Избраха звездата с най-красиви крака

Кели Брук оглави британска класация на звездите с най-красиви крака.

Обратно в новината

Коментари - Избраха звездата с най-красиви крака | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбрах как точно като те подложат на напрежение и може да "постигнеш" идеални крака. Статията е доста "любопитна" в неласкателния смисъл на думата.

Тва класация за крака на Центуриони ли е!?

moron

Евала, бате! Утрепа ме от смях! И аз нещо такова си мислех - пълни са! Няма нищо за любителите на елегантни, слаби, стройни женски крака (най-красивите крака) в тая класация явно.

И аз съм "ЗА", че в тази класация Бионсе няма място, но както винаги и навсякъде парите и славата правят всичко!

Нещо не разбрах класация за криви или красиви крака?

Класацията е БРИТАНСКА. Това обяснява всичко.

Щото ти си па много убав... :)

Бионсето го слагат навсякъде да не се обиди ли, кво ли, аз като я гледам да танцува и се моля някой да я спре преди да се е наранила.

обаче ако глезените са дебели всичко отива на кино

ха, краката на Лили Иванова са много по-хубави и стройни, от тези бутчета на Бионсе

А къде са краката на Миранда Кер? Тя е ослепителна във всяко отношение! ОХХХ,Орландо, блазе ти да имаш такава жена!

Миранда Кер и хубави крака ,направо ме изкърти тя не стига ,че е като поничка в главата ами има и доста криви крака . О времена ,О нрави -но всъщност по вкус и цвят товарищ нет

Ти си най-хубава, защо не покажеш една снимка да те видим, да оценим твоите крака? Те вече са оценени по цял свят, а теб кой ще те оцени? Щом и на такива хубави жени намирате кусури, това женската злоба край няма, аман...

Ако е за крака : Ана Иванович !

Един стар професор, който ги разбираше тия работи казваше: "Момчета, краката нямат никакво значение, защото остават встрани"

Здравейте горди Българи и Българки (най красиви ,умни и добри във вселената) Ама разбира се че всички в тая класация са грозни.И Бионсе е дебела , няма как да се хареса на българския естет с джапанки и кесийка -бананче където си държи пасавана.Къде къде по яки са Глория , Алисия , Николета ,Емилия (ЕМИ) , Анелия .Хайде заедно хоп - хоп !!!

Ами изобщо не подлежи на съмнение,че изброените тук Анелия,Емилия,Алисия,Глория,Николета са в пъти по-красиви и секси от коя да е английска кифла в посочената "класация", в която Бионсе пък е някакъв тюлен пред всяка средностатистическа българка;такава трътка няма да я погледна, камо ли нещо друго!

Е как бе естествено че ще я отпратиме. Ние българите имаме високи изисквания - я ни жив абитуриентките !!! Айде сипи една ракия и НАЗДРАВЕЕЕЕЕ!!!!

хаха, коментарът ти кърти :)))

Ти май, не си ходил в Англия. Трябва с дни да обикаляш за да видиш наистина красива жена.

Бионсе с хубави крака ????? Грозна с дебели балдъри тая ,ако е коректив за нещо хубаво призовавам автора на анкетата да се застреля.......

Абе хора,вие друга работа нямате ли,че да ми правите такива нелепи класации??? По тази логика значи да очаквате с нетърпение предстоящите класации за най-голям 12-пръстник, най-зачервен панкреас, най-дълга дясна ръка, най-мръсен нокът и куп други абсурди !!

Бионсе има страхотно лице, но краката й не са никак хубави - не защото не са слаби, а просто бедрата й нямат никаква форма. 50% от жените на улицата имат по-хубави и добре оформени бедра от нейните.

сори, ама не си прав за лицето...

Баси тежкия прасец, класацията сигурно е правена от водещи в месарския бранш!

На Кели Брук са най-хубави а и бели. Снимка 2 с колелото е най-хубавата, а и е руса там;) На Черил не са нищо особено а и са по тъмни. А черните на Бионсе са отврат. Афроамериканки неискам.

А, защо в "звездите" не са включени тия "индустрията за възрастни". Щото ако броим и тях, Кимбър Джеймс е без конкуренция...

Кели брук ти изглежда закръглена и с дебели крака? Избирам Кели Брук пред всяка грозна кокалеста анорексичка, която модните инфантили искат да пробутат за женска красота. Сори, не обичам жена ми да тежи 40 килограма.

Бих направил тройка с Черил и Кели. Трътлестата Бионси не мога да я гледам, няма място в тази класация!

Красиви кракаи Бионсе? Несъвместимоооо!

Бионсе британка ли е?...не знаех

Като ще влизат всякакви крака в класацията, аз поставям на първо място бременните балончета на Ким Кардашиян, стегнати в тесни сандали....:)

Тази жена просто няма вкус да се облече, иначе е красива. Гледала съм нейни интервюта и там държанието и винаги е на ниво, възпитана е и никак не е глупава даже.Вчера видях нейни снимки на плажа по бански и искам да ти кажа, че за бременна жена изглеждаше супер. Но излезе ли в обществото, тя няма вкус да се облече, да е стилна и да и е удобно особено в сегашното положение. Иначе излизам на улицата ей сега и моментално мога да посоча поне 10 български момичета, изглеждащи по-добре от тези в класацията и категорично по-добре облечени, макар да нямат финансовите възможности и стилистите на звездите. Като българката няма втора на света!

Вярно няма !!!

На Черил Коул са по-красиви, а Бионсе защо изобщо е в класацията, с тези дебели бутчета?

Смятам, че плюсът на Кели Брук е в това, че изглежда много естествена ( не знам дали наистина е). Освен това не прилича на останалите анорексични модели, а си има и коремче и дупе. Лично на мен не ми харесва, не разбирам зящо я слагат навсякъде първа, но може би като цяло британките не са така красиви и на тях това им се вижда супер. Но категорично одобрявам натуралния начин, по който изглежда тази жена. ПП. Бионсе и красиви крака? Извратени ли сте, бе хора?!

бионце има абсолутно безформени крака... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мечтая си един ден да разглеждам снимки на жени, в които не се пъчи досадното Бионсе. На всяка манджа мерудия е. Потекла е и от чешмата.

Ако ще слагат някоя шоколадка там, само Риана става, защото има страхотно тяло и изобщо. Ама Бионсе - тс, не става.

Ти сериозно ли? Риана? С нейното афро-тип тяло - широка задница и едри бедра...След фотошоп - да, но иначе категорично зле.

Напълно сериозно. Освен това не е афро, пич:) Мацката е от Барбадос. Има страхотен задник и тяло. Адски секси. Аз поне харесвам такъв тип. Белите жени в повечето случай имат единствено цици и крака(някои), но задниците им дори да ги има са едни увиснали или малки. Тс:)

Въпрос на вкус- казало кучето и се облизало под опашката.

.....най-хубавите крака ги няма тук

Моите, нали?:-)))

мога да кажа, че кака Кели става

Няма какво да си говорим. Избираме между Лили Талпата и Цецка Секса.

С тоя мускулест прасец може откърти бордюра.

На бидонсе късите дебели баджаци какво правят в класация?

На Кели Брук точно краката са слабото и място. Ако и там е начело, трябва да бъде призната за най-красивата британка на всички времена.

Чак пък да ми е напрегнато ....

Само не ми е ясно какво правят краката на Бионсе в тази класация, които са доста далече от красотата...