Топ 10 на най-красивите британки

Херцогинята на Кембридж Катрин за втора поредна година бе избрана за Икона на красотата след допитване, направено във Великобритания

Обратно в новината

Коментари - Топ 10 на най-красивите британки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно мястото на Пипа в тази класация е с връзки. Самата Катрин не е за първото, но айде. За мен първи са Черил и Катрин Зита, която пък изобщо не са включили.

Никол Шерцингер не е британка. И според мен тя е по-красива от всички други изброени, взети заедно. Изобщо я смятам за една от най-красивите жени, които някога съм виждала. В класацията също липсва Катрин Зита Джоунс, а пък тази Пипа ми е много странно как миналата година дори е била на 2-ро място... Но, както винаги, всичко е въпрос на вкус.

Това да не е кастинг за главна роля в " Гладиатор" ?

хахаха

То не беше мазнене, то не беше чудо! Първо бабата стана човек на годината, сега пък снаха и най-красивата. Съвсем се оляха тези. Сигурно обменят опит със севернокорейските медии "как да се мазним по-добре"

Как очаквате да има красиви британки (или британци)? Нормално е една нация, която от пет-шест века се чифтосва с братовчедите си да се състои от красавци като Камила и Чарлз...

обяснява

Кийра Найтли къде е?

Бройката изчерпва всички красиви британки :)

Катрин Мидълтън е много чаровна, но "Икона на красотата" е силно преувеличено. Пипа изобщо няма място в тази класация. А къде е Катрин Зита Джоунс !? Ами че тя е най-красивата британка, която изобщо се е раждала на Британските острови!

абсолютно съм съгласен с тебе ,към катрин зита джоунс бих добавил певицата Kим Уайлд - разбира се , преди години,когато беше млада . тя беше просто неприлично красива и женствена за англичанка ...

"Британки" и "красиви" в едно изречение...звучи доста нереалистично.

Вие журналистите или драскачите,от доста време ме убеждавате,че нямате вкус! Възможно да сте гейове или много грозни жени!

Холи Уилоуби и Черил Коул са хубави само. А селянката Пипа какво търси при красивите?

Не завиждай, нищо не РАЗБИРАШ!

Какво като е селянка, бе! По- красива е от всички нашенски кифли, взети заедно.

Въпрос на вкус, но за мен Черил Коул е рядко неприятно създание.

Катрин за втора поредна година бе избрана за Икона на красотата и за втора поредна година - за Царица на бременността.

Нямате си и представа, колко са безлични пред нашите момичета и жени! Но затова пък имат самочувствие до Бога и казват "Може и да не све лицеприятни като французойките, но пък имаме най-добре поддържаните коси в света!" И е вярно, да знаете, тоалетната им комзетика наистина е 1 - сапуни, шампоани, гелове, балсами и прочее. Но си остават ограничени и ще ви се наложи да им обяснявате, къде точно се крие смешката, ако им разкажете някой виц...

Подкрепям напълно. Така е.

Тази конкурира Мис Крокодил,на ден сигурно по 5 часа я оправят пред огледалото.

абе и ти да можеше да се правиш по пет часа на ден ама неисе. нали имаш едно левче в джоба са подстрижка в гаража пред блока (а може и сам с машинката в банята докато си повтаряш че сега голата глава е на мода,),и като истински българин си решил да плюеш по свецките европеиски среди (изкривен начин за повдигане на собственото си самочувствие). не виждаш обаче че ние нищо красиво не сме изкарали пред света с което да се покажем. нещастник...

"светски"

Абе PILETO, какви ги говориш. Ти въобще бил ли си на среща с Англичанка? На кривата ракета - космосът и е виновен.

Право е ПИЛЕТО, британките са най-грозни! НО... Все пак новината е за най-хубавите британки, а не за най-хубавите в света! Само това не е отчело ПИЛЕТО!

ПИЛЕТО е прав, ама ти или не си излизал с англичанка, или си бил толкова пиян/ а може и позакъсал..../, че ти се е сторила като "принцеса"!

Що за новина? На всички е ясно ,че британките са най-грозните жени на света. Като еталон за красота са българки,рускини,бразилки и др.

Ако още веднъж и кажат, че е красива, ще го удари през просото като покойната си тъща.

Точно пък ти не й бери грижа накъде "ще го удари".