17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тези времена, да се ожениш в САЩ, IQто ти трябва да е отрицателно

Малей, сал кат си помислъ, че т'ва младото я е карало ,,все на пости,,!? Животът тече.

Че какво друго да прави дедето,освен да опипва?? Надявам се, бил е с чисти ръце. Ако е сега, могат да се предяват претенции за ...дезинфекция.

....ха...ха Само така! Напрееед !! ...ха...ха .

А тези деца на снимката на кого са? Явно са от различни нации

Е, че те газим.

Това е като ДежаВю - в сериала "Добрата съпруга" имаше подобен сценарий, като изключим насилието, жената му също му прости, поне в началото :)

Много ясно. Жена му ако освен меркантилна е и умна, ще гледа да не се разпилява семейното богатство.

Е, вече сме спокойни!

Почти 30 години разлика. Сега дедо ще си плаща ползването на млада плът, а нещастната млада съпруга най-после ще получи онова, заради което се е жертвала освен свободата си. Е събрали се разбира се, да се разберат като колко милиона ще и стигнат в новия и свободен живот. Плащай деди, дерзай жено!

То чедесно, нека са ашладисват наборите, ама това прилича повече на резулта от спешен брейнсторм на ПР-ите и адвокатите му в посока кризистен ПР и предотвратяване на колатеръл демидж, особено публикуваните в туитър умилителни снимки с децата му тип "Баща на годинита".....

А ти очакваш в Лайф разпечатка от изповедтта му при свещенника му?

Ще ти отговоря с дълго и досадно словоизлияние, защото щом ми задаваш въпроса , значи те интересуват очакванията ми и имаш много свободно време, за да четеш подобни глупости. Не, в Лайф очаквам, точно това, за което е предназначен Лайф-а на Дир. А именно преводи и преразкази с жълтините , публикувани в най-изпадналите издания като Дейли Мирър или Дейли Стар примерно, и съответсващото им съдържание - съсипващи кариерата интервюта с жълто-кафеникави оттенъци, папарашки снимки от пиянските му изцепки по баровете или на излизане от рехаб-а.. , включително такива умилителни семейни идилии за контрапункт и основа за дискусия с мненията на плебса , дето ги чете. За да може редовният форумец на ДИР-а и останалите жълтокафеникави издания, да изпусне малко житейска злоба и пара от ежедневието си по адрес на богатите и известните, а не да се заяжда безпричинно с анонимните мнения на съфорумците си, което явно си е диагноза, или да си го изкарва на домочадието ;-)