди кой си? Обзалагам се, че отговора ви ще бъде НЕ. За мен това е една от малкото достойни да представят страната ни в Америка българки. Не случайно американката спечели, те си избраха тяхното момиче. Но помислете отново дали Жана Янева не е достойна да бъде сред 90-те най-красиви жени на планетата? Живея отдавна в Америка и си признавам, че тази страна ме промени! И най-вече мисленето ми. За вас никоя миска не е достойна. Ами помислете малко, има и някои, които са спали с мъже, стари колкото пра-дедите на момичетата, но това момиче ми се вижда различно. Наистина, тя е красива, много красива и за мен е заслужавала да спечели и БЕЗ ДА СПИ С НЯКОЙ ;) Благодаря за отделеното време и моля ви, замислете се за своя живот :)

Ох, взимам си думите назад. Видях я й на други снимки и нещо не ми хареса. Въпреки това й пожелавам успех, поне има хубаво тяло.

Този път българката ми харесва. Останалите пък не са нищо особено, така че нашето момиче според мен има шанс за награда. Рускинята, както винаги, е много красива.

до ивана - нищо злобно не прочетох в мненията на всички,но момичето си е като кон ,мисля че имахме едих крокодил и то говорещ,с платена титла от един дартак руснак, разведен с големи деца. тя и коя нормална жена ще се чука с него,незнам как ги избират в тоя висаж маи че се оказа масаж и то от елитни проститутки,така че и злоба да има,прави са хората,станахме за смях на света и тая ще е на 87 място,

Еееееееех злобари, нямате равни просто. Момичето е прекрасно, избивайте комплексите си другаде

Всички са хубавици. Брей що хубост събрана в този Лас Вегас.

Предлагам наш'та Тоца от Перник да се яви на конкурса и да го спечели.

истинската битка ще се води зад кулисите от сутениорите и чичкопаричковците на участвуващите уруспии. агенция вис(ма)саж

всичките сладурки! успех момичета!

Мис Ливан и мис Германия са най-красиви тук.

Нашта е с две гами циганска физиономия!Няма да прогресира!

Еееех, мъка,мъкаа!

Аз бих казал : " Ох мутри, мутри", които пратихте това момиче там където не му е мястото

Мис Германия!

Petya

Miss Russia

Рускинята е най хубавата.